Capitolul 12

4.3K 171 6
                                    

A trecut o saptamina, decind a fost ucisa... Surioara mea. Dar nu am renuntat sa merg la scoala. Insa, de fiecare data cind il intilneam pe retardatul de Brandon, mai nu i-am facut o operatie plastica mocii lui de bou. Insa eram tinuta strins ba de Greg ba de Alex.

Acum apele s-au mai linistit si e vineri. Lectiile trec repede, si vreau sa trag citeva ture cu micuta mea. Deseara e petrecerea Miei, si vreau sa fiu prezenta. Chiar sunt si un invitat de onoare.

Mi-am luat ferrariul si am plecat spre pista mea preferata. Dupa citeva ture, ma simteam extrem de bine. Din doua motive. 1. Iubesc adrenalina. 2. Mi-am batut propriul record la timp.

Am coborit din masina si am inhalat aerul ce predomina acolo. Insa am fost intrerupta, de niste aplauze. Gasesc si pe cel/cea care imi distrugea linistea.
-Esti o diavolita pe pista. Insa asa persoane caut eu. Buna, ma cheama Dylan Rogers, antrenor de curse. Cautam pe cineva ca sa ne reprezinte la capionatul Mondial, si se pare ca am gasit persoana. Nici prin cap nu imi trecea ca la volanul acelei masini * aratind spre ferrariul meu* se afla o domnisoara.
-Multumesc, ma cheama Kate Loncaster, ma voi gindi la propunerea dumneavoastra. Insa acum trebuie sa plec.
-Da, poftim cartea mea de vizita. Pe curind, sper!
-Pe curind!

OMG! O sa particip la CURSE MONDIALE!!! Dar, trebuie sa vorbesc cu prietenii mei, mai intii.

Mi-am imbracat o rochie neagra (media, nu e ea, dar e un model de rochii) pe corp, ce imi scoate in evidenta formele, cu o palma mai sus de genunchi. Mi-am luat pantofii negri cu toc si am plecat la petrecere.

Am deschis usa, iar toti ochii s-au indreptat spre mine. Desigur, sunt sexy, si am si parul ondulat. De mine se apropie Brandon si isi deschide gunoiul.
-Hmm, iubito, esti asa sexy astazi, abia astept sa rup de pe tine rochita asta. Spume uitindu-se la mine cu gura deschisa.
-Dragule inchide gura. Ca trece si avionul pe acolo. Spun cu o asa voce, ca toti incep sa rida.

Ma indrept spre bar si imi iau un pahar cu wisky.
-Doamne, Kate, ce ma bucur ca te-am cunoscut, esti fenomenala.
Spune Mia cu mina la burta inca rizind.
-Stiu, si tu* facindui cu ochiul*! Acum la distractie!!! Tip ridicind paharul de wisky.
Toti se uita la mime si incep sa tipe afirmativ.

Dimineata:
Dupa o noapte foarte ciudata... Va intrebati de ce? Pai: am jucat adevar si provocare unde am trebuit sa fac lucruri ca: sa sarut jumate de baieti, daca nu pe toti, sa dansez strip pe masa principala, sa ramin doar in lenjerie intima toata noaptea etc.

Si cel mai ciudat lucru, este ca eu chiar am facut asta. Ma simt oribil. Ieri am excitat cred... Toti baietii treji, am lovit pe 4 baieti in mostenitori, si m-am imbatat ca un porc.

Ma doare capul ingrozitor. Ma uit la mine, si imi dau seama ca inca sunt aproape goala. Creierul meu nu functioneaza, dar cu greu, mi-am dat seama ca trebuie sa pun ceva pe mine.
Prima haina, pe care o gasesc, este o camasa, asa ca o pun pe mine. Incerc sa o inchid, dar e prea complicat pentru un om care a spus" Bun venit, Mahmureala".

Inchid numai nasturele din mijloc si am iesit din camera. Offf, super sunt la etaj, si acum sunt nevoita sa cobor si niste scari. Dupa ce am coborit scarile, pardon, m-am rostogolit, am cautat bucataria.

Mi-am facut o cafea, si m-am asezat pe scaun ca sa imi mai recreez capul.
-Buna dimineata! Spun la unison, ca niste copii, Mia si Greg.
-Buna, cum va simtiti? Ii intreb pe dragii mei prieteni.
-Groaznic! Mai ales ca mi-am adus amimte ce am facut aseara.Tu? Spune Mia.
-Parca a trecut metroul peste capul meu, si nu m-au primit la niciun spital. Spun turnindu-le cafea, dar ei incep sa chicoteasca.

-Si eu ma intrebam unde e camasa tatei?! Spune sarcastica Mia.
-Sorry, prima ce am gasit.
Dupa ce ne-am amintit si am povestit tot ce am facut aseara, ne-am ris si ne-a onorat prezenta * tobele va rog* Alex!

Bad girl and bad boy!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum