Skönheten möter Odjuret ~ Del 8

729 48 9
                                    


Efter flera dagars övertalning lyckades Bree få sina föräldrar att gå med på att gå tillbaka till skolan. Nervöst var det den första dagen, men med Autumn vid hennes sida gick det otroligt lättare.

Elever tittar konstigt på henne. Vissa tittar på henne som om de tycker synd om henne, vilket hon inte riktigt förstår. Hon klarade sig trots allt fint utan större skador. Randy har verkligen ändrat sin attityd, att till och med Autumn har blivit rädd för vad han har blivit. Hon har sett sidor från honom, hon aldrig ens kunnat föreställt sig.

Dagarna går och Bree har en gnagande känsla inom sig. Hon kan inte sätta fingret på vad det är, men det är i alla fall något viktigt. Något otroligt viktigt. För varje dag som går blir känslan mer intensiv. Det är som om en hand tar tag inom henne och försöker dra ut hennes själ, nästan som att hon måste ta steg framåt för att inte överrumplas av känslan. Bree börjar bli orolig att något är fel på henne.

Autumn måste ha känt på sig att något inte stod rätt till, då hon igår frågade vad som var på tok. Bree tvekade med att berätta allt, och då menar hon allt. Alltifrån utflykten till vad som hände på sjukhuset. Vilka känslor hon har upplevt. Autumn satt stilla och lyssnade noga på vad hennes vän berättade. Hon avbröt inte ens en gång då hon var rädd att Bree skulle sluta prata. Det är första gången hon verkligen hör hur Bree känner sig. Hur hon känner sig på ett djupare lager än vad man kan se med blotta ögat.

Båda två unga tjejerna reflekterade och spekulerade kring allt Bree berättade. Ingen kunde komma på en förklaring till på vad det skulle kunna vara, men de kom fram till att de kunde vara att all uppståndelse var på väg ut ur Brees system. Att det var därför hon reagerade så starkt.

Dagen efter följde Bree med Autumn hem efter skolan, för att återigen tillbringa en natt hos sin vän. Det känns konstigt då Randy inte är med, även fast hon inte känt han så länge.

''Mer käk för oss.'' säger Autumn då Bree nämner det för henne.

Vilket det också blev. Autumns föräldrar hade varit på affären under dagen och köpt på sig så att de två skulle ha för hela helgen.

''Okej, vad vill du se för film sen?'' frågar Autumn medans hon plockar Brees ögonbryn. De ligger tvärs över Autumns säng, med en någon populär låt o bakgrunden.

''Något spännande, men kanske romantiskt, men ändå något som är lätt att följa med på. Med olika twistar, sorgligt med en snutta död och ett lyckligt slut.'' svara Bree.

''Alltså jag säger det igen, du har verkligen dina krav på saker och ting.'' skrattar Autumn.

''Är det bra eller dåligt?'' frågar Bree tveksamt.

''Jag tycker det är bra, då du vet vad du vill ha. Så länge du inte blir fööör kräsen, så kör ditt race tycker jag.''

Bree nickar till svars men Autumn slår till henne lätt då hon inte får röra på huvudet.

När Autumn är klar med noppningen, sätter hon i en film i DVD spelaren. Musiken spelas och Bree förstår på en gång att det blir en disney film.

''Disney? Är det vad min beskrivning passade in på?'' frågar Bree retsamt då de myser ner sig i soffan framför Tv:n.

''Började tänka på en film direkt då du började beskriva. Tycker den här filmen passar perfekt för dig.'' säger hon hon stoppar ett popcorn i munnen.

Snart börjar filmen och Bree känner igen den direkt. Skönheten och odjuret.

''Gillade aldrig den här som barn.'' säger Bree då Belle börjar sjunga med resten av byn.

Skönheten möter OdjuretOnde as histórias ganham vida. Descobre agora