Fotograferren

6 0 0
                                    

Nu var det morgen og vi skulle til skole.
Jeg tog et æble istedet for morgenmaden og cyklede til skole.
Da jeg ankom til skolen så jeg at næsten hele skolen stod foran nogle opslagstavler og grinede. Da jeg så hvad det var på tavlen blev jeg gal, for det var nogle billeder af den slås kamp fra fodbold banen. Jeg angribte en af de drenge fra fodbold banen og sagde
-"hvad fuck har du gang i?"
-"hvad nu?"
-"billederne dit fjols!"
-"hvilke billeder??!"
Jeg trak ham over til tavlerne og viste billederne til ham.
Han sagde at han ikke kender noget til det. Allerførst troede jeg ikke på ham men efter kom de andre drenge fra banden og de sagde også at de ikke havde gjort noget, så troede jeg på dem. Nu kom Liam ind og jeg spurgte ham om det var ham der havde taget billederne og hang dem op på tavlen, men det var hellere ikke ham. Hvem var det så?
Liam tog billederne ned fra tavlen og jeg hjalp ham.
Jeg tabte nogle billeder på gulvet så jeg bukkede mig og begyndte rydde dem op igen der var et billede der var landet baglæns på gulvet og bag billedet stod der 'X.'.
Jeg kiggede bag på de andre billeder og på dem stod der også 'X.'
Jeg viste det til Liam og han spurgte klassen om der var nogen der så noget men det var der ikke..
Vi gik hen til skolens kamera rum for at se hvem der hang de billeder op. Da vi fandt bondet sættede vi den i computeren og kiggede På den. Der var en mand med helt sort tøj. Det var ham der hang billederne op, men hvem var det?? Vi kunne ikke se hans ansigt, så vi kunne ikke bruge det til noget. Liam kom på ideen på at vi kunne kigge på de tøj eleverne og lærerne havde på, så det måske kunne hjælpe os med at finde ud af af hvem X. er og hvad han (X.) vil? Vi kiggede efter hele skolen men der var ikke den eneste der havde det samme tøj som manden i bondet.
Nu var der kun et spørgsmål i vores hoveder,
Hvem er X.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 28, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Et Liv.Where stories live. Discover now