Kapitel 36

1.1K 29 4
                                    

"Hej!" siger jeg da jeg kommer ind til Simons stue hvor Justin og Karla sidder, der er ikke rigtig nogen der svare, de sidder allesammen med hoved ned i Simons dyne. Det ser ret mærkeligt ud. Jeg går hen til Karla og prikker hende på skulderen, "Hallo Karla?". Hun løfter hoved fra dynen og går lige forbi mig, hvad sker der?. Jeg går over til Justin og prikker ham på skuldrene, "Hey Justin!" siger jeg højt. Han rejser sig og går også lige forbi mig. Justin Og Karla er gået ind i sådan et skab, jeg går over mod skabet og åbner det. Jeg får et chok og hopper 1 skridt tilbage fra skabet.

--

Jeg vågner og det hele var bare en drøm hvilket er en kæmpe lettelse for mig, en mindre lettelse er at jeg sidder i metroen og sover.

"Er du okay?" er der en fyr som står overfor mig der spørg, han må ha set mig drømme eller sådan noget. "Vent hvor er vi henne?" jeg kigger forvirret rundt i metroen, der er ikke særlig mange mennesker.

"Hvad er klokken?" spørg jeg igen om. "Metroen er på vej over mod tivoli og klokken er 03:00 om natten" "Tissemyre!" udbryder jeg og slår ned i min taske. "Tissemyre?" spørg han undrende. "Ja, det er i stedet for F U C K" staver jeg for ham, han ler af mig.

"Hvor er det du skal hen?"    "Ind til centrum af københavn" Jeg havde glemt alt om jeg også skal hen til Simon, tror jeg har sovet i 1-2 timer måske, hvis ikke 3 timer.

"Ja altså det er vi jo kørt forbi" siger han, jeg kigger en ekstra gang på ham fyren. Han ligner en på min alder, han har brunt hård og blå øjne. Han er faktisk lidt lækker!

Complicated  love...Where stories live. Discover now