12. Kapitola

293 25 70
                                    

Ahoj deníčku,

stala se mi hrozná věc. Když jsem mluvila s Obi-Wanema Kate přes hologramový příjmač, tak se vypnul a ztratilo se připojení! Teď s Padmé sedíme u ní doma a ona mě utěšuje. Vím, že se Obi-Wanovi ani Kate nemůže nic stát, ale jeden nikdy neví.

Padmé: Mal, neboj se o ně. Obi-Wan ej Jedi a Kate je Anakinova tlumarka, takže se jim nic nestane když jsou spolu. *dává mi ruce kolem ramen*

Já: Já vím Padmé, ale stejně se bojím. Hele, Anakin! *ukázala na Anakina, vystupujícího ze speedru*

Anakin: Mal, Padmé. Jsem rád, že jsem vás našel. *políbil Padmé*

Padmé: Viděly jsme kouř z Chrámu, bály jsme se. Co se to děje?

Anakin: Kancléř mě pověřil úkolem na Mustafaru. Ukončím tuhle válku. Jediové se proti nám spikli společně s Republikou, ale tohle já vyřeším. Zabráním válce. *znovu ji políbil a odešel*

Padmé: *sledovala ho, dokud nezmizl* *opřela se o stěnu a rozbrečela se*

Já: *přešla k ní a objala ji* Padmé, on bude v pořádku. Všechno bude zase v pořá......*zarazila se a vyjekla*

Padmé: *vyděšeně se na ni podívala* Mal! Prosílu, co se děje?!

Já: *podívala se na ní s vyděšeným výrazem a slzami v očích* Padmé! Já-já musím pryč! Ihned! *vyběhla z bytu* *běžela do Chrámu, kde se vyděšeně zarazila* Prosílu! Tohle-tohle není možné!


Viděla jsem totiž něco, co mě doslova vyděsilo. V Chrámu byli všude mrvtí Padawani a malé děti. Která zrůda za tohle může?!

Náhle jsem se skácela k zemi v ukrutných bolestech. Chytila jsem se za hlavu a náhle neviděla svýma očima. Viděla jsem očima někoho jiného. Viděla jsem očima Kate! A všude byli kloni, kteří jí drželi. Jako zajatce! Prosílu, ale kde je Obi-Wan?!


Sister? [Obi-Wan Kenobi; Star Wars CZ]Where stories live. Discover now