13.

1.1K 87 2
                                    

Když uběhla doba, kterou nám Gregory na písničku vymezil, byla hotová. Seděli jsme v našem studiu a já ji pustila. Text jsem dala Gregorovi pouze přečíst.
"Je to vážně skvělý. Čekal jsem, že to bude dobré, ale netušil jsem, že s tím poperete tak dobře. Tohle se Katy bude rozhodně líbit. Ještě dnes ji jí ukážeme a ona začne nahrávat. Dobrá práce," pochválil nás Gregory a já se usmála. Gregory odešel a Josh mě radostně objal.
"To je skvělý. Ty jsi skvělá," řekl mi a podíval se mi do očí.
"Jen nepřeháněj. Ty na té písničce máš stejný podíl zásluh jako já," mrkla jsem na něj a dostala se z jěho objetí.
"Hele Lizi, možná ti to bude připadat uhozené nebo neslušné, ale nechtěla bys jít se mnou na rande?" zeptal se najednou Josh a já se zarazila. Podívala jsem se na něj, jestli to myslí vážně. Výraz v jeho tváři jasně říkal, že se bojí odmítnutí. Na moment jsem se zamyslela. Je pravda, že Josh je pěkný a kolikrát už mě napadla šílená myšlenka v kombinaci nás dvou, ale jde to zrealizovat? Opravdu by o mně Josh stál? A jsem na to připravená já?
"Lizi?" popídl mě opatrně Josh.
"Jasně, Joshi. Půjdu ráda," usmála jsem se na něj a on se celý rozzářil.
"Dobře. Mohla bys dneska večer? Zašli bychom na večeři a oslavili bychom náš první úspěch," navrhl Josh a já přikývla.
"OK. Vyzvedneš mě třeba v sedm?" řekla jsem a on přikývl. Poté jsem ho ještě jednou objala, vzala si věci a odešla domů.
Doma jsem si nachystala oblečení na rande s Joshem a zapla notebook. Když jsem se přihlásila na svůj nový twitter, který jsem si založila schválně k mé nové identitě, přišlo mi upozornění, že mě začala sledovat Katy Perry a také jsem tam měla od ní zprávu.

@katyperry: Ahoj Hope, sice nevím, kdo jsi, ale chtěla bych ti poděkovat za skvělou písničku <3

@Secondchance_Hope: Ahoj Katy, to nestojí za řeč. Udělala jsem to ráda. ;)

@katyperry: To je jedno, i tak ti děkuju. Opravdu se mi líbí :)

@Secondchance_Hope: Tak to jsem ráda. Tak přeji hodně štěstí :)

@katyperry: Ještě jedno děkuju. Rozhodně si od tebe ještě někdy nechám napsat nějakou dlaší písničku. Troufla bych si říct, že je lepší než některá od Elly.

Nad poslední zprávou jsem se zarazila. Katy nevěděla, že Elly a já jsme jedna a ta stejná osoba, a za to jsem byla ráda, ale bylo divné, že nás takhle porovnává. Za těch pár dní mě ani nenapdlo tuto píseň porovnávat s některou z mých dřívějších.
Rozhodla jsem se nad tím raději nepřemýšlet, protože by se dostavil opět nepříjemný pocit, že jsem nechala holky na pospas osudu. Podívala jsem se na hodiny a s hrůzou zjistila, že už je třičtvrtě na sedm. Rychle jsem popadla oblečení, které jsem si nachystala a oblékla se. Ještě než Josh přišel, jsem si stačila učesat vlasy a namalovat se. Když se ozval zvonek, popadla jsem kabelku s mými věcmi a vyrazila vstříc rande s Joshem.











Další část. Líbí? A myslíte, že udělala dobře, když šla na rande s Joshem?? :)

Druhá šance   (Tajná skladatelka 2)Kde žijí příběhy. Začni objevovat