MUTLU BİR GÜN

15.2K 608 42
                                    

(Medya: Gece)

   Sabah çok enerjik uyandım. Sweet yine beni izliyordu. Onu aşağı gönderdikten sonra giysi odama geçip kıyafet aramaya başladım. İşteee bullldumm. İnanmayacaksınız ama renkli giyindim hemde pembe ve beyaz. Beyaz yarım gömlek ve pembe mini etek giydim. Saçlarıma pembe takma saç taktım ve birazda kabarttım. Bugün daha farklıydım. Sadece bugün için farklı biri olmak istiyordum o kadar . Ayağıma ise pembe spor ayakkabı giydim. Açık pembe ruj ve rimel sürdüm. Sonra kahvaltı yapmak için aşağı indim. Eskiden hiç kahvaltı yapmazdım. Sweetin yemeğini verip kahvaltı hazırlamaya başladım. Çeşit çeşit bir sürü şey yaptım. Sonra ilk Arasları sonra Bartuları en sonda Ateşleri arayıp kahvaltıya çağırdım. Kapı çaldığında kapıyı açtım. Gelmişlerdi. İçeri girdiler. Beni görünce küçük çaplı bir şok geçirdiler.

- Çocuklar rüya mı görüyorum.dedi Bulut

- Galiba aynı rüyayı görüyoruz.dedi Ateş

- Çocuklar benim ateşimmi var bakarmısınız.dedi Emre

- Dün gece keşke o kadar içmeseydim. Çarptı beni.dedi Bartu

- Biri beni çimdiklesin.dedi Aras

  Arasla bu hallerine kahkaha attık.

- Hayır çocuklar rüya görmüyorsunuz. Ve Emre ateşin falan yok.dedi Aras

- Ama Gece sen pembe sevmiyordun.dedi Ahmet

- Hala sevmiyorum zaten. Sadece bir gün farklılıktan zarar gelmez demi? Yarın zaten eski ben olucağım. Ama bugün için çok çılgın planlarım var.dedim sırıtarak

   Hepside benim gibi sırıtmaya başladı.

- Hadi içeri geçin masaya oturun. Ben çok güzel bir kahvaltı hazırladım hemde kendi ellerimle .dedim

  Tamam deyip içeri gittiler. Masayı gördükleri zaman oldukları yerde durdular. Tabi benim daha önce böyle birşey yaptığımı görmediler tabi normaldir.

- Şu benim gördüğüm sucuklu yumurtamı.dedi Arda

- Asıl benim gördüğüm krepmi.dedi Ayaz

- Peki şu patates kızartmasımı.dedi Rüzgar

- Şurdaki poğaçamı.dedi Utku

- Çocuklar doğru görüyorsunuz ama bütün yemekleri saymaya devam ederseniz okula geç kalıcaz. Ve ben okula gitmek istiyorum. Uzun zamandır hiç bir hocayı sinir etmemiştim.dedim

  Bu dediğime kıkırdadılar. Sonra masaya oturdular.

********

    Kahvaltıdan sonra hepimiz evden çıktık ve arabalara bindik. Okula geldiğimizde hepimiz drift atarak arabaları sırayla yan yana  park ettik.
  Herkes bize baktı. Bizde aldırmadan yürümeye başladık. Okuldaki herkes beni pembeyle gördükleri için şaşırmışlardı. Erkekler beni kesiyordu. Sonra okulda çocuklarla ayrıldık. Kimsenin bizim çok yakın olduğumuzu bilmesini istemiyorduk. Sonra sınıfa gittik zaten iki dakika sonra derse hoca girdi.

   Şu an dersteyiz ve sıkıntıdan ölmek üzereyim. Daha dersin ne olduğunu bilmiyorum. Oktaysa sürekli bana bakıyor. Sinir oluyorum buna ya. Birazdan zil çalmazsa ciddi anlamda uyuyacağım. Hocanın  bana seslenmesiyle kafamı kaldırdım. Sınıftakiler elleriyle hocaya sakın yapma gibi şeyler yapıyorlardı. Çünkü benimşe uğraşan hocayı rezil ediyorum.

- Gece , kızım sana sesleniyorum sağırmısın.dedi hoca

- 1 . ben senin kızın değilim 2. sağır değilim canım sadece cevap vermek istemedi 3. birdaha bana bilmem sağır gibi şeyler söylersen senin için hiç iyi olmaz.dedim sırıtarak

Karanlık Kız 1 (İntikam Ateşi)Место, где живут истории. Откройте их для себя