ÖLÜM

10.5K 494 82
                                    

Sabah erkenden kalktım. Bu aralar uyku problemim var. Üstümü giyinmeye başladım.

 Üstümü giyinmeye başladım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( Gecenin giydikleri )

Kıyafetlerimi giydikten sonra saçlarımı dağınık bir topuz yaptım. Sade bir makyaj yapıp aşağıya indim.

Kızları beklemeden çıktım evden. Arabama binip sahile sürmeye başladım.

Sahile gelince arabamı parkedip indim. Yavaş yavaş yürümeye başladım. Bir yandanda güzel deniz kokusunu içime çekiyordum. Sahilde neredeyse kimse yoktu. Çünki saat daha erkendi.

Yürümeye devam ederken bir çığlık sesi duydum. Oraya doğru yürümeye başladım. En sonunda sesin olduğu yere geldiğimde 5 kişi 2 kızı sıkıştırmıştı. Kızlar çığlık atıyorlardı. Hemen hızla oraya yürümeye başladım.

- HEY..GERİZEKALILAR..Bırakın lan kızları..dedim bağırarak

5 erkekte bana dönüp alayla güldüler. 1 tanesi beni dikkatle süzdü sonra güldü.

- Şans bugün yüzümüzemi gülüyor oğlum. Bu kız daha güzelmiş..dedi çocuğun biri bana bakarak

O sırada kızlara baktım. Korkuyla ağlıyorlardı. Yıllarını makyaj masasında geçirmek yerine biraz dövüş dersi alsaydınız böyle olmazdınız. Kızlar beni görünce şaşırmışlardı. Bu kızları bir yerden tanıyor gibiyim. Tabi ya bunlar bizim okulda. Sanırım onlarda beni tanıdı.

- Hadi güzelim yanımıza gel eğlenelim..dedi sarışın çocuk

O böyle deyince ona bir el hareketi çektim. Bu hareketimle şaşırmışlardı ama sonra hayvan gibi kahkaha atmaya başladılar.

- Ooo sert kız en sevdiğim..dedi esmer olan

Ben ise alayla kahkaha attım.

- O kız senin tepene biner ters teper..dedim

Bu cesaretimle dahada şaşırdılar. Ama sonra yine eğlenircesine güldüler.

- Her türlü yanımıza geleceksin güzelim. Uğraştırma bizi..dedi diğer çocuk

- Eee yeter lan. Kızları bırakıp gidiyorsunuz. İşim gücüm yok sizinlemi uğraşıcağım.. Sıkıldım sizden. Asıl siz beni sabah sabah uğraştırmayın. Sizin işiniz gücünüz yokmu lan. Gelmişsiniz birde kız sıkıştırıyorsınuz. Zavallısınız oğlum siz. Kızlar sizi istemiyor niye anlamıyorsunuz. Aa pardon sizde beyinde yoktur demi. Merak ediyorum kafanızın içinde beyin yerine saman falanmı var. Her neyse şimdi siktirin gidin yoksa ben size siktiri çekerim. Bilmem anlatabildimmi ..dediğimde ağızları şaşkınlıkla açıldı. Sonra sinirle kaşlarını çattılar.

- Bu kız bize bugün hem karşımız çıkma cesareti gösterdi , hemde bize hareket çekti , üstüne üstlük birde küfür etti yoksa ben mi yanlış gördüm..dedi sarışın çocuk

Karanlık Kız 1 (İntikam Ateşi)Where stories live. Discover now