18. Kapitola

291 17 219
                                    

Ahoj knížečko,

abych zase shrnula nějak jeden jediný den. Přijeli jsme na Coruscant a já se chtěla přestěhovat k Obi-Wanovi, abych Timymu a Kate nedělala křena. Jenže jak se ukázalo, tak Obi-Wan pořád a neustále myslí na Satine. Jednoduše se se mnou rozešel. Normálka ne? 

No....Kate mě pak chtěla utěšit, tak jsme někam jeli, ale to nevyšlo, protože rezervace nevyšla a Timy pak měl řídit. Odjeli jsme domů a já jsem si zkrášlila levé zápěstí. Divné je, že si toho ještě nikdo nevšiml. Hm...

Večer jsem se šla projít ven a hádej co!....Narazila jsem na Maula. Ne vážně. Ten červený Zabrak mě napadl. Nevadilo by mi to, kdyby tam nepřišla Kate s Timym. Maul Kate trefil dýkou do zad a pak....on...on zajal i Obiho. Chápeš to?! My se rozejdeme a já o něj téměř přišla! 

S Timym a Kate jsme Maula zahnali. Přivolala jsem Anakina a ten odvedl Obi-Wana do nemocnice. Pak jsem vyléčila Kate a téměř se zabila, protože jsem jí darovala téměř veškerou životní sílu. 

Omdlela jsem a pak nevím, co se dělo. Zřejmě přišel Anakin a s Timem nás odnesli do nemocnice, kde se na mě Anakin napojil a mluvil se mnou telepaticky. Pak se vystřídal s Kate a ta mi pomohla se dostat zpátky do světa živých. 

Sotva jsem se probrala, tak jsem ukecala medika, Anakina i Padmé, aby mě vzali k Obi-Wanovi. Možná že mě nebude chtít vidět, ale já chci vědět, že se v pořádku probere. Kate odešla ven a Timy šel za ní. Bude v dobrých rukou. 

Já: *sedí u Obi-Wanovy postele* Jak dlouho ještě?

Medik: *povzdechne si* Ptáte se mě každou minutu, takže se vzbudí za minutu. 

Obi-Wan: *trhl sebou a otevřel oči* 

Já: Obi! *objala ho* Jsem-jsem tak ráda, že ses probral. *políbila ho na čelo* Tohle už mi nedělej. Vyděsil jsi mě k smrti. Doslova. 

Obi-Wan: Mal? Anakine? Padmé? Kde-kde jsem se tady vzal? A-a co se stalo? *chytil se za hlavu* *odtáhl se ode mě* 

Anakin: *vyměnil si pohled s Padmé, medikem a mnou* Jednoduše Obi-Wane. Zřejmě tě přepadl Maul a téměř jsi zemřel. A hlavně *prokřupal si klouby* ses rozešel tady s Mal! 

Obi-Wan: *vyděšeně se na mě podíval* Mal já....nevím, co ti na to říct.

Já: *zavrtěla hlavou* Neříkej mi nic Obi. Pochopila jsem to a respektuju to. *přejela si po vyřezaném jméně, zakrytém rukávem* 

Padmé: *všimla si jejího pohybu* Co to tam máš Mal? Ukaž mi to. 

Já: *zavrtěla hlavou* To nic není Padmé. Jen zahojené škrábnutí, opravdu. *nevinný úsměv* 

Timy: *přišoural se do pokoje* 

Já: *vzhlédla* Kde je Kate? Stalo se snad něco???

Sister? [Obi-Wan Kenobi; Star Wars CZ]Where stories live. Discover now