KARANLIK TANRIÇA

12.5K 569 31
                                    

    medya : Gece

   Sabah gözüme tecavüz eden güneşle uyandım. Homurdanarak yataktan kalktım ve banyoya gittim. Rutin işlerimi yapıp giysi odama gittim.
   Siyah bir tayt ve hemen kalçamın altında biten bir tişört giydim. Ayağıma ise siyah spor ayakkabılarımı geçirdim. Çantamı da alıp aşağı indim. Kahvaltı yapmaya zamanım yoktu. Ama gitmeden Sweetin yemeğini koymalıyım. Mutfağa gidip Sweetin kabına yemeğini koydum. Sonra ise evden çıkıp ,arabama bindim ve okuluma sürdüm.

  Okula gelince arabayı parkedip arabadan indim. Yine çoğu göz bana dönmüştü. Ama biraz garip bakıyorlardı. Herkesin elinde telefon vardı ve sürekli parmaklarıyla beni işaret ediyorlardı. Yanımdan geçen kızın kolunu tuttum ve ne olduğunu sordum.

- Telefonundan okulun sayfasına bak görürsün.dedi kız

   Sonra kolunu bıraktım. Kız yanımdan gidince telefonumu cebimden çıkardım ve okulun internet sayfasına girdim. Girmez olaydım! Ne dedikodu meraklıları ne gıcık ne sinsi insanlarla dolu bu okul. Benimde farklı olduğum söylenemezdi ama neyse . Sayfada benimle ilgili üç video ve yazılar vardı.

  1. videoyu açtığımda benim birini döverken çektiklerini gördüm.

  2. videoyu açtığımda birine yardım ederkenki halimi videoya çektiklerini gördüm

  3. videoyada ise dünkü felsefe dersinde beni çektiklerini gördüm. Oğlum bunları ne ara çektiler.

  Videoların altında ise şunlar yazıyordu:

   ' Gördüğünüz gibi videolarda okulumuzun popüler kızlarından Gece BLACK  var. Güzelliğiyle karşısındaki  etkilerken aynı zamanda korkudan tir tir titretebiliyor. Aynı zamanda insanlara yardım ederken bize o kadar kötü biri olmadığını kanıtlıyor. Gece , sadece bu kadarlada kalmamakta. Aynı zamanda çok zeki. Verdiği akıllı cevaplarla her konudan sıyrılacak bir kıvrak zekaya sahip. Ben okulun gazetesindeyim bildiğiniz üzere ve herkes hakkındaki yorumları,  düşünceleri,kişilikleri yazarım. Ama bu kızı çözemiyorum. Nasıl biri olduğunu anlayamıyorum.  Ama bu işi bırakmayacağımdan emin olabilirsiniz.

  Doğu ALKAY '

 
  
Videoda yazanlara kahkahayla gülmek istemiştim. O az önce bana iyi mi demişti. Ve yardımsever. İste herkesin gözünde çizmek istediğim imaj. Sevimli ama aynı zamanda tehlikeli. Dış görünüşe inanmamak lazım. Dışarıdan iyi görünüyorum ama benim ruhum karanlık. Asla beyaz olamayacak kadar siyah ve karanlık bir ruh. Acı vermekten zevk alan kötü , iflah olmaz bir ruh. Onların gördüğü sadece benim yüzlerce maskelerimden biri. Ve ben isteyene kadar öyle kalacak.

  Düşüncelerime son verip sınıfa çıktım. Araslar Bartular Ateşler sınıftaydılar. Fısır fısır konuşuyorlardı. Ben gelince sustular. Birşey olmamış gibi gülüp onlar günaydın dedim ve Arasın yanına gidip yanağından öptüm. Oda beni öptü.

  Sonra sınıfın kalan öğrencileri girdi. En sonsa Oktay girdi. Gelip yanıma oturdu.

- Günaydın.dedi

- Günaydın.dedim bende karşılık olarak.

   Sonra hoca girdi. Bu hocayı ilk defa görüyorum. Bende ne diyorsam. Daha dersin adını bile bilmiyorum yahu. Hoca girdiğinde herkes ayağa kalktı ben dışında.  Ne üşeniyorum ne yapayım. Hoca beni görsede aldırmadı.

- Merhaba çocuklar. Ben yeni müzik öğretmeniniz Melodi TAN. Umarım iyi anlaşırız. Şimdi kendinizi tanıtın. Ve herhangi bir müzik aleti çalabiliyorsanız söyleyin lütfen..dedi hoca

Karanlık Kız 1 (İntikam Ateşi)Where stories live. Discover now