5.I-am cerut ajutorul unui demon

2.1K 166 6
                                    

    Rosemary pov.

In jurul meu auzeam un continuu murmur , picioarele imi tremurau de la efortul depus , iar singurul lucru la care puteam sa ma gandesc era ca cerusem ajutorul unui nenorocit de demon , unul rapid ce-i drept .Ultimele cateva minute se tot repetau in mintea mea , ca un film prost  jucat de actori amatori:

Atunci cand Emily am anuntase de prezenta nephilimului, nu mai statusem pe ganduri si o luasem la fuga spre tata si Lucifer , fiind sigura ca ei erau tinta .Cum distrugi o comunitate daca nu prin a  elimina conducatorii?Creaturile acelea nu sunt chiar atat de proaste precum le credeam eu.

Balustrada era foarte ingusta asa ca trebuia sa am mare grija unde pun picioarele  . Nu puteam sa sar jos pentru ca as fi riscat sa ii atrag atentia , dar nici nu puteam sa il atac de aici de sus , el fiind cu mult in fata.  Atunci cand  incercam sa imi dau seama cum o voi scoate la capat , am auzit pasi garabiti indreptandu-se in aceeasi directie cu mine , mi-am indreptart atentia spre cel care facea pasii  si l-am vazut pe demonul care daduse busna in Sala mare.Parul brunet ii ajungea deasupra umerilor , pometii erau proeminenti , nasul drept , parca sculptat de cel mai talentat sculptor , buzele erau rosiatice si pline , iar ochii sai  atat de negrii incat nu puteam deosebii pupila de iris , contrastau puternic cu tenul alb ca laptele.Se misca gratios printre zecile de corpuri ce ii stateau in cale  cu o viteza care , desi ma scotea din sarite sa recunosc, era cu mult mai buna decat a mea.

Am facut un salt si am aterizat langa el , pierzandu-mi pentru un moment echilibrul .Nu imi venea sa cred ce vroiam sa fac .Aveam nevoie de ajutorul lui si detestam asta. Poate ca eram orgolioasa si incapatanata , dar nu eram proasta , stiam cand sunt depasita de situatie , chiar daca nu ma prea incanta ideea.Am tras aer in piept si i-am spus ca prin impuscare nu ar fi rezolvat nimic .El doar a zambit si mi-a spus ca nici eu nu puteam sa il ajung din urma, eram prea inceata.

In momentul in care a deschis gura , am stiut ca orgoliul si incapatanarea mea isi gasisera egal.Mi-am dat ochii peste cap si i-am spus sa faca cum zic eu , lucram impreuna , il oprim pe psihopatul acela si dupa uitam ca ne-am cunoscut.Se pare ca isi daduse si el seama ca aveam dreptate , caci isi indrepta arma spre picioarele nephilimului si inainte sa traga imi arunca peste umar :

-Sa nu ratezi!

M-am abtinut cu greu sa nu il decapitez pe el in locul nephilimului si am incercat sa nu il bag in seama , dar tot mi-a scapat o replica increzuta , una demna de insusi Lucifer.

-Eu nu ratez niciodata.spun sarind inapoi pe balustrada si dupa in fata nephilimului care cu greu sa mai tine pe piciare, se pare ca era si demonul acela bun de ceva.

Ochii nephilimului s-au marit atunci cand m-a vazut si , cu maini tremurande , probabil constient ca sfarsitul ii era aproape , indreapta arma spre Lucifer.

Dintr-un motiv total necunoscut , inima mea a inceput sa bata nebuneste, mainile au inceput sa imi tremure pe sabie si am simtit o durere puternica in piept  atunci cand l-am vazut pe Lucifer amenintat.Nu experimentasem prea des acest sentiment , dar stiam ce este, panica in cea mai bruta forma posibila.Fara sa ma gandesc mi-am dus sabia in spate si am lovit gatul nephilimului, aceasta intrand fara prea mare dificultate in carne , sfaramand osul si iesind pe partea cealalta.Capul nefericitului incepu sa se rostogoleasca pe scari in jos , iar sangele tasni pe mine , stropindu-mi fata si hainele.

Inca unul pe lista mea!” imi spun mandra si dau sa cobor scarile , dar vocea aroganta a lui Lucifer ma face sa ma opresc.

-Ma bucur sa vad ca ingerii iau in serios alianta noastra!

 Cred ca demonul cu care avusesem neplacuta experienta de  lucra era ori fiul sau ori cineva care isi petrecuse toata viata in preajma lui Lucifer , aveau acelasi mod de a vorbii cu ceilalti , de a-i face sa se simta inferiori doar rostind cateva cuvinte.Ei bine , cu mine nu le merge .Daca cineva se va simtii inferior aici , aceia vor fi ei . Ma voi ocupa personal de acest lucru.

Între Infern şi Paradis( Secretele Ametistului #1)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum