δέκα

144 30 6
                                    

ΔΕΚΑ

Πάντα ανοιγόκλεινε τα φώτα του δωματίου, ανοιγόκλεινε την πόρτα, πάντα μετρώντας καθώς το έκανε.

"-τριαντά έξι, τριαντά εφτά, τριαντα οχτώ, τριαντά εννιά.."

Η Kenzie το είχε συνηθίσει, ήταν κάτι φυσιολογικό γι'αυτήν πλέον. Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, κάτω από τα σκεπάσματα περιμένοντας τον Harry να ξαπλώσει. Κοιμόντουσαν μαζί. Και όχι με σεξουαλικό τρόπο, απλά τους άρεσε να είναι κοντά ο ένας στον άλλο.

Δεν ήταν σίγουρη για το πιο ήταν πιο ενδιαφέρον: ο Harry το πρωί ή ο Harry το βράδυ. Είχε το δικό του πρόγραμμα μέσα στο μυαλό του. Το πρωί η ρουτίνα του είναι κάπως έτσι: φτιάχνει το κρεβάτι του (και πρέπει να είναι τέλεια φτιαγμένο. Δεν επιτρέπονται τσαλακώματα, όπως λέει.), πάει στην τουαλέτα (το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πλύνει τα χέρια του για περίπου πέντε λεπτά. Μετά κάνει μπάνιο και χρησιμοποιεί την τουαλέτα, μετά ξαναπλένει τα χέρια του.), αργότερα αλλάζει ρούχα (η Kenzie συνειδητοποίησε πως το αγόρι έχει μόνο μαύρες και άσπρες μπλούζες.) μετά πάει να ελέγξει τον συναγερμό, κάθεται μπροστά του για περίπου πέντε λεπτά για να δει αν πραγματικά δουλεύει.

Το βράδυ ο Harry σιγουρεύεται πως όλα τα παράθυρα είναι κλειδωμένα. Ο συναγερμός είναι ανοιχτός. Σιγουρεύεται πως η πόρτα είναι κλειστή και πως δεν υπάρχει κανένας η τίποτα τριγύρω. Και τα κάνει όλα αυτά πολλές φορές. Μετράει καθώς τα κάνει, αλλά μόνο επειδή νιώθει ακόμα πιο αγχωμένος το βράδυ.

Όταν ο Harry τελιώσει με την διαδικασία του ξαπλώνει δίπλα στην Kenzie. Αυτό είναι το νέο μέρος της ρουτίνας του και το αγαπημένο του.

"Καληνύχτα Kenzie." ψιθυρίζει φιλώντας το μετωπό της.

"Καληνύχτα Harry." γέρνει φιλώντας τα ροζ χείλη του. Και αυτός την φιλάει, αργά: παθιασμένα.

*

Η Kenzie ξυπνάει αλλά τα χέρια του Harry δεν είναι πλέον τριγύρω της. Δεν ήταν πουθενά μέσα στο δωμάτιο. Γρήγορα βγήκε από το κρεβάτι και είδε τον Harry καθισμένο στο πάτωμα, λέγοντας την λέξη "γαμώτο" ξανά και ξανά και ξανά.

Είχε χτυπήσει το μικρό του δάχτυλο στην πόρτα του μπάνιου και δεν μπορούσε να σταματήσει να βρίζει αφότου ξεκίνησε. Αφότου την είδε δεν σταμάτησε να επαναλαμβάνει την ίδια λέξη. Συνεχίζει αγνοώντας τις ερωτήσεις της Kenzie. "Τι θες να κάνω;"

"Γαμώτο. Γαμώτο. Γαμώτο. Γαμώτο. Γαμώτο."

"Harry,"  παρακαλάει. "Μίλα μου."

"- σε παρακαλώ, πήγαινε πίσω στο κρεβάτι. Έρχομαι τώρα αμέσως."

Αναστενάζει και κάνει αυτό που της ζήτησε για να αποφύγει τον καυγά. Την παίρνει ο ύπνος κοιτώντας τα σχέδια του μαξιλαριού της.

--

Μόνο τέσσερα κεφάλαια  απομένουν..

OCDWhere stories live. Discover now