Arslan Evleniyor..

352 20 7
                                    

Öncelikle hepinizden özür dilerim belirttiğim için.Hepinizi çok ozledim eminim on ozlendmde gullerim
Bakalım nerde kalmistik😊😊😊

Alisya annesinin Arslana yaptığı konuşmadan sonra uzunca bir süre sokağa cikamamisti.Hatta Arslanla karşılaşmamak için zorunlu kalmadıkça odanın dışına bile adım atmamisti.Bu duruma hergecen gun uzulen Heleni hanim careyi yine Arslandan yardim istemekte buldu.
Arslan fizik tedaviye gidiyor her gecen gün yurumek için elinden geleni yapıyordu.Ama o bu süre zarfında en çok yanında olmak istediği kişiden Alisyadan mahrum kalıyordu.Arslan bu durumdan artık son derece rahatsızdı ve sonunda bu konunun fazla uzadığını düşünüp Alisyayla konuşup bu konuyu çözmenin daha doğru olacağını düşündü ve Alisyanim odasının kapısını çaldı.

Alisya eline aile albümünü almış öyle oturup ona bakıyor Anstra ile olan resimleri gördükçe eski günleri hayal edip ağlıyordu.Kapının calmasiyla kendine gelip üstünü başını düzeltti ve ;
.......Alisya konusabilirmiyiz?
......Şey yani buyur geç
......Alisya ben bu kose kapmacaiunundan sıkıldım günlerdir değil sesini duymak yüzünü bile göremiyorum.
.....Ama ben düşündüm ki;
......Ne dusundun Alisya sen Ne görüşmek istemediği mi falan mi?Eğer öyle dusunuyorsan beni kesinlikle kaybedersin .Ben sadece senin bana olan duygularından emin olamadım okadar.
.........Peki ya annemle konuşmalarımız ben düşündüm ki sen hala Anstrayi seviyorsun yada Defneyi
......Sana yalan söylemeyeceğim evet Anstrayi çok sevdim ve onu okuyamadım ama bu hala onu sevdiğim için değil sadece veya borcu için.Defneye gelince o suan sadece arkadaşım hem yakında Leventen eğleniyorlar.
......Öyle mi bunu bilmiyordum.
......Aslında ben bura başka birşey konuşmaya gelmiştim.Eğer hala bana ait duyguların değişmesiyle ben seninle evlenmek istiyorum.
......Evlik mi Sen bana şimdi evlilik mi teklif ediyorsun.
......Aslında evet ama benim gibi yarım bir adamı istemek senin en doğal hakkin
........Arslan saçmalama benim seni Ne kadar çok sevdiği mi biliyorsun.

Arslan ve Alisya ifade birine sarılmış sevgi sözcükleri söylerken odaya gelen Heleni hanim onları böyle görmekten son derece memnun olmuştu.Aralarında geçen konuşmayı Heleni hanima anlatan ikili aldıkları evlilik kararını bildirdiler.Heleni hanim bu karara çok sevinmişti yıllardır gülmeyen kizinin yüzü biraz olsun gulecekti.

Arslanin bu zor günlerinde Levent onu hiç yalnız bırakmamış sağlığıyla bizzat yakından ilgilenmisti kim derdimi bunun birinde Arslanla Levent kanka olcakti.Fizik tedavi konusunda Doktor arkadaşlarını hatta aile hastanesini bizzat yoluna sermisti,Ve artık Arslan yurebiliyordu sadece dengesini sağlayabilmek için bir asaya ihtiyaç duyuyordu.

Arslan ;Alisya ile yaptığı görüşmeden sonra durumu hızlandırmış bir an önce evlilik hazırlıklarına girişmişti.Alisya diğer kızların aksine beyaz gelinlikten pek hoslanmiyordu.üstelik öyle kalabalık dugunlerdende hiç hassetmiyordu.Arslan bunu bildiği için ona toz pembesi bir gelinlik almıştı. Dugun salonu içinde evin önündeki yarar kararlaştırılmıştı.Herşey sahaneydi.Üstelik Arslanin şahidi Levent'i bu son herkesin beklediği bir sondu aslında Burada Defnenin karnı artik hafifde olsa belli oluyordu.

Arslan ve Alisya başka evde yaşamak istesede Heleni hanim buna kesinlikle karşı çıkmıştı.Ve sonunda ikili bu evde yaşamayı kabul etmişti.Arslan kontrolleri aksatmadigi için kısa zamanda iyileşmiş ve mesleğinin başına geçmişti.

Arslan veAilisya için artık Defne ve Levent en yakın arkadaşlarınızı onların dugun ve bebek hazırlıklarına yakından yardım etmişlerdi....

ASK OYUNUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin