Capitolul 16

3.1K 159 5
                                    

O seara, intre fete...

Saptamina a trecut repede, si cu multe ciocniri cu "faimoasa" Britney. A trebuit sa o supart 5 zile in saptamina. Pff... Care 5 zile, mi s-a parut un an. Vocea ei pitigaiata inca mi-a ramas in urechi.
Slava Domului astazi e vineri. Ma indreptam spre clasa mea, cind Britney ma apuca de mina.
-Ce mai vrei? Ii spun plictisita.
-Vreau sa il lasi in pace pe Alex al meu. Spune cu vocea ei pitigaiata. Hm.. Oare ce sunet ascutit va scoate atunci cind va tipa? Trebuie de aflat. Prima data sunt deacord cu tine, chiar as vrea sa aflu.
-Hm.. Parca nu i-am observat eticheta cu numele "Britney" pe ea.
-Ahh.. O sa vezi ca tot la mine o sa se intoarca.
-Esti mereu asa de proasta, sau azi e o zi speciala? Intreb, si toti de pe coridor, se tineau de burta de atita ris.
Ups... Suna clopotelul!
-Scuze, soro, poate o sa imi spui discursul pe care l-ai pregatit demult, altadata. Ii fac cu ochiul si ma duc in clasa.

Am ajuns repede acasa, si m-am trintit la propriu in pat. Poate o sa il iau de sot?! E asa cald dimineata si moale... Gindurile imi sunt intrerupte de telefonul meu super enervant.
-Da? Intreb.
-Soro, acum. La. Mine. Vii. Spune Mia raspicat.
-Ce ai? Ti-a murit pisica si mergem la funerarii? Intreb.
-Ha-ha. Mai repede miscati fundul aici, pina nu il tabacesc, si Alex va fi nevoit sa stea cu frisca in mina sa ti-l raceasca.
Mi-am dat ochii peste cap la gindul asta.
-Ok, ne vedem la tine. Spun si inchid rapid.

Mi-am luat rapid, un maiou negru cu o cruce, blugi si geaca neagra de piele. Jos mi-am luat ghetele negre, si dusa am fost.
Mi-am luat ferrariul si am plecat cu o viteza nebuna spre Mia.

Intru pe usa, si dau sa ma urc spre camera Miei, dar am fost asaltata, si aruncata peste umar, ca pe un sac de cartof. Daca nu as simti si recunoaste acel miros de mentolata, precis ca turbam, insa uite-l pe Alex.
-Nu asa trebuie sa iti intilnesti iubita! Apun indignata. Ca raspuns el a chicotit.
-Nu crede-am ca esti genul care vrea flori, si ca baiatul sa ii stea in genunchi. Spune, si deja prevad rinjetul de pe fata lui.
-Nu, dar nici sa fiu asaltata ca pe un sac de cartof. Spun si il ciupesc de fund. El rise.
-Ei, iubito, fundul tau e aproape de niste dinti infometati. Spune, iar eu incremenesc.
-Pai, atunci ar trebui sa ii hranesti mai des. Spun sarcastica, iar el iar ride. Ce ai omule, ai fugit din spitalul de nebuni?
-Pai, daca m-ai lasa, i-as hrani 24/24. Spune pervers.
-Daca te-as lasa, s-ar putea ca 24/24 sa fac operatii plastice: nasului, instrumentului muzical, ochilor etc. Iar se ride. Imi dau ochii peste cap.
-Mai vedem noi. Spune intrind in camera lui. Ma da jos si ma lipeste de usa. Cind dracu a reusit sa o inchida?

Isi lipeste buzele carnoase de ale mele, framintindu-le salbatic. Oh.. Ador aroma lui mentolata. Te poti pierde doar de la un singur sarut de al lui. Mi-a ridicat picioarele astfel, ca sa ii pot inconjura bazinul. Limbile noastre duceau un razboi crincen, insa a lui a cistigat, si ca un cercetas imi studia fiecare particica. Si-a coborit buzele spre gitul meu, muscind o bucatica. Am gemut atunci cind limba lui imi limgea parte ranita. O sa imi lase un semn. Ahh.. O sa plateasca.

Simt cum erectia lui crestea tare repede. Il vreau asa de tare. Un ciocanit in usa, ne-a facut pe amindoi sa il injuram pe acel cineva.
-Hei, Alex, nu mi-a fura pe Kate. Spune Mia chicotind.
-Cea care mi-o fura acum esti tu Mia, asa ca fute-o de aici pina o sa iti vobsesc parul intr-o culoare asemanatoare singelui. Mirii Alex nervos.
-Am chemat-o pentru o noapte intre fete, nu sa i-o tragi. Asa ca deschide usa, leule.
-Ahh.. Nebuna timpita. Nu puteai sa vii mai tirziu. Spune inca nervos, deschizind usa.
Il sarut usor, si plec cu Mia spre camera ei. Iar ea bodoganea ceava de Alex.
-Ce? Nu este ceva mai nervos decit jn barbat nesatisfacut, ori care nu isi poate duce faptle marete pina la capat. Spun ridicind inofensiv din miini, facind-o sa chicoteasca.
-Asa-i. Asculta Kate, nu l-am vazut asa niciodata pe Alex. Niciodata nu alearga dupa o fata, ci o fata dupa el. Te iubeste, mult si imi dau seama numi cind vad cum te priveste. Nu te juca cu sentimentele lui. Spuse ea.
-Nu ma joc cubsentimemtele lui, inseamna enorm pentru mine. E ca aerul pentru mine, ca apa pentru o persoana pierduta in desert. E totul. Spun inca ingindura-ta.

-Ok, deci care noapte intre fete? O intreb pe Mia.
-Pai, m-am gindit, ca e timpul sa iesim si noi doua undeva. Si m-am gindit la curse ilegale. Spune uitindu-se smecher la mine.
-Oficial, soro, te ador! Abia astept sa te fac praf. Spu. Si ii fac cu ochiul.
-Pf.. Mai vedem noi, deci decolareaaa! Tipa tare si eu am inceput sa rid. De la o scara de la 1 la 10, ea e 35 nebuna.

Eram in masina, urmarind-o pe Mia, care mergea numai naiba stie unde. Simt vibratiile telefonului, si raspund.
-Da? Spun.
-Iubito, unde esti? Ma intreaba ingrijorat Alex.
-Nu te teme scumpule. La o seara intre fete.
-O stiu eu pe nauca aia. Daca va gasesc eu cu macar un baiat, sa stiti ca ati belit-o. Spune serios, iar eu incep sa rid.
-Nu dragule, nu te-as insela niciodata. Hai, pa. Spun si ii inchid.

Intram cu masina intr-o multime de lume, care se distreaza cu bauturile in mina, si danseaza. Am observat si masinile, care dintre care mai tunate, dar si a mea e tunata la maximum.
Si desigur nelipsitele parasule, pardon, domnisoare de companie.

Toate privirele se intorc spre masina mea. Oo.. O sa fie o noapte lunga. Zimbesc la gindul asta. Mia opreste masina, si eu fac la fel. Cobor din masina, lasind uimita o parte buna din lume. Ma asez pe capota masinii si o astept pe Mia, care se indreapta spre mine.
-Deci, esti pregatita? Spune ea cu rinjetul ei de dracusor.
-Glumesti, mai pregatita ca niciodata. Spun facind-o sa chicoteasca.

-Hm.. Te-ai pierdut? Pentru ca asta nu e un loc, in care sa iti aranjezi parul. Spune o voce groasa, din lateral. Mi-am intors ca sa vad un tipic 'badboy' de practic 19 ani.
-Da... Stii m-a parasit iubitul, si am fugit la taticu. I-am imprumutat masinuta, si am decis sa ma joc cu ea. Ce zici imi arati cum lucreza masinuta mea? Il intreb cu o voce de fetita fara dispozitie.- Dar sa nu fugi la taticu cind o sa te fac praf. Continui cu o totasa voce.
-Hm... Rea, imi place! Sa vad de ce esti in stare, papusico.
-Pastreazati comentarile ieftine, pentru domnisoarele de companie. Ne intilnim la start, ciao. Ii fac cu ochiul si ma urc in masina mergind pina la start.

Stau la linia de start, si din stinga mea Mr. Bou. O vad pe Mia, indreptindu-se spre mine si deschis geamul meu.
-Kate, cum iti dai seama asta este o cursa ilegala, deci fara reguli. Fii atenta Travis, inca nu a fost cistigat de nimeni. Joaca murdar. Succes!
-Mersi, dar nu am nevoie de unul. Stiu si eu sa joc murdar.

O vad pe domisoara de companie, cum trece in fata noastra. Isi misca soldurile, ducindu-si mina la inchizitoarea sutienului. Turez motorul, facindu-l sa se uite uimit la mine. Sutien face contact cu pamintul, iar eu cu o viteza turbata am pornit. Nu am condus niciodata pe pista asta, dar parca il stiu. E... Din imaginea din coma. Stiu ca acus vor fi doua curbe de 90°. Le trec repede cu ajutorul drifturilor, lasandu-i iarasi pe toti uimiti. Nu ati mai vazut asa ceva? Acum sunt cu un metru in fata lui, ceea ce ma inerveaza. Mai sunt 200 m. Apas pina la refuz acceleratia, si simt adrenalina, cum nu am mai simtit-o niciodata.

-Kathrine, a ajuns prima. Aud vocea din difuzoare, facindu-ma sa ma opresc cu un drift fortat. In jurul masinei s-a ridicat un fum, ca in filme. Expir aerul, care mi s-a oprit in git, si ies din masina, asaltata de multe fluieraturi si tipete.
-Se pare ca dupa multi ani, regele nostru a fost detronat, si avem o noua regina. Se aude iar vocea aceia in difuzoare.

-De data asta, ti-a mers, dar data viitoare nu vei mai avea noroc. Spune Travia nervos.
-Nu e vorba de noroc, e vorba de mine. Sunt unica!

Bad girl and bad boy!Donde viven las historias. Descúbrelo ahora