Film Günlüğü

71 9 1
                                    

Geçen gün arkadaşlarımla muggle sinemalarını dolaşıyorduk. Birbirinden farklı bir sürü çeşit film vardı. Bende düşündüm ki, neden bu sayıda muggle filmlerini yazmıyorum, neden? Böylelikle bu yazımda sizlere muggle filmlerini yazmaya karar verdim. Ayrıca bir değişiklik yaparak sizlere gidebileceğiniz galaları da yazdım.

1- Suicide Squad (İNTİHAR TİMİ)

1- Suicide Squad (İNTİHAR TİMİ)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

YÖNETMEN: David Ayer

YAZAR: David Ayer

OYUNCULAR: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Cara Delevingne

Suicide Squad, DC Comics'in aynı adlı antikahraman takımından uyarlanan Amerikan süper kahraman filmi. Film DC Extended Universe'in geliştirdiği üçüncü yapım. David Ayer tarafından yazıp yönetilen filmin oyuncu kadrosunda Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz ve Scott Eastwood yer alıyor.

Şubat 2009 itibarıyla Suicide Squad filmi Warner Bros. tarafından geliştirildi. Ayer filmi yazıp yönetmek için Eylül 2014'de imzayı attı ve Ekim'de oyuncu seçme süreci başladı. Temel çekimler 13 Nisan 2015 tarihinde Toronto,Ontario, Kanada'da başladı ve ek çekimler Chicago, Illinois'de yapıldı ve o yılın Ağustos ayında sona erdi. Film 2D, 3D ve IMAX 3D olarak 5 Ağustos 2016'da yayınlanmak üzere ayarlandı

OYUNCULAR VE CANLANDIRDIKLARI KAREKETERLER:

Will Smith, Deadshot:

Uzman nişancı ve katil.

Jared Leto, Joker:

Aşırı kötü ruh hastası.

Margot Robbie, Harley Quin:

Aşırı çılgın bir kötü ve eski akıl hastalıkları uzmanı.

Joel Kinnaman, Rick Flag:

Ordu subayı.

Viola Davis, Amanda Waller:

Takım'ın emir veren hükümet yetkilisi.

Jai Courtney, Boomerang:

Ölümcül bumerang kullanan bir katil.

Jay Hernandez, El Diablo:

Alev toplayabilen eski Los Angeles çete üyesi.

Adewale Akinnuoye-Agbaje, Killer Croc:

Sürüngen özelliklerini geliştirmek için bir cilt koşullarına katlanan aşırı kötü biri.

Ike Barinholtz

Scott Eastwood

Cara Delevingne, June Moon / Enchantress:

WITCH WEEKLY - AĞUSTOS 2016 (III)Where stories live. Discover now