Defne ve Ölüm..

434 24 22
                                    

Defne buz gibi yere yığılmış öylece kalmıştı suan tek duyduğu ses Levent'in adını soylemesiydi.Bir anda agrinin seviyesi artı ve bacaklarından aşağı doğru süzülen ılık kanla karşılaştığında korkusu iki katına çıktı.
.......Bebeğim,bebeğim ona birşey olmasın sözleri döküldü gözyaşlarıyla ıslanmış dudaklarından

Bu Defnenin son sözleriydi onu kucağına alan Burak olmuştu çünkü Levent yaşadığı sokkun etkisinden bir türlü çıkarmıyordu ki Ardanın kendisini sarsmasiyla kendisine geldi.Hemen orda bulunan herkes arabalara atlayıp hastaneye gittiler.

Leventin beyninden Arslanin son sözleri geçiyordu "Defne bu çocuğu dogruysa ölür yada bebeğiyle ölür "Suan ne dusunceni bilmez bir halde hastane koridorunda bekleyiş vardı.Doktorlar hemen Defneyi ameliyathaneye aldılar çok kan kaybetmişti.
.......Hastanın yakini kim dedi Doktor Özge hanim
......Benim diye bildi Levent güçlükle
.......Hasta bura geldiğinde çok kan kaybetmiş hemen mudale ettik fakat anne ve bebekte suan iyi fakat kana ihtiyacımız var.
Herkes ben veririm diye seslendi ve birkaç kişiden uygun kan alındı.Bu arda Defnenin Ailesi anne, babası ve dedeside hastaneye geldiler tabi Leventtinniker baslarda olanlara anlam. Veremeyen aile doktorların sözleriyle Defnenin hamile olduğunu anladılar ve buyuk bir saskinlik yaşadılar.konu hakkında ilk konuşan Burak bey olmuştu.
........Defne böyle birşeyi nasıl yapar kendi hayatını nasıl hice sayar ya sen böyle birşeye nasıl izin verirsin onun ölmesine göz yumarsin?dedi son derece sert ve yüksek bir sesle
.......Efendim ben inanın bilmiyordum.Inanın bilsem böyle birşeyi asla yapmazdım.
......Demek bilmiyorsun .Al ışte Aşk oyunun sonunu Sevdiğin kadinin ölümü kendini tebrik edebilirsin.
......Burak lütfen kizimiz ayağa kalkacak bunlari sonra konusuruz.Oglum sende hoş gor Babanı dedi Melek hanım her zamanki yumuşak sesiyle

Doktor nihayet Defneyi normal odaya almıştı.Fakat durumu hala kiritikdi bebeğin düşme tehlikesi oldukça yüksekdi bu sebepten Defne ve Levent'e su soruyu yöneldi.
........Dinlerseniz hamileliği hemen sonlandirabilirim böylelikle Anne sağlığına daha çabuk kavuşur.
.......Defnenin hayatti herşeyden önemli dedi Levent hemen bir cirpida
.......Hayır doktor hanim kesinlikle bebgime dokunmanizi istemiyorum.Ben ölecek bile olsam.
.......Defne ama kizim
......Bu konu kapanmıştır dedi Defne
Levent Defnenin verdiği cevapla şaşırmıştı daha dune kadar bu bebeği istemediğini her fırsatta söyleyen Defne şimdi kendi hayatı pahasına bebeğini koruyordu.
Defne bugün hastanede kalmak zorundaydı olası bir sorunla karşılaşmamak için Defne kimsenin başında kalmasını istemesede değerlerinin kalmasindansa Leventtin kalmasının daha uygun olacağını düşünüp izin verdi.
.......Merak ediyorsun değil mi günlerce neden bu bebegi istemeyip şimdi kabul ettim?
.. ....Defne evet bunu merak ediyorum ama asıl merak ettiğim neden bunu bana soylemedigin.
.......Soyleyemedim çünkü okadar mutlu girunuyordun ki bu mutluluğu yıkmak istemedim ayrıca korktum ailerin vereceği tepkiden ve sanırım en önemlisi seni kaybetmekten
........Peki ya suan ?
.......Artık korkmuyorum çünkü bana olurda birşey olursa bebegimin cesur güçlü bir babası olduğunu görebiliyorum.
.......Defne deme öyle şeyler
........Ölüm hakikat ama unutma birgün elbet öleceğim.
.......Evet ama o bugün değil değil Levent Defneye sıkıca sarıldı.

Ertesi gün hastaneden çıktıklarında Defne eve gitmeden önce ilk gitmek istedigi yer Umuttun yani kuzeninin mezari oldu.Başta herkes bu isteğe karşı ciksada sonunda onlarda ikisi arasında olan kutsal bağın farkindaligina varıp bu istediği onayladilar.
Kapristana varıldığında hepsi gördüğü manzara karşısında sok olmuştu.Umuttun mezarının tam yanındaki mezar taşında Defne KOZA USTUNDAG yazıyordu bu mezar Defne için yapılmıştı peki ama bu nasıl olurdu.

Defne hamile olduğunu anladığı ilk gün öleceğin biliyordu ve bu yukun altında günden güne ezilip herkese sebepbini anlayamadıkları naz,kapris yaparken aslında kimseden habersiz tam üç kez Umuttun mezarına gitmiş onla derlesmis ve' sana ait ona birşeyi sana geri veriyorum' diyerek onun mezarının tam yanına kendine biryer yaptırmıştı.
......Buda ne demek oluyor diyen Levent oldu. Kimsenin ağzını bıçak açmaz akan gözyaşlarını silerlerken
......Ben sadece erkene aldım dedi Defne

Defne kendisine yaptırdığı bir mezarın üstüne sirt üstü uzandı ve herkesin kendisine bakıp ağladığını görmezden gelerek
"Hayat herkese yaşaması için fırsatlar sunar çoğu zamanda ömrünü uzatırmış bundan tam 4.5 yıl önce ben öluyordum.ve suan üstünde yattığım toprak olmuştum şimdiye çoktan fakat bakın suan karsimizdayim.
......Defne kes şunu diye bağırdı Burak bey
.......Baba lutfen bırak bitireyim
...."Hayat şimdi bana ikinci bir sans verdi bir canlıya hayat sunmami ve bunun için kendi canından vazgecmeni soylerse siz napardiniz?
......Yeter Defne ben seni istiyorum çocuk umrunda değil bana sen lazimsin diyerek onla bir mezara uzandı Levent
......Biliyorum bana çok kızıyorsunuz ama ben bu hayatta yasayacağım herşeyi yaşadım tüm eksiklerini bile tamamladım.Annem babam yokken bana kendi ailemi hiç aratmayan mükemmel bir ailem oldu.Sonra yıllarca kus olduğum dayimla baristim. onun oğluna asik olup aşkı tanidim Leventti ruhumu.Ve yine bana hayat veren ikinci ssns tanıyan Umuttu kalbi ve siz sevgili dostlarım.hepinizi çok seviyorum.
.......Yeter biri kaldırsın su kizi vala elinde kalcak dedi Ömür gulumeserek

Başta herkes bu konuşma ardından gözyaşlarına hakim olamazken Omur'un zorla Defnenin koluna yapışıp onu yattığı yerden kaldırmasına gülümsedi.
......Bu kadar kolay kurtuluş yok Defne hanim o bebekte Sende iyi olcaksin ama önce düğün
......Değil mi ama daha göbek atacağız karşılıklı dedi Pelin
Az önceki kasvetli hava gitmiş yerini Defnenin kahkalari alıyordu.
.......Defne ruhum Umut yaşasaydı eğer senin savaşıp yasamani ve kalbine saip çıkıp sonsuza kadar o kalpte sevgiden aşktan başka hiç birşey bulundurmani isterdi. çünkü Abim, beni Ailesini ve doslarini çok sevdi. Son anda bile vazgeçmedi ki organlarını bağışladı başka bedende var olup mutlu olsunlar .Beni anladın mi bebeğim? Beraber elele savaşıp bununda üstesinden geleceğiz sen yeterli elini bırakma

Kısa oldu ama benim okucularum beklesin istemedim.sözleri seviyorum.❤❤❤💕💕
YORUM ATMAYI UNUTMAYIN...

ASK OYUNUWhere stories live. Discover now