Capitolul 43

14.6K 876 212
                                    

Revenirea lui Luke acasa, o facea pe Angel sa zambeasca. Desi chipul i-a fost brazdat de lacrimi, acum incepu sa accepte totul. Saruta copilul pe frunte si incepu sa discute cu el. Aiden ii privea cu dragoste si se apleca sa-si sarute iubita. Desi stia ca nu e corect, Angel tanjea dupa atingerile si saruturile sale, asa ca il accepta. Dorea sa se bucure pentru ultimele dati de el. Aiden era mai mult decat bucuros cand observa ca ii raspunde. Asta putea sa insemne ca totul e in regula.

Spre seara toti au luat cina impreuna. Amy, Brian, Ryan, Amber, Luke, Aiden si Angel. Pentru prima oara au parut cu adevarat fericiti. Vorbeau si radeau. Iar unul dintre subiectele lor preferate era viitoarea nunta. Toti erau in extaz din cauza acelui subiect. Numai Amber privea totul cu furie. Spera insa, ca Angel ii intelese mesajul si il va lasa pe Aiden. Cand auzi glasul lui Amy, o privi cu ura. Stia ca sentimentul era reciproc.

-Deci, Aiden, maine iti voi fura pentru o zi iubita si o voi supune la cele mai groaznice torturi.

Amber zambi cand auzi cuvantul „tortura". Pe cand lui Aiden i se opri mancarea in gat.

-Ce fel de torturi?

-O voi duce prin toate magazinele pentru mirese. O voi pune la probat mii de rochii, iar tu nu o vei vedea.

-Pai asta suna mai mult a tortura pentru mine.

Toti au inceput sa rada. Chiar si Angel, care acum se simtea mai bine. Desi vina o apasa, dorea sa-si petreaca ultimele momente alaturi de acea familie. Apoi ii va inapoia lui Amber toate drepturile cuvenite. Insa pana atunci trebuia sa profite de aceste ultime momente. Simti cum mana ii este stransa pe sub masa, iar Aiden ii oferi un zambet. Angel putea sa jure ca nu-l intelegea. O iubea pe Amber, insa profita de ea. Asta o facea sa-si doreasca sa plece mai repede, insa trebuia sa-si indeplineasca planul, prin care il va face fericit pe Aiden, definitiv.

Masa lua sfarsit, iar ea pleca sa petreca timpul cu Luke. Dintre toti doar el i-a ramas aproape. Intra in camera lui si privi cum urmareste niste desene animate. I se alatura si il lua in brate. Baietelul o privi curios. Nu isi vazuse mama de mult in asa stare. Era atat de vulnerabila.

-Mami, totul e bine?

-Da, amice. Sunt obosita. Luke, poti sa-mi promiti ceva?

-Da.

-Promite-mi ca vei avea grija de toti. Si orice s-ar intampla sa nu il necajesti pe tati, da?

-Bine. Mami, vrei sa pleci? Ma vei parasi?

-Nu, cine ti-a spus? Eu doar ma asigur ca vei fi baiat bun in orice situatie. Si tine minte, mami te iubeste mult.

-Si eu te iubesc. Sa nu ma lasi singur.

-Nu te voi lasa.

Fata il lua in brate si ii saruta funtea. O lacrima ii parasi ochii. Nu ar fi dorit sa plece. El era lumina ochilor ei. Insa trebuia sa o faca. Asa va putea fi fericit alaturi de adevarata sa mama. Il mangaie si il puse la culcare. Ii mai saruta odata fruntea si iesi din camera.

Casa era goala. Numai pasii ei se auzeau la acea ora tarzie. Ajunsa in camera sa se intinse pe pat. Aiden nu se afla acolo. Gandul ca-si petrece acea noapte alaturi de Amber o faceau sa suspine. Insa apa de la dus ii mai dadea o mica speranta. Il vazu cum iesi din baie cu un prosop in jurul taliei. Incepu sa-l admire. Era cel mai frumos barbat din viata ei si deasemenea unicul. Se ridica de pe pat si se apropie de el. Isi aseza o mana pe abdomenul lui, iar cu cealalta ii mangaie fata. Trebuia sa profite de aceste ultime momente alaturi de el, fiindca il iubea. Imediat acesta se apleca sa o sarute. Buzele lor se contopeau perfect. Angel stia ca asta poate fi ultimul sau sarut si ultima ei noapte cu el. Bratele lui o tineau strans la piept, in timp ce ea isi muta bratele in jurul gatului lui. Il dorea mai aproape. S-au desprins din sarut, iar Aiden isi lipi fruntea de a ei. O privi fascinat in ochi. Iar iubirea care i-o poarta se reflecta in ei. Iubire pe care ea nu o observa. Ea isi lipi buzele de ale barbatului de parca ziua urmatoare nici nu ar exista. In acel moment existau numai ei doi. Angel era deja luata de val. Nici nu observa cand au ajuns in pat. Usor s-au lasat condusi de extaz pana corpurile lor s-au contopit.

Îngerul meuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum