2

440 34 16
                                    

Snad se vám bude díl líbit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Snad se vám bude díl líbit. :)
★★★★★★★★★★★
Vzbudila jsem se ve svém pokoji a byla totálně zmatená. Jak jsem se sem dostala?

Poslední, co si pamatuju je, že se objevili Oni. Zamračila jsem se. Co tu sakra dělají?

Protáhla jsem se, natáhla na sebe černé tílko s potiskem, úzký džínsy s dírami na kolenou, černou koženou bundu, obula se do černých Martensek, na hlavu nasadila černou čepici, rychle si udělala černé kouřové stíny a běžela do kuchyně.

„Dobré ráno," pozdravila jsem zvesela Stilese sedícího u stolu.

„Dobré," zachechtal se. „Čekal bych, že budeš mít kocovinu."

Pokrčila jsem rameny. „Mám dobrej organismus." Vytáhla jsem si hrnek a nalila si do něj horkou kávu. „Můžu udělat k večeři pizzu. Co ty na to?"

Stiles se na mě prudce otočil a zakuckal se houskou. Přiskočila jsem k němu a dala mu perdu do zad. Vděčně přikývl a nadechl se. „Ty umíš pizzu?"

Zasmála jsem se. „Naučila jsem se jí v Itálii. Přímo od profíků." Sedla jsem si ke stolu a natáhla se pro housku. „Budeš chtít hodit do školy? Stejně tam jedu."

Stiles povytáhl obočí. „Budeš u nás studovat?"

„Bože, ne. Mě už to stačilo. Budu tam učit."

Stiles vykulil oči. „Proč proboha?"

Pokrčila jsem rameny. „Sice mám dost peněz z prodeje domu, máminý pojistky a prodeje jejího auta a ještě pořád dělám svojí starou práci, ale chci se nějak zabavit." Zacukaly mi koutky. „A taky na tebe chci dát pozor. Braeden mi říkala, že se se svým nejlepším kámošem často dostáváš do potíží."

Stiles překvapeně zamrkal. „Vy se spolu bavíte?"

Usmála jsem se. „Jo. Něco málo mě naučila."

Stiles zvědavě povytáhl obočí. „Jako třeba?"

„Používat zbraň."

Po rozhovoru se Stilesem jsem nasedla na motorku a rozjela se do školy. Ředitel mě navedl na moji první hodinu.

Ve třídě jsem mezi ostatními viděla Stilese a jeho kamarády. „Zdravím třído." Usmála jsem se na přítomné a opřela se o katedru. „Jmenuju se Elizabeth Lynchstylesová a budu učit angličtinu, hudebku a budu školní poradkyně. Pokud by vám to nevadilo, ráda bych vás poznala." Porozhlédla jsem se okolo a koukla se na Stilese, který seděl v první lavici. Šibalsky jsem se usmála. „Můžeš začít."

„Jelikož byl včera Halloween, tak vám povím povídačku, kterou mi vyprávěla máma, když jsem byla malá." Pousmála jsem se na Stilese, když se mi všichni představili a odrazila se od katedry.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 09, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Jsem doma... (Pozastaveno)Where stories live. Discover now