❣ 17 ❣

5.9K 523 17
                                    

Öğretmenler kapısının önünde beklemekten bıkmış bir şekilde yaslandığım duvardan biraz ayrıldım. Taehyung'un endişeli yüzü beni korkutuyordu. Ona doğru yaklaşarak karnını doyurmaya başladığı tırnaklarını ağzından çektim.

''Ne olduğu hakkında bir fikrin var mı?'' endişeli yüzünü benden çekerek yere mahçup bir şekilde baktı.

''Taehyung.'' ona doğru uzattığım elime sertçe vurdu.

'' Bilmiyorum!'' merdivenlere doğru yönelip aşağı indi. Birkaç gündür sürekli olarak öğretmeler odasına çağrılan Jungkook'un yüzüne resmen hasret kalmıştım. Ne olduğunu anlatmıyor cupcake'lerimi yemiyordu. Öğretmenler odasının kapısı açıldığında Jungkook dışarı çıkarak yüzüme bakmadan ilerlemeye başladı.

''Jungkook!'' yüzüme bakınca ona yetişip adımlarına arkadaşlık etmeye başladım. İkimizde hiç konuşmadan merdivenlerden indik. Bahçeye çıktığımızda her zamanki ağacın altına ilerlemeye başladık. Yanından geçmekte olduğumuz erkekli kızlı bir grup bizi görünce harıl harıl konuşmalarını tüm okulun duymasını ister gibi yüksek sesli bir şekilde yaptılar.

''Jungkook'dan beklemezdim doğrusu. Gizlice öğretmenler odasına gidip soruları mı çalmış?'' yanındaki onu dürttü.

''Aptal şey, kameralardan habersiz olmalı.'' kız kahkaha atarak devam etti.

''Biyoloji öğretmeninden sonra öğretmenler odasına giren tek kişi o.''

''Hem de tarih sınavının olduğu gün sınavdan çıkarak gitmiş.'' Cüsseli bir çocuk sesini iyice yükseltip gülerek konuştu.

''Zeki çocuk bu sefer yakalandı. Demek şimdiye kadar ki notlarının yüksek olmasının nedeni buymuş.''

Jungkook asla suçlu olamazdı. Onun kopyaya ya da benzer şeylere ihtiyacı yoktu. O gerçekten her şeyde iyi olabilecek kadar zekiydi. Dönüp şişmiş kıçlarına bir iğne batırmak istesem de, Jungkook kolumdan tutarak bunun gereksiz olduğunu bana açıkça belli etti. Aslında haklıydı, onlara şimdi cevap vermek beni küçültmekten başka hiçbir işe yaramazdı. Onlara karşılık vermek yenilgiyi hak etmek olurdu. 

Jungkook'un suçsuzluğunu kanıtlayacak ve onlara en büyük cevabı verecektim.

''Ne olduğunu sormayacak mısın?'' diye bir soru yönelttiğinde kafamı sağa sola salladım.

''Bilmek istemiyorum.'' Tüm okulun ağzında dolanan bu konu Jungkook'un gözlerinin altını yormuştu. Yüzüne gülen insanlar, sadece birkaç günde değişerek ondan kaçınmaya başlamışlardı. Taehyung her gün öğretmenler kapısının önünde bekleyip Jungkook çıkmadan önce gidiyordu. Eğer yanılmıyorsam Jungkook Taehyung'a bu meseleden uzak durmasını söylemişti.

''Neden?''

''Çünkü her şeyi biliyorum.'' Önünde birleştirdiği ellerinden gözlerini çekerek ona bakan gözlerim ile birleştirdi.

''Neyi biliyorsun?''

''Jungkook'un suçsuz olduğunu.'' büyük bir gülümsemeyle ona karşılık verdiğimde hayatımda görebileceğim en sıcak gülümsemeyi bana bahşetti,

ve ben bir kez daha onun gülüşünde ısınıp, bu gülümsede yanabilmeyi diledim.

cupcake? cupcake. 🧁 jeon jungkook ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin