Pořád venku

183 6 2
                                    

Chytl mně za ruku a šli jsme. Byly jsme na hřišti, ale šli jsme do Palládka.
"Můžu mít otázku?" zeptá se nejistě Zac
"No jasně! Copak?" odpovím a usměju se na něj. Úsměv mi opětoval ale pak lehce zvážní.
"S kým si přede mnou chodila?" říká Zac a je vidět, že se bojí odpovědi.
"No...víš, já...s nikým. Na zakládce jsme byla třídní šedou myškou a kluci se zajímaly spíše o partu těch "it - girls" - Rochelle, Kiki a Beata. Ale tady jsem se zamilovala hned." cítím se trochu trapně, protože Zac už měl holek jistě spoustu holek.
"Ale cítím se trapně..." dodala jsem.
"Ale Moni, nemáš se proč cítit trapně, vždyť je to normální. Já měl jen na základce svoji první holku Emily a potom Katie. Jinak žádnou jinou. Tebe z nich ale miluju nejvíc!" řekl a bylo vidět, že to myslí vážně. Objal mně a já jeho. Chvílí jsme šli ruku v ruce a on najednou zastavil a řekl: "Mám šílený nápad!"
"Já jsem pro šílený nápady! Říkej!" řekla jsem a rozesmála se. On odstoupil kousek dál a řekl: "Rozeběhni se proti mně a skoč!" a rozesmál se. "Tak jo no.." a udělala jsem přesně to, co říkal. Pak, když jsem byla už u něj, skočila jsem a on mně chytl.
"Miluju Tě Moni a chci aby to věděl každý!" zařval přes celý park.
"A já Tebe taky!" zařvala jsem ještě hlasitěji pořád v jeho náruči a začala jsem ho líbat. On spolupracoval, a my stály před Palládkem, já v jeho náruči, a líbali jsme se. A víte co? Lidi na nás koukaly jak na debili a nám to bylo jedno...

TouhaWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu