twelve

648 58 10
                                    

Sıkıca kollarımı doladığım ince ama güçlü omuzlardan kafamı kaldırıp gözlerimi açtığımda beni getirdiği yerin sahil kenarı olduğunu gördüm.Tamamen kendime geldiğimde kucağında olduğumu fark eder etmez yana kayıp bankın diğer köşesine oturdum.

"Biraz daha o şekilde dursaydın ilk öpücüğün benim olcaktı sanırım" diyip güldüğünde ne saçmaladığını anlamak istercesine yüzüne baktım.Konuşma gereği hissetmiş olcakki açıkladı.

"Hani nefes al diye nefes vericektim yani şaka yaptım" bana dikkatlice bakıp devam etti. "Bana kızgın olduğun için mi konuşmuyosun yoksa kötü müsün öyleyse hastaneye gidelim hadi" diyip elimden tuttuğunda elini ittim.

"İyiyim Mark artık gidebilirsin" bana sinirle döndü "Ne demek iyiyim artık gidebilirsin?!" haffifçe bağırdığında bende sinirlendim.

"Lanet olsun neden yapıyosun bunu Mark?!!" ayaklandığımda o da ayaklandı.

"Naptım ben yine Jinyoung" sakince konuştuğunda bu beni daha çok sinirlendirdi.

"Naptım mı? Daha napıcaksın söylesene Mark sevgilin olmasına rağmen neden arkadaşını umursuyosun ya da dur neden arkadaşın dediğin insanı kucağına alıyosun açıklayabilirmisin ama bekle açıklarsan herşeyi bitirirsin ve bu beni tamamen parçalar v-ve ben buna dayanamam o yüzden ş-şimdi git lütfen" arkamı dönüp hızlıca yürüdüğüm sırada anında beni kendine çekip arkamdan sarılmıştı.Şu durumda olmasam mutluluktan ölebilirdim ama bu hareketi ağlamama sebep olmuştu.Bir eliyle saçlarımı düzelttikten sonra elini yüzüme kaydırıp gözyaşlarımı parmaklarıyla kenara itti.Çenesini omzuma koyup bi şarkı fısıldamaya başladı bu şarkıyı anımsıyodum.Otobüste kulaklığı bana uzattığında dinlediği şarkıydı. *GOT7-CANT* şarkıyı bitirdiğinde ağlamam durmuştu.Tekrar fısıldamaya başladığında bunun şarkı olmadığını elbette anlamıştım.

"Jinyoungie sana ilk olarak şunu söylemeliyim ki benim sevgilim falan yok kimden duyduysan tamamen bi yanlış anlaşılma ha olsaydı ve eğer senin yanında olsaydım bu sana verdiğim değeri gösterirdi.Ama kızlardan hoşlanmıyorum.Seni kucağıma almamın sebebi senin beni etkilemen ki sonuca gelirsek bunların hepsi senin suçun."

Şaşkınlıkla arkamı döndüğümde sırıtıyodu.Ellerimi yumruk yapıp bikaç defa göğsüne vurdum.

"Aptal aptal aptal" diye fısıldadığımda son kez vurup ellerimi iki yanıma indirdim.Bana baktığını ve güldüğünü biliyodum ama ona bakamazdım çünkü utanıyodum.

Çenemden tutup başımı kaldırdığında bana söylediği şey duraksamama sebep oldu.

"Bana beni sevdiğini söyle Jinyoung" ona bunu söylemek istiyodum fakat söyleyemezdim söylememeliydim.

____

Bayramınız mübarek olsun milleeeet *-* biraz geç olsada kb

Bayram güzelliği olsun dedim ve markjine şöyle bi bölüm yazdım tabiki beceriksiz ben güzel yazamadım ama olsundu.

 stixbus , markjinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin