Capitolul 35

18.4K 917 40
                                    

Saptamanile treceau, iar in familia Hall era o foarte mare forfota. Faptul ca Amy si Brian se casatoreau ii puneau pe toti la treaba. De dimineata pana seara numai telefoane, mii de magazine de colindat, iar toanele de gravida ale fetei ii fac pe Angel si Aiden sa innebuneasca. Si totusi mai aveau sa o suporte foarte putin timp.

Dimineata Aiden se trezi inaintea iubitei lui. O privea cu dragoste si o mangaie usor. Fata se intoarse nemultumita pe partea opusa. El doar o imbratisa si ii saruta umarul. In acel moment Angel se intoarse cu fata la el si il privi zambind.

-Buna dimineata.

-Buna dimineata, ingerasule.

-Chiar nu vrei sa ma lasi sa dorm?

-Stai sa ma gandesc... Nu!

-Esti rau.

Fata se bosumfla, iar Aiden o privi dragastos. Ii da o suvita dupa ureche, apoi ii scana automat chipul. Era indragostit pana peste cap de fiinta din fata lui. Angel il oserva ca e destul de prins in ganduri asa ca hotari ca ar fi bine sa-l trezeasca din ele.

-Aiden, la ce te gandesti?

-Nu ma gandesc la nimic, eu doar contest faptul ca te iubesc extrem de mult.

-Si eu. Nici macar nu-mi dau seama cum din doi dusmani am ajuns indragostiti.

-Of iubito, linia dintre ura si dragoste e extrem de subtire, iar noi am trecut-o.

Ea zambi, iar el o trase mai aproape ca mai apoi sa o sarute cu o pofta nebuna. Saruturile lui o faceau sa-si dea seama ca el chiar o iubeste enorm de mult. Insa ar fi vrut ca si Amy sa-l iubeasca pe Brian asa cum il iubea ea pe Aiden. Asa ca hotari sa-i marturiseasca asta si barbatului de langa ea. Spera ca el ar putea avea vreo idee despre cum sa-i apropie.

-Aiden, am nevoie de ajutorul tau.

-Ce s-a intamplat?

-Amy si Brian se vor casatori in curand, insa Amy nu-l iubeste pe Brian. Nu crezi ca ar trebui sa facem ceva in legatura cu asta? Adica daca nu fac ei nimic ar trebui sa-i apropiem noi. Tu ce parere ai?

-Ai dreptate. Oricat de multe s-au intamplat nu trebuie sa uitam ca aceasta casatorie e pe viata, iar ei trebuie sa se placa. Ce spui daca am organiza o cina in cinci, iar pe la sfarsit noi si Luke sa ne retragem astfel lasandu-le timp doar lor?

-Suna bine. Acum tu suna-l pe Brian, iar eu le voi spune celor doi.

Aiden accepta. Fata dori sa plece, insa el o trase inapoi. Angel cauzu in bratele lui, iar barbatul zambi strengareste. Ii plasa un sarut pe varful nasului si ii mangaie fata. Obrajii ei au inceput sa prinda o nuanta mult mai accentuata. Ii cuprinse gentil mana si i-o duse spre buze apoi plasa un sarut. Fata simti mii de furnicaturi pe sira spinarii si din nou simtea faimosii fluturasi in stomac. Aiden era multumit. Ii placea sa stie ca are acel efect naucitor asupra ei. Desi erau simple gesturi oferite din dragoste, ea era total coplesita de ele, iar inocenta de care dadea dovada, nu o lasa indiferenta. Pe zi ce trece se iubeau din ce in ce mai tare. Dupa atata timp viata le facu ambilor un cadou care ii facea pe ambii extrem de fericiti.

Îngerul meuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum