Pur si simplu

3 0 1
                                    

Pur si simplu
Da
Stiu ca nimeni nu se va uita sau cel putin incerca sa apese pe butonul de deschis aceasta lectura. Stiu.
Nu pentru asta scriu acum
Cum am spus si in titlu
Vreau sa ma descarc
Sunt o fiinta umana ce pur si simplu acum la ora 23:43 s-a hotarat sa se descarce aici in cateva cuvinte pentru ca simt ca asta este ultimul lucru care mi a mai ramas de facut si care ma elibereaza.Aici insfarsit pot sa nu mai mint. Pot sa spun tot ce imi trece prin minte sau suflet fara a ma feri. Stiti de ce? Pentru ca aici nu ma cunoaste nimeni. Sunt o anonima intr o alta mare de anonimi ce sunt probabil macinati si zdrobiti pe dinautru exact ca mine gasindu-si refugiul in acest minunat lucru si prefer sa raman asa.
Scriu aici pentru ca vreau sa ma confrunt cu mine.Nu aveti decat sa cititi daca chiar credeti ca va regasiti in cuvintele mele.

Deci da pur si simplu, in acest moment ma gandesc si ma gandesc la toate acele momente de neuitat din viata unui om.Imi aduc aminte de copilarie. Si de faptul ca voi creste. Nu va mai fii la fel. Lucruri se vor schimba si nimeni nu poate stii in ce sens, e necunoscutul infinit in ati da seama de ce iti va oferi viata si in ce alt joc te va ocarî.

Acum, mi am adus aminte de micile lucruri pe care nu le pretuiam desi primeam acest sfat stiinta noastra de copil fiind neexperimentata pentru a o percepe :) . Insa asa e viata, totul se intampla cu un scop, natural. Probabil ca daca as fii stiut sa ascult sfaturile primite privind somnul de la gradinita de care nici nu voiam sa aud acum nu mai imi era asa dor de el. Ciudat,dar viata sau orice ar fii le aranjeaza pe toate.

Pe deoparte,privind iubirea ,e in capitol destul de sensibil si nestabilit inca.
Unii spun ca la varsta adolescentei nu este iubire.Este mai mult o atractie fizica sau daca nu atunci este primirea pentru prima oara a sentimentului de a cunoaste de a detine de a iesi din cercul nostru obsinuit de familie sau prieteni.
Probabil asa este
Nu Stiu
Nu sunt decat un simplu om
Nu pot sa descriu sentimentele altcuiva
Insa pot sa le percep pe ale mele
Iubire,16 ani,un fleac, atractie fizica si sexuala,nimic mai mult, asa se intampla sa spuna 70% din oameni .
Insa ce se intampla daca aceste lucruri nu sunt?
Ce se intampla atunci cand atractia fizica nu se produce? Cand dorinta sexuala nu exista? Ce se intampla cand pur si simplu simti lucruri puternice pentru o lunga perioada fara macar sa se produca un sarut.Cum poate fii descris acest lucru?Inteleg multe lucruri,pun capat situatiilor dificile insa aceasta chestie, acest lucru ma framanta zi si noapte.
Cat de mult poate duce o atractie ca sa se ajunga in stadiul acesta? Nu stiu si nu cred ca v-oi afla
Insa tot ce imi doresc acum este pur si simplu sa scriu
Sa ma descarc
Macar aici
Ca o anonima
Pentru ca nu am incredere nici in cei mai buni prietenii pe care pot sa ii numesc asa
Fiecare are niste sentimente ascunse in el,ganduri bine prastate ce nu trebuie aflate de nimeni insa eu acum doresc sa eliberez 50% din ele pentru a ma confrunta cu ele pentru a afla cine sunt.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 16, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sincer, E O Descarcare,Nimic InteresantWhere stories live. Discover now