Kapitel 19

1.3K 39 0
                                    

Jeg vågner ved at en ager min kind, jeg får et chok og åbner øjnene for at se hvem det er.             "Hej far!" siger jeg begejstret. Jeg kigger ved siden af mig for at se om Justin er der, det er han ikke. Han er sikkert i skole. "Skal vi ikke gå en tur" spørg han og køre kørestolen over ved siden af min seng. Han hjælper mig over i stolen og putter mig i et tæppe 

Det er dejligt at få noget frisk luft, jeg kan slet ikke klare at ligge i den seng mere. "Hvordan går det med mor?" spørg jeg, hun har slet ikke været her hvilket gør mig lidt ked af det, savner hende. Han stopper kørestolen og sætter sig ned på hug foran mig. Hvad er der galt? Er der sket noget med mor? "Ehm... Ja... Altså" han trækker længe på den før han siger noget. 

"Mor og jeg har valgt at gå fra hinanden. Mor har mødt en anden" siger han og kigger ned i jorden, jeg tager hans hoved op igen. Jeg giver ham et hårdt kram, det er det både ham men også jeg har brug for lige nu. Tænk min mor har fundet en anden.                                        "Jeg flytter tilbage til det gamle hus i gentofte, men du kan stadig komme og besøge mig ligeså tit du vil" jeg ved godt at det ikke passer, min far rejser ca. hver uge og er væk i 3 uger, hvordan skal jeg nogensinde få tid til at se ham? 

"Kan vi køre tilbage nu?" spørg jeg koldt, jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Jeg er rasende på min mor, hvorfor kunne hun ikke bare forlade ham inden hun skulle være ham utro? Jeg er nok ikke den mest begejstret over hans eksistens når jeg møder ham, hvis jeg overhoved møder ham. 

--

"Jeg bliver nød til at gå nu" siger han og kysser mig i panden da han har hjulpet mig op i sengen igen. Da døren bliver smækket i er det som om en dør til mine tåre bliver åbnet. Inderst inde ved jeg jo godt at der går rigtig lang tid imellem hver gang jeg skal se min far. Det ringer over fra min mobil på bordet ved siden af min seng, jeg tørre alle mine tåre væk og puster ud, jeg vil helst ikke lyde som en der græder i telefonen. Det er Justin der ringer.

J/Justin M/Mie

J-Hey søde, mangler du noget besøg?<3 

M-Ja! Faktisk virkelig meget!

J-Skal jeg tage aftensmad med? <333

M-Årh... må du meget gerne!<3

J-Okay så gør jeg det <3

Jeg er virkelig begyndt at kunne lide Justin, han er virkelig ikke som den første dag jeg så ham. 

Det banker på døren og ind kommer Justin med 2 pizzaer, jeg er så sulten.                                           "Yay...! Har glædet mig til at du kom" siger jeg og jubler over at der endelig er pizza. Han kommer over og kysser mig i panden hvorefter han stiller pizzaerne over på bordet og sætter sig ned ved siden af mig. 

"Justin!" Siger jeg og kigger på ham.                                                                                                                    "Hvad?" siger han og smiler drilsk, han ved udmærket godt hvad det er jeg vil ha'               "Pizzaerne!" Udbryder jeg og peger over på dem, han gør det kun for at drille. 

"Skal vi ikke se en film?" Spørg han da han har hentet pizzaerne, jeg nikker bare da jeg er i fuld gang med at æde den her sygt gode pizza.

Complicated  love...Where stories live. Discover now