3. ~Зърнах я~

804 41 3
                                    

ГТ на Алек

Казвам се Алек. Животът ме е научил да не говоря много за личния си живот.Така че не очаквайте много от мен.
Нужно е да знаете че съм богат, силен и мъж с характер. Само ще ви кажа с какво се занимавам за да ви стане ясно че не съм някой дришльо който се прави на голямата работа.
Аз съм единственият на Балканския полуостров който държи всички поръчкови убийства, мокри поръчки и всичко подобно.

Бях изморен от дългото пътуване което имах. Трябваше да говоря с клиенти и се налагаше да пътувам доста километри. Но си заслужаваше. Ударих бингото ако мога така да се изразя.

Влязох в един скъп ресторант. За първи път идвах тук. Имаше само важни и надути клечки. Кифли със своите банкомати..извинете исках да кажа приятели.

Огледах се. И я зърнах... Тя ...не можех да повярвам че може отново жена/ по-точно момиче да ме впечатли толкова много...
Беше висока, с дълга кестенява коса. Имаше красиво тяло. А усмивката и...спираше дъха. Тя се отправи към мен. Явно работеше като сервитьорка.Не спирах да я гледам. Донесе ми менюто и се усмихваше толкова учтиво. Беше толкова красива. Очите и морски зелени. Все едно беше извадена от някакво списание.
Наблюдавах я... Държеше се толкова естествено и дружелюбно с останалите хора. Усмихваше ми се, а аз не спирах да я гледам.

За първи път от години усетих че сърцето ми отново бие...
Трябваше да науча всичко за нея. А както и сами се досещате това беше детска игра за мен.

Надявам се тази част да ви е било по интересно. Утре ще пиша отново. Благодаря на всички, коитоотделят от времето си за да проследят моята първа авторска история! :)

Красавицата и ЗвярътWhere stories live. Discover now