Kapitel 14

1.5K 40 7
                                    

Jeg rejser mig op for at gå over til Lou og høre hvordan hun har det da Karla kommer grædende over til mig. Hvad er der galt? Jeg giver hende et stort kram, jeg venter til at spørge hvad der er galt indtil hun er faldet lidt ned. Bare det ikke er noget med hende og Simon, de er jo så søde sammen. Jeg sidder virkelig og krydser fingre for at det ikke er noget med hende og Simon, er så glad på deres vegne, over at de har fundet sammen. Jeg kan mærke Karla er faldet lidt til ro så jeg ser mit snit til at spørge hvad der er galt. 

"Hvad er der galt Karla?" spørg jeg og kigger hende dybt i øjnene, hun begynder og panikke igen og jeg trækker hende tilbage ind i et kram.                                                                                                               "Det... det er fordi" snøfter hun før hun virkelig tager sig sammen for at sige noget.                             "I går da jeg ko.. kom ind i hytten efter jeg havde været ovre ved dig, Justin og Zack, så jeg at Zack og Mille var i seng sammen. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre fordi at Zack er min rigtig gode ven men jeg ville selfølgelig sige det til dig fordi du er min bedste ven, jeg har ikke sovet hele natten fordi 1. Zack og Mille lå inde i hytten hele natten selvom de vidste jeg så det 2. fordi jeg har tænkt på dig og hvordan jeg skulle fortælle det til dig. Jeg er altså virkelig ked af at det skulle komme fra mig Mie, men kunne ikke holde det inde længere" jeg træder nogle skridt tilbage og sætter mig ned på trappetrinet som er bag mig. 

Jeg er glad for at Karla siger det til mig, men ked af at Zack har været sammen med en anden. jeg var lige blevet så glad for ham.

Jeg sidder bare og stirre direkte ud i luften, hvad skal jeg sige? Karla sidder og nusser mig på ryggen for at trøste mig. 

Jeg forstod ikke lige hvorfor Karla græd men det må vel være en blanding af at hun ikke har sovet og at hun er ked af det på mine vegne, det er ret sødt af hende faktisk. Pludselig kommer alle de tåre som jeg bare har holdt inde så meget, det har aldrig været mig at græde på andre tidspunkter end når jeg ser en film eller når der er et rørende øjeblik. Jeg græder faktisk tit, men ikke fordi der sker noget men fordi jeg er en meget følsom person. 

"Er du okay?" snøfter Karla, jeg nikker bare til hende og prøver at smile, selvom jeg er langt fra okay. 

"Karla du skal over og hjælpe bus chaufføren med at parkere" råber frøken sur over fra sin hytte af, hun står i morgenkåbe og nattøj. Hun er altid så hård ved Karla, syntes slet ikke det er fær og slet ikke lige nu, har brug for Karla.                                                                                                                                     "Er du okay?" spørg hun inden hun skal til at gå, hun tørre lige tårerne væk og siger "Husk du er meget bedere end ham" inden hun går.

Jeg rejser mig op og går ind af døren, da jeg kommer ind vælter der bare tåre ud af øjnene på mig. Jeg står op af døren og glider stille ned af døren og dækker mit ansigt i mine knæ og hænder. Justin og Simon kommer løbende hen til mig, havde helt glemt at de var her inde. "Hvad er der sket Mie?" spørg de og sætter sig ned ved siden af mig ved døren.                                     "Zack har været sammen med Mille, selvom vi har noget sammen" flere tåre vælter ud af mine øjne da jeg siger det. De nusser begge to min arm for at trøste mig.                                

"Fuck drenge" siger Simon og slukker stilheden, det får mig til at smile.                                                       "Ja fuck drenge" siger Justin og griner, "de er bare nogle rigtig svin" tilføjer han og tørre mine tåre væk. "Skal vi ikke bare have rigtig tøsse hygge i dag?" spørg Simon og snakker med en pige stemme og rejser sig helt feminint op, "og lægge make up" siger Justin også med en pige stemme og rejser sig feminint op, havde ikke regnet med at Justin vil spørge om sådan noget, det er nok også kun fordi jeg er ked af det men det er stadig sødt. De rækker begge en hånd ud for at hjælpe mig op. "Lad os lægge make up" siger Simon da jeg er blevet hjulpet op. 

--

Så har Simon og Justin fået lagt make up, er egentlig lort til at lægge make up, har aldrig interreseret mig for det men når jeg ser hvordan Simon har lagt det på mig er jeg faktisk rigtig god. Fantastisk god. 

Det banker på døren, vi går alle over og ser hvem der banker på. Jeg åbner døren og da jeg åbner den får jeg en stor klump i halsen, Zack står ude foran min dør og ser en blanding af trist og uskyldig ud. Lige nu er han noget af det grimmeste jeg har set, selvom jeg har set Simon og Justin med make up. Mine arme krydser over mit bryst og jeg ligner sikkert bare en rigtig kælling. 

"Mie kan vi snakke sammen?" spørg Zack mens har kigger mærkeligt på Simon og Justin som står på hver sin side af mig. "Nej det må du ikke" svare Justin hurtigt for sikkert at sikre sig for at jeg ikke går med ham. "Please Mie, jeg vil gerne snakke med dig" beder han, men nej han kommer ikke forbi her. 

"Har jeg fortjent at snakke med dig? Nej og for at være ærlig har jeg heller ikke lyst, jeg gider ikke bruge min tid på nogen der ikke har fortjent den. Men du skal være velkommen til at gå over i huset foran os, der en pige som hedder Mille som sikkert godt vil snakke med dig" hvad skete der lige der? Jeg tror vreden overtog mig, plejer aldrig at være sådan en kælling.                                 "You go girl" siger Justin og Simon og smækker døren lige i hoved på Zack. 

Da døren bliver smækket kan jeg ikke lade være med at kramme Justin og Simon, de er bare så søde mod mig. "I er de bedste veninder jeg har!" siger jeg mens vi krammer. 

Complicated  love...Where stories live. Discover now