Další den

226 9 3
                                    

Je ráno, 6:30 hodin. Zazvonil budík a já se chvíli převalovala v posteli, budík típla a šla do koupelny. Umyla jsem si obličej pleťovou vodou, vyčistila jsem si zuby a osprchovala jsem se. Pak jsem zamířila do kuchyně. Tak jsem si udělala dva toasty, dala je na talíř, k tomu jsem si nalila pomerančový džus do sklenice. Všechno jsem si dala na stůl, sedla jsem si k němu a snědla (a vypila) jsem to. Kdyż jsem dojedla, dala jsem to do myčky a šla do svého pokoje. Tam jsem si sundala pyžamo a vzala jsem si černý crop top s bílým nápisem "So Cute", bílé legíny s černými puntíky a takový bíly háčkovaný svetřík. Šla jsem zpět do kuchyně, vzala láhev, napustila do ni vodu a pak do ní přihodila kousek citrónu. Vzala jsem si BeBe a dvě jablka, dala jsem si to do tašky, vzala jsem si boty a vyšla jsem z domu.

*před školou*

Dia už tam stojí, tak jdu za ní. Stojí v hloučku jiných holek, které vůbec neznám. Ale nevadí, seznámím se! Přijdu k Die a pozdravím ji:
"Ahoj Dio!" a sladce se na ni usměju
"Čau Moni, to jsou moje kamarádky - Marianne, July, Ashley a Emily. Holky, to je Monica, moje kamarádka a spolusedící v naší třídě." řekne mile Dianna a ukazuje u toho na každou ze svých kamarádek, abych věděla, která z nich je která.
"Ahoj! Ráda Tě poznávám, Moni." řekne July a obejme mně, a mně je hned jasné, že je dost přátelská
"Já Tě taky ráda poznávám July" řeknu a objetí ji oplatím. Najednou zazvoní a škola se otevře a my zamíříme do šatny. Tam si sundáme boty, a já svetřík, a jdeme do naší třídy.

*na chodbě před třídou*

Jdu do třídy s holkami, i když oni chodí do jiné třídy. Do stejné jako chodí Zac, takže vedle nás. Když okolo třídy projdeme, holky se odpojí a vplují do třídy. Uvnitř vidím i Zaca, jak mi mává, tak mu taky zamávám a co nejroztomileji se usměju.

Já a Dianna jsme vešly do naší třídy a sedly si na své místo. Připravily jsme si na hodinu, co teď má být a já šla hned do vedlejší třídy za Zacem. Když jsem tam přišla, šel mi naproti a vzal mně za ruku. Pak mně odvedl ven na chodbu.

"Ahoj Moni, chyběla jsi mi." řekne opravdu s upřímným smutkem v hlase. Obejme mně a já jeho.
"Tys mi taky chyběl!" odpovím mu a usměju se na něj
"Víš...Moni, nechtěla by jsi jít dnes ven??" ptá se mně a je vidět, že je hodně nervózní. Já mám jít ale dnes ven s Diannou! Ale jde o Zaca, snad se zlobit nebude...
"Jasně, že půjdu! A v kolik?" odpoví opravdu šťastně. Jsem ráda, že s ním jdu ven, ale cítím se trochu provinile kvůli Die.
"Třeba ve čtyři u hřiště?"
"Tak jo!" řekne a přitáhne mně k sobě. Políbí mně do vlasů. Miluju ho.
"Miluju Tě" řeknu a políbím ho na čelo
"Ja Tě taky miluju" odpoví něžně, políbí mně na rty a chytně mně za pas. Najednou zazvonilo.
"Další přestávku přijď sem, zopakujem!" řekne a šibalsky se usměje
"Ale..dobře" nezkouším odmídat, dám mu ještě pusu a jdu do své třídy. Nádherně strávená přestávka...

TouhaOù les histoires vivent. Découvrez maintenant