1) The first meet

200 11 0
                                    

Zaterdag, 20 november 2016. Vroege namiddag.

Niall

"Louis kan je alsjeblieft stoppen met al die koffie op te drinken!" Schreeuwde Harry naar de vermoeide jongen, en keek fronsend toen de jongen met een boos oog terug keek.

"Sorry dat ik geen slaap vannacht had dan... Ik was Game of Thrones aan het kijken." Gromde hij en wreef in zijn ogen, terwijl hij naast me kwam staan. Ik kon het niet helpen, maar glimlachte naar hem. Hij is zo schattig.

"Kan je niet de schuld ervan geven Lou, de show is best wel goed. Ik ben alleen maar seizoen 4, dus verklap niks."Grijnsde hij. "Waarom hebben we niet een avond waar we met zijn alle, de serie gaan bekijken. En dan beginnen waar jij het laatst bent gebleven, tot de nieuwste?" Mijn hart kon niet luider kloppen.

"Lijkt me een goed idee. Wat vindt je van vandaag? Het is Zaterdag naar alles, en het drukst is meestal door de weeks dus ja.." Grinnikte hij, terwijl ik bloosde.

"Ik zie je vanavond dan, sinds we samen wonen.." Zei ik giechelend. "Yep, ik zie je vanavond Lou." Hij loopt terug naar de bar, om meer drankjes klaar te maken.

Ik blijf op mijn plek staan, wachtend op meer klanten. Een man loopt naar binnen, helemaal in het zwart gekleed. Zijn muts haalt hij van zijn hoofd af, voordat ik mijn mond een beetje open. Hij is zo knap. De man begint naar me toe te lopen, en glimlacht voorzichtig. Ik hoest, en schraap mijn keel voordat ik begin te praten,

"Mijn naam is Niall, en wat wilt u, meneer? ' Zijn glimlach groeit.

"Ik zou graag staren naar deze mooie jongen voor me." Antwoordde hij, niet op mijn echte vraag, natuurlijk.

"Wel u-uhm .. dan moet je de andere klanten eerst gaan .." Zei ik, en er kwamen meer klanten binnen, die achter Liam gingen staan.

"Liam. De naam is Liam, Niall. Je hebt een mooie naam." Ik kon het niet helpen maar bloosde bij zijn diepe stem, en bij het compliment. Ik gedraag me net als een giechelig schoolmeisje maar ik kan er niets aandoen.

"Be-Bedankt, Maar wacht eens... Zit er iets op je lip?" Zei ik, niet als een vraag. Ik merkte littekens op zijn lip.

"Nee waarom?" Vroeg hij nerveus. Raar..

"Het lijkt erop dat er iets op je lippen zit..." Zei ik en probeerde het onderwerp door te duwen voor hij zijn hoofd schudde. 

"Er is niets .. dat beloof ik je.." Ik zuchtte om zijn bezorgde toon. "Oké, wat wil je hebben, Liam?" Hij zuchtte lachend. 

"Ik zou graag een kop koffie hebben, met wat melk en suiker alsjeblieft." Ik lachte met hem mee. "Dat is hoe ik het graag heb." Vertelde ik hem voordat Louis kwam met zijn bestelling, hij is echt snel. Indrukwekkend.

"Goed om te weten love, Ik zie je een andere keer, ja?" Zei hij voor hij betaalde, en aan het achterste tafeltje ging zitten, waardoor ik mijn lippen tuitte. 

"Je kan opruimen daar achter Niall, je lijkt in een roes." Ik schudde mijn hoofd toen hij me naar de achterkant probeerde te duwen.

"Nee! Nee.. Het- Ik ben oké Louis, het is gewoon.. Die jongen. Hij lijkt erg interessant.." Ik schudde mijn hoofd voor ik zuchtte. 

"In iedergeval... Mijn naam is Niall, Wat zou u willen hebben, ma'am?" Vroeg ik aan de lange vrouw die aan de andere kant van de balie stond. Louis fronste, en ging terug naar het magazijn.

Nadat ik haar bestelling had klaar gemaakt bracht Louis het. Ze glimlacht en geeft het geld, voor ze tegenover Liam gaat zitten. Ik frons voor Liam mijn kant opkijkt en me een knipoog geeft. Ik glimlach en krijg langzaam rode wangen. Hij glimlacht terug waardoor er kraaienpootjes bij zijn ogen verschijnen (A/N Ya know crinkle by your eyes,) 

"Oké.. Waarom ga je niet met die Liam jongen praten, dan handel ik dit wel af? Je hebt toch een pauze nodig... Niall." Ik zuchtte voor Louis me aan de kant duwde. Ik liep naar Liam die meer glimlachte naar me. Hij schuift op, voordat ik naast hem kom zitten. Ik kijk naar de vrouw voor me en glimlach.

"Is dat je moeder, Liam?" Hij knikt. "Dit is Karen Payne. Mijn achternaam is Payne trouwens," Ik grijnsde, "Leuk om je te ontmoeten..  Jullie allebei. Ik heb dat nog niet gezegd Liam." Hij glimlachte weer.

"Dat is oké, love. Ik was mijn moeder net aan het vertellen, hoe mooi je ogen zijn." Ze grinnikt. "Het lijkt net alsof jullie twee zijn geschoten door Cupido, ofzoiets." Ik haal mijn schouders op en voel het bloed naar mijn wangen stijgen.

"Ik weet het niet, mevr-"

"Noem me maar Karen, Liefje" Kapt ze me snel af, en ik knik. "Okay, Karen.. Uhm.. We hebben net past elkaar ontmoet, ik weet niet als ik hem zo leuk vindt." Mompelde ik en ze knikte.

"Dat is natuurlijk oké. Hij is gewoon zo gemotiveerd om iemand te vinden, die bij hem past. En verrassend ben jij iemand die hij zoekt." Ik bloosde nog meer voor ik naar Liam keek. "Serieus?" Hij knikte, en krabde op de achterkant van zijn nek terwijl hij naar onder keek.

"Hij wordt ook makkelijk verlegen.. Zo'n schattige, kleine pup." Mijn ogen werden wat wijder. "Pup?" Ze bloost. "Hij is mijn kleine pup. Nou ja jongen pup. Hij heeft twee zussen." Ik zuchtte, en glimlachte.

Liam keek weer naar me, mijn gezicht aanbiddend, terwijl ik bloosde. "Dus... Zou je een keer willen afspreken met me?" Vroeg ik Liam, die meteen knikte. "Dat klinkt als een perfecte idee." Zei hij voor ik grinnikte.

"Goed.. Ik zie je morgen? Ik krijg altijd een pauze rond deze tijd." He knikte alweer voor ik over mijn arm wreef. "Oke, Ik zie je dan." Ik stond op en zwaaide hem uit, en een stille "Doei." Verliet mijn mond toen ik wegliep.

Ik ging terug naast Louis staan, toen er geen klanten in de rij stonden. Hij draait naar me toe, en glimlacht. Maar het leek wel geforceerd? "Hoe ging het gesprek met Liam en die vrouw." Ik lachte, en bloosde nog steeds. 

"Dat was blijkbaar zijn moeder, en ik ben alles wat hij zoekt in een jongen. Is dat niet goed? Ik weet het niet... Ik vindt iemand anders leuk, maar Liam lijkt zo schattig en verlegen. Zoals een.. Puppy. Ugh Ik haat jonge liefde zoals dit." Hij grinnikte.

"Ik zou niet zeggen liefde maar gewoon leuk vinden, Niall." Ik knikte. "Je hebt gelijk... Ik ontmoet hem morgen weer, bij mijn pauze." Hij grijnsde, "Cool mate.. Laten we nu terug naar het werk gaan." Zei hij voor hij naar zijn werkplaats liep.

Ik fronste en bleef staan op mijn plek. Waarom doet hij zo raar?

Ik keek terug naar het tafeltje en merkte dat Liam en zijn moeder een briefje achterlieten op de tafel. Ik ging snel naar de tafel en pakte het briefje van tafel af. Ik liep terug naar mijn plek en begon 't briefje te lezen. 

Niall, Het was leuk om je mooie gezicht te zien en alles. Maar ik heb eigenlijk iets te doen morgen, dus ik kan er helaas niet bij zijn. Ik kom op maandag wel, ja? Ik kan niet wachten voor maandag, en vergeet me alsjeblieft niet. Ik hou er ook van als mensen over mijn buik wrijven, want het laat me beter voelen. En ik heb misschien een nodig om je niet te zien.. Okay.. Doei nu.. Liam x 

Ik kon het niet helpen maar giechelde naar het schattige briefje.

Misschien moet ik met Liam zijn en niet met Louis.

---------------------------------------

Update xoxoxo 


Your Lips || n.h [bxb/au] *c.s* (TRANSLATE DUTCH)Where stories live. Discover now