Famfrpálový zápas

1K 57 2
                                    

Druhý den ráno se El nemohla ani pohnout. Všechno ji bolelo a řvoucí Ann tomu moc nepomáhala. ,,Annie, prosím, můžeš to trochu ztišit" prosila ji El. ,,Jsem nevyspálá a třeští mi z tebe hlava" dodala když viděla její nakvašený výraz. ,,Tak promiň, ale nemůžu najít dres a koště, což je celkem problém" kvílela nešťastná Ann. ,,Nemáš ho náhodou v přístěnku" poradila ji ironicky El. ,,Ty si vážně inteligentní" vyjela na ni Ann. ,,No tak já nevím, kam si dáváš koště, ale znám kouzlo, co pomůže" řekla najednou El a potom pronesla:,,Accio Annie koště a dres" Najednou ze zadní skříně vyletěl zelený dres se jménem Annie Brownová a číslo 12. Potom se rozrazily dveře a dovnitř vletělo koště. ,,Já myslím, že tvůj problém je vyřešen" dořekla usmívající se Nora. ,,Pomlč" utnula ji Annie a pak dodala: ,,Děkuju"
,,Nemáš vůbec zač" škádlila ji Nora. ,,A asi bychom měly vyrazit na snídani co ty na to?" zeptala se Annie. ,,Hele za chvilku, půjdu se ještě vysprchovat" s těmito slovy El vklouzla do koupelny. Trvalo ji to asi třicet minut. ,,Tak já myslím, že můžeme" ozvala se Nora a Ann nadskočila. ,,Chceš mě zabít? Tohle mi nedělej a pojď" chytla ji za ruku Ann a obě dívky vyšly z pokoje. Společenskou místnost jen rychle prošly, ale El stejně stihla změnit barvu ohně na zeleno-bílou barvu.

Ve Velké síni už bylo plno. Dívky se tentokrát rozhodly sednout si ke svému stolu a ke svému týmu. ,,Ahoj Matte" pozdravila kapitána El. ,,Ahoj Noro, ahoj Ann" pozdravil je Matt. ,,Tak co jste připravený je rozdrtit?" zeptal se vyzívavě Matt. ,,Samozřejmě že jsme" odpověděla bleskurychle a odhodlaně Annie. ,,Natřeme jim ty jejich žlutý zadky" přidala se Roxy. ,,Tak tedy dobrá. Rychle se najezte a vyrazíme" řekl spokojeně Matt.

Potom co všichni dojedli, se vydali k famfrpálovému hřišti. Pak zalezli do šaten a vyslechli si dnešní plán hry. ,,Myslím, že s klidem můžu prohlásit, že Mrzimor porazíme. Trénovali jsme tvrdě a jsme rychlejší a lepší. I tak vás však chci požádat, nepolevujte. Odrážeči střílejte po nich stále a stále. Chytač se bude snažit, co nejrychleji najít zlatonku. A my střelci se nesmíme nechat vyprovokovat k porušení pravidel" pohlédl směrem k Roxy. ,,A Sony tebe prosím jen o jedno, vychytej všechny střely" tím ukončil svůj proslov a mohli vyrazit.
Když vyšli, tribuny už byly plné studentů, kteří čekali, až zápas začne. Poté přišla madam Hoochová a začala vypouštět míče. Nejprve zlatonku, potom potlouky.
Kapitáni týmů si podali ruce, pak všichni naskočili na košťata, vznesli se a čekali, až madam Hoochová vypustí camrál.

,,Camrál byl vyhozen a ujímá se ho Roxy Bernardova a dává gól" komentoval Samuel Dingi z Havraspáru. Najednou se k Noře přiřítil potlouk a ona ho poslala na mrzimorského střelce.
Hra probíhala celkem klidně. Zmijozel vedl 60:10 a vypadalo to nadějně. El kroužila stále okolo celého hřiště a odpalovala jeden potlouk za druhým. Když v tom si všimla, že Annie padá z koštěte dolů. V rychlosti se rozlétla, aby ji stačila chytnout, ale nestihla to. Díky bohu si ale madam Hoochová také všimla a stačila zbrzdit její pád. Nora věděla, že ji nemůže odnést na ošetřovnu, a tak se vrátila na hřiště. Byla však v šoku, netušila co se mohlo stát, ale také věděla, že se musí soustředit na hru. Teď měla mnohem víc práce, když byla sama. Skóre se změnilo na 70:40, což už nebylo tak dobré. Během Annina pádu stačil Mrzimor dát tři góly. ,,Camrálu se ujímá Benedict Hubert a né teď ho má opět v držení kapitán zmijozelského týmu Mathew Jacobson a dává gól. Vypadá to ale, že Eleanora Malfoyová nezvládá odpalovat všechny potlouky. Oooh jeden ji teď proletěl těsně nad hlavou."
Samuel měl pravdu Nora to nezvládala a už nejméně třikrát ji potkouk málem ustřelil ruku i s pálkou. Nora se však nevzdávala a odpalovala dál. Připadalo jí, jako by ani ty potlouky neodpalovala. Kdykoliv jeden odpálila, už u ní byl druhý. Ani mrzimorští odrážeči nevěděli, co se děje. Oni se potlouků ani nedotkli a sami potlouky je zcela ignorovaly. Stále byly nalepení na Noru. Ta už z toho však byla vyčerpaná.
,,A Benedict dává gól. Ne počkejte Luke MacCarter se ujímá camrálu a zvyšuje skore na 110:80. Zatím to nevypadá, že by někdo našel zlatonku." slyšela ještě naposledy Nora, potom ji potlouk proletěl kolem hlavy a vrazil ji do ruky, ve které držela pálku. Pálka ji vypadla a El se teď snažila vyhnout potloukům, co na ni lítali. Začínalo ji být špatně, bolela ji ruka a chtěla přistát, ale najednou omdlela a všude byla tma. Jediné, co ještě zaslechla bylo: ,,Jenny Philipsová chytila zlatonku. Zmijozel vítězí" Potom už byla všude jenom tma.

Blonďatá Pobertka HP FF [DOKONČENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat