44.

988 73 2
                                    

pohled Harryho

Musel jsem od tamtud vypadnout. V hlavě mi, nevím proč, šrotovalo, jestli je možné, aby to dítě, které Lizi čeká, mohlo být moje. Je pravda, že tu noc před třemi měsíci, kdy jsem byl v baru, mám trošku v mlze, ale přece bych si pamatoval, kdybych spal s Lizi. Nebo ne??
Vrátil jsem se do vily jen s Liamem a Niallem. Zayn a Louis zůstali s holkama u nich. Chtěl jsem se zavřít u sebe v pokoji, ale zastavil mě Liamův hlas.
"Harry, stalo se něco?" zeptal se a já se na něj podíval.
"Ne. Všechno je v pohodě. Jen mě docela překvapilo, že je Lizi těhotná," pokrčil jsem rameny a už chtěl odejít, ale Liam mě opět přerušil ve výstupu do mého pokoje.
"Harry, to překvapilo asi všechny, ale tobě něco přelétlo přes nos. Pojď do kuchyně a svěř se mi," vyzval mě Liam a mně teď připadalo, že zní jako moje máma. Povzdychl jsem si a šel za Liamem a Niallem do kuchyně. Niall tam vyjídal ledničku a já si s Liamem sedl ke stolu.
"Tak povídej," vyzval mě Liam a já pokrčil rameny.
"Vesměs není co. Jen mám svoje pochybnosti, nic jiného," řekl jsem, ale Liama jsem neoblafl.
"Vyklop to. Jaký pochybnosti," vyzval mě znovu Liam a já sledoval Nialla, který přestal bojovat s otevíráním sklenice marmelády, a teď nás sledoval.
"Netuším, oc se stalo tu noc, kdy jste nebyli doma a já vyrazil do baru. Pamatuju si, že jsem s někým spal, ale nevím s kým. Mám takové podezření, že to byla Lizi," přiznal jsem Liamovi a sledoval jeho pohled, který si mě pozorně prohlížel.
"Harry, to je blbost. Sice nevím, že bys v tom baru byl, je to už dávno, ale Lizi přece odešla domů s holkama, alespoň to všem tvrdí," řekl Niall a já pokrčil rameny.
"Jak jsem řekl, jsou to jenom moje domněnky, které nejdou jen tak potvrdit. S té noci si nic moc nepamatuju a máš pravdu, už je to dávno. Byl jsem pořádně namol. Třeba si to jenom vsugerovávám. Víte, co kluci? Jdu k sobě do pokoje. Zatím," řekl jsem a zmizel z kuchyně dřív, než mě stačil Liam znovu zastavit.
Zavřel jsem se do pokoje a lehl si do postele. Zavřel jsem oči a snažil se vzpomenout na tu noc v baru. Jak jsem řekl klukům, docela dost jsem toho tenkrát vypil, takže si toho moc nepamatuju, ale třeba když budu chvíli přemýšlet, tak si vzpomenu. Relaxoval jsem a snažil se vzpomenout. Najednou se mi vybavila vzpomínka z toho večera a mě cvaklo.

flashback

V baru byla hlava na hlavě. Docela dost jsem pil a nedíval se na to s kým tancuju. Připojil jsem se k jedné holce, která mi někoho připomínala a tancoval s ní.
"Jak se vůbec jmenuješ?" zeptala se mě opileckým hlasem.
"Harry, a ty?" řekl jsem.
"Lizi, jdeme ještě tancovat?" odpověděla mi a následně mě znovu vytáhla na parket tancovat. Vůbec jsem si neuvědomil, kdo je dotyčná Lizi a dál s ní tancoval.

konec flashbacku

Po třech měsícíh mi došlo s kým jsem to vlastně tancoval a ským jsem to spal. Byla to Lizi. Moje Lizi. Je teda možné, že lhala a tyk si uvědomila, že to dítě je možná moje?






Další část, tentokrát z Harryho pohledu. Co vy na to, že si Harry vzpomněl?? Řekne mu Lizi pravdu, nebo bude dál zatloukat??

Druhá šance   (Tajná skladatelka 2)Kde žijí příběhy. Začni objevovat