DEDEKTİF MANSON .5.

21 7 3
                                    


Liv'den 


Yaklaşık 20 dakika orda durdum . Aklımı Matthew'in söylediklerinden ve anlattıklarından kurtaramıyordum.Bahçe kapısına anahtarımı soktum ve çevirdim . Duyduğum click sesi beni yeniden düşüncelerime boğdu.

-------------------------------------------------------------------

"Baban mahvolmuştu. Annenin ölümü çok ağır gelmişti . Biz David'i hiç öyle görmemiştik . O sert , gururlu ve zeki bir adamdı. " yutkundu ..

"Bir gün bürodan geç çıkmıştım. David işe zaten gelmiyordu o aralar . Dedektif Manson ise bir işi olduğunu söyleyip benden oldukça erken çıkmıştı . Kafamı toparlamaya çalışıyordum . David'e gitmeye karar verdim . Koyu bir sohbet ve bir kaç içecek hem David'e hemde bana iyi gelir diye düşünmüştüm . David'in evine çoktan ulaşmıştım . Seyrek adımlarla kapıya kadar geldim bahçe kapısından zile bastım ancak açan olmadı . Arabamı sürüp uzaklaştım . Bir istasyondaki markette durdum . Bir kaç içecek ve abur cubur almalıydım . Geceyi tek ve gerçek bir yalnız olarak geçireceğimi düşünüyordum . Ama içimde hissettiğim o acı beynimi durduran cinstendi . Aklıma korkunç düşünceler hücum ederken koşarak arabama bindim . Ellerim titriyordu .Arabamı hızla David'e yönlendirdim . Bir sorun olduğu aşikardı. David kapıyı hep açardı . Ne olursa olsun beni merakta bırakmazdı . Anca açmaması anormaldi. Arabayı uzakta durdurup eve kadar yürüdüm . Bahçe kapısından içeriye atlayıp duvardan tırmanarak pencereden bir odaya girdim . Burası David'in çalışma odasıydı. Burada Katil Kasap'ı bulmaya çalışırdı. Maktullerin dosyaları öncelerinin aksine dolabında değildi ve her yere saçılmıştı . İçimde korkuyu en derinlerde büyütüyordum . Maktuller 10 değildi Liv , 20 değildi . Tam 99 taneydi.Bir tanesi eksikti . Etrafı 100. dosya için gözden geçirirken yatak odasından sesler geldiğini fark ettim . Anlaşılan David yalnız değildi . Tetikte olmam gerektiğini hissettim ve tecrübelerimi en doğru şekilde kullanabilmeyi tam o zaman Tanrı'dan istedim . Çalışma odasından çıkıp bitişikteki yatak odasına ilerledim . Eğer David hangi durumun içindeyse onu kurtarmam gerektiğinin farkındaydım . Ama küçüğüm kurtaramadım "

Çığlığımı serbest bırakmıştım . Matthew yani öz olmayan babamın gerçek babam hakkında anlattıkları kaldırılabilir cinsten değildi . Ama Matthew devam etti. "Kapı hafif aralıktı ve bunu avantaj olarak kullanıp olan biteni izledim . David elinde 100. dosyayı yani annenin dosyasını tutarak ağlıyordu ve kapının ardında kalan birisiyle konuşuyordu .

'Yalvarırım beni de öldür . Bu acıyla yaşayamam Kızım yerine beni al ' diyordu.ve ardından senin o minik bedeninin yatakta huzursuzca kıpırdanmasına kaydı gözlerim . Sen ağlamaya başlayınca David kalktı ve alnına bir öpücük kondurdu . Henüz 1,5 yaşındaydın.. Baban diz çöküp katlinin önüne oturdu. 'Onu alma beni al ' dedi . ve 'Lütfen 'diye sızlandı . Ve gözlerini kapattı . Sonra tüylerimi her hatırlamamda diken diken eden sesi duydum .'Ben ilk defa bir erkeği öldüreceğim David ' dedi acımasız sesiyle. David'e uzandı ve elinin alnına yerleştirip boynunu gerdi bir kaç saniye sonra bıçakla boynunu kesmek üzereyken babanın son sesi duyuldu 'Seni Seviyorum Liv' dedi. Katil Kasap son bir darbeyle babanın ruhunu gökyüzüne gönderdi. "

--------------------------------------------------------

Anahtarı çevirmiş orada öylece duruyordum . Gören beni deli sanabilirdi. Zaten deli sayılırdım . Babamın ölümünü gözümde canlandırınca kendimi tutamadım ve diz çöküp ağlamaya başladım kim kendisini böyle bir şey karşısında tutabilirdi ki ?

-----------------------------------------------------

Matthew devam etti .

"Orada öylece kalakalmıştım . Tanrıdan istediğim tecrübelerimin bir yararı dokunmamıştı çünkü dostum yerde öylece yatıyordu.

Ve Katil Kasap olay yerini çoktan terk edip maktulü yalnız bırakmıştı .

Olay yeri terk edilmişti ama Katil Kasap'ın ilk defa atladığı ve kendi elleriyle vermediği bir ip ucu , bir nokta vardı .

Ben oradaydım ve onun yüzünü görmüştüm .

Acıyla gözlerimi kapattım ve göz yaşımın yerle buluşmasına izin verdim 'Dedektif Manson ' diye mırıldandım . "

"Yani o sizinle çalışıyordu." dedim

"Dedektif Manson aynı zamanda Katil Kasap , babanın ve annenin katili ayrıca 98 kadının ve en üzücüsü kendi annesinin katiliydi."

"Ve o öldü ?" diye sorarcasına yüzüne baktım .

Beni onayladığında gülümsemeden edemedim.

"Ve ben de onu öldürmeye yemin ettim ." dedi ve Matthew şöyle devam etti.

"Hiç beklemediği bir gece evine girip gözleri önünde ona yardım eden karısının canına okudum ve geberttim . Manson tam güçsüz duruma düşmüştü ki babanın durumunun aynısı halinde gelişti olaylar. Oğlunu öldürmemem için yalvardı ve bir gün istedi . Bir gün karşılığında 100 kadını neden öldürdüğünü öğrenecektim .Onun zaafı da vardı . Oğlu " 

(Gülümsedi) "Ama benim zaten 2 yaşındaki bebeği öldürmek gibi bir fikrim yoktu . Oğlunu Maggie diye bir kadına emanet ettikten sonra onu evinde öldürdüm. "

(Tekrarladı) "Dedektif Manson öldü"

 


---------------------------------------------

Dizlerimi zorlukla yerden kaldırı yürüdüm . Kendimi güçlü hissediyordum 12 saat önce gerçek babamın hikayesiyle tanışmıştım ve ben uslu bir kız olacaktım .Canım yanmıştı canını yakacaktım..

Gülümsedim...

Babamın intikamını alacaktım .

Ve nefesimi dışarıya verdim "O öldü sıra oğlunda"

Ve nefesimi dışarıya verdim "O öldü sıra oğlunda"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

////////////////////////

Bu bölümü ben bile sevdim sajgfhsdf 

NOT -1- / Beğendiysen VOTElemeyi unutma . 

NOT -2- / Önerin varsa yorum kısmına bırak . 

NOT -3- / Arkadaşlarına önermeyi unutma :)


İZBEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin