32.

1K 80 7
                                    

Konečně jsem se dostala na notebook, tak snad dokážu napsat to, co mám pro vás nachystané a vymyšlené. Zatím tu máte další část. ;)



O týden později jsem seděla s holkama ve studiu a přemýšlela nad novou písničkou. Docela mi vrtalo hlavou o čem mám psát, když se rozezněl můj mobil. Docela jsem se lekla. Má první myšlenka, kdo by to tak mohl  být, byla Josh, ale ten přece seděl vedle mě, tak kdo to je? Vytáhla jsem mobil z kapsy a zvedla to.

"Haló?"
"Ahoj, Lizi, tady táta," ozval se v telefonu tátlv hlas. Na tváři se mi objevil úsměv.
"Ahoj tati, děje se něco?" zeptala jsem se hned, protože táta mi volal jen, když něco potřeboval, nebo se něco stalo.
"Asi bych ti měl volat častěji, aby sis nemyslela, že se něco děje," zasmál se táta.
"To víš, mám tě prokouknutého," zasmála jsem se taky. Samozřejmě mi neuniklo, že mě holky i Josh poslouchají.
"Dobře. Vlastně se něco děje. Potřeboval bych tebe i holky v Londýně. Mohly byste přiletět? Poslal bych pro vás letadlo," oznámil táta a já se zarazila.
"Tati, co se děje?" zeptala jsem se a holky se na mě zmateně podívaly.
"Potřeboval bych, abyste zase začaly normálně vystupovat a nahrávat písničky, když se kluci rozhodli mít pauzu," odpověděl mi klidně táta.
"Počkej, kluci se rozhodli, že si dají pauzu? Proč?" zopakovala jsem to po tátovi. Holky se po sobě podívaly a Josh začal něco hledat na notebooku.
"Prakticky kvůli Harrymu. Sice na veřejnosti řekli, že to je kvůli odpočinku, ale pravda je, že chtějí dát Harrymu čas, aby se vzpamatoval," přiznal táta a já musela v tu chvíli vypadat dost komicky.
"Co se mu stalo?" ptala jsem se dál. Mezitím Josh natočil notebook k holkám, aby si něco přečetly, zřejmě článek o pauze kluků.
"Potom, co se vrátili ze států, se Harry chová zmateně a skoro s nikým nemluví. Netuším, co se mezi vámi stalo a upřímně je mi to jedno, je to vaše věc, ale zkrátka, když nebudou vystupovat oni, můžete vy," odpověděl táta vyhýbavě a já si povzdychla. Harry by zasloužil pár výchovných pohlavků, aby se probral a začal zase fungovat normálně. Zřejmě mi nic jiného nezbyde, než na tátovu žádost přikývnout.
"Takže, Lizi. Přiletíte?" položil táta znovu svou otázku. Znovu jsem si povzdychla. Copak mám na výběr? Harry je v tomto stavu kvůli mě. Dlužím to tátovi, potom co měl s mým odjezdem tolik problémů.
"Dobře. Tak nám to zařiď. Já to řeknu holkám. Pak mi dej vědět, kdy máme letět," řekla jsem nakonec a táta se zaradoval.
"Dobře. Děkuju. Zařídím pro vás letadlo a aby váš dům byl čistý a v pořádku, když přiletíte. Dám ti ještě vědět bližší informace o vašem odletu. Zatím ahoj, Lizi," řekl táta a než jsem se s ním stačila rozloučit, zavěsil.
"Lizi, co se děje?" zeptala se Emma a já se na ni podívala.
"Vypadá to, že se musíme vrátit do Londýna," řekla jsem prostě a sledovala jejich zmatené pohledy.













Další část je na světě. Co říkáte na to, že se holky vrací do Anglie?? A myslíte, že Josh poletí s nimi?? :)

Druhá šance   (Tajná skladatelka 2)Kde žijí příběhy. Začni objevovat