Terörü Lanetliyoruz!

939 334 20
                                    


Üzgünüm arkadaşlar ama bu yeni bir bölüm değil. Zaten böyle bir olayın olduğu günde de yazamazdım.

İnsanlar ölüyor! Hiç tanımadığımız insanlar hiç beklemediğimiz zamanda ölüyor. Mutlu olan insanlar ... ailesi olan .... hani şu hayalleri olan insanlar ölüyor. Her gün milyonlarca bakanlık görüşmeleri , milyonlarca propaganda ve milyonlarca manşet yapılıyor. Peki bunlar ne için? Sokakta ''ADALET, ADALET'' diye bağırıyorsunuz ya ne için bağırıyorsunuz? İki vatan haininin sizi öldürmesi için mi , sizi ailenizden hatta hayallerinizden koparması için mi? Kusura bakmayın ama ben adalet göremiyorum! Bizler burda sıcacık yataklarımızda yatarken sokaklarda hiç bir şeylerden habersiz insanların ölmesi hiç de adalet olarak görmüyorum.

Dağlardaki Mehmetçikler ne uğruna feda ediyor canını? Bu vatan uğruna değil mi? Evine cenazesi gelen askerlerin anneleri demiyor mu ''Ölecekse bu vatan uğruna ölsün ''diye feryat figan olmuyorlar mı! Bu hayatta ki en kötü şey evlat acısıdır. Ne bir anne yüreği ne de bir baba yüreği hiç biri kaldıramaz bu acıyı. Peki onca anne bu vatana sahip çıksın diye oğlunu yetiştirirken , cenazelerinde ''ŞEHİTLER ÖLMEZ , VATAN BÖLÜNMEZ'' derken ADALET neredeydi?

İyi misin?

Sana bir şey oldu mu?

Bak yine bomba patlamış aman kızım \ aman oğlum dikkat et kendine. 

Daha bunun gibi bir çok soru ve isyan neden? Bunları duymaktan bıkmadınız mı? Biz Atamızın bize bıraktığı gelece neden sahip çıkmıyoruz? Artık bir son demenin sizce de vakti gelmedi? Ne olursa olsun TERÖRÜ LANETLİYORUZ! Allah yakınlarını kaybedenlere sabır versin Yarabbim. Herkese... en önemlisi de vatana baş sağlığı diliyorum!

AKIL HOCAMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin