thirteen

604 69 4
                                    

"Aptal aptal aptal" diye fısıldadığımda son kez vurup ellerimi iki yanıma indirdim.Bana baktığını ve güldüğünü biliyodum ama ona bakamazdım çünkü utanıyodum.

Çenemden tutup başımı kaldırdığında bana söylediği şey duraksamama sebep oldu.

"Bana beni sevdiğini söyle Jinyoung" ona bunu söylemek istiyodum fakat söyleyemezdim söylememeliydim.

Gözlerimi ne kadar sıkı kapattığımı bilmiyodum ama o anı hatırladıkça hem utanıp hem sırıtıyodum.Annem sabahtan beri bana yüzüncü defa salak mısın dedikten sonra tostumu önüme koydu.

W;N -

"Seni seviyorum Mark" diyip yüzüne dikkatle bakmaya başladım.Utanmış olabilirdim ama tepkisini merak etmiştim de.

"Jinyoung bunu hep söylesene" ona bön bön baktığım sırada bana yaklaştı.Dudaklarıma hiçte kibar olmayan öpücükler konduruyodu.Ayrılıp bana baktığında yüzündeki ifade gülümsememe sebep oldu.

"Sen hayatımda gördüğüm en sevimli insansın" sırıtıp bu sefer dudağıma tamamen yapışmıştı.dudağımı yaladığında bende kendimi kaptırmıştım ve artık dayanamayıp onun yaptıklarını yapıyodum.Birden inlediğinde gözlerimi açıp gözlerine baktım sonra bakışlarım dudaklarına kaydığında kanadığını görmemle ne yaptığımı anlamıştım.Geri çekilip arkamı dönmüş otobüs durağına doğru yürümeye başladığımda dediklerime karşı kıkırdamış ve beni takip etmişti.

"Şuan gerçekten utanıyorum bu yüzden sadece arkamdan gel tamam mı yanıma gelme bak sakın"

Öpüşmemize inanamamak ayrı bide onun dudağını ısırıp kanatmıştım.Hayret edilcek biriydim sanırım.Annemin parmaklarından yüzüme uçan su damlalarıyla hayatla bağlantımı sağlamıştım.Tostu hızlıca bitirip dışarı çıktığımda eğilip bağcıklarımı bağlıycaktım ki karşımda Mark'ı görünce dönüp eve koşma isteğimi zar zor bastırmıştım.Bana doğru gelip ayağıma eğildiğinde kafamda binbir türlü sahne geçiyodu hayır romantik değil tamamen fesattım ama o romantikliği seçmiş olcakki ayakkabı bağcıklarımı o güzel parmaklarıyla ikişer defa bağladı.Kafasını kaldırıp bana sevimli bir gülümseme yolladığında dengemi kaybedip popomun üstüne düşmüştüm.

Yine romantikleşip beni güzelce kaldırabilceğini düşünürken bu sefer tamtersi bişey yapıp beni şaşkına çevirmişti.Elimi tutmayı bırak şuan karşımda durmuş anırıyodu.

Sonunda elini uzattığında elini itip ayağa kalktım.Yürüdüğümde kolunu omzuma atmış yanağımı öpmüştü.

"En kısa sürede tenhalara gidelim" dediğinde içindeki kekoya gülmüştüm ona değil içindeki kekoya.

Otobüste bile kolunu omzumdan çekmemişti.Bi kız bize bakıp sırıttığında istemeden de olsa Mark'a daha çok sokulmuştum.

____

Ordaki kız beni temsil ediyo dpsiisşslsiwldödöd

Şippır kız ldşsşsisçdö

Klaslarla dolu bi bölüm sşdididid

Bu da bayrama özel son güzellik olsun dşsşşsşsşdğeüeş

 stixbus , markjinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin