Seni öldüreceğim Meriha

486 28 23
                                    

Multideki bebek Elvida
Levent suan içinde bulunduğu durumdan kurtulmanın yolu arıyordu.Elindeki bebeğe bakıp onun güzelliğine hayran olup bakarken içinden "bu bebek benim olmasın Allah im" diyerek de durmadan dua ediyordu. Meriha Levent'in yanında gelmiş durmadan konuşuyordu bu bebeğin olduğuna onu ikna etmeye çalışıyordu.
.......Birisi alsın su kadını basımdan yoksa elinde kalacak.
.......Meriha şöyle bir otur bunu konuşacağız dedi.Burak
......Derhal hemen dna testini mi ne haltsa onu bir an önce yaptiralim
.......O işler öyle hemen sonuçlanmayabiliyor abi enaz üç gün beklememiz lazım
......Beklecek vaktimiz yok anlamıyormusun?Defneye ben bu durumu nasıl anlatacağım.
......Bırakın beni ben gitmek istiyorum madem bana inanmıyorsunuz bunu mahkemede çözeriz hem avukatımda hazır.
.......Kes çeneni Meriha yoksa seni öldurecegim

Levent elindeki bebekle kalakalmisti bu arada içeriye Murat geldi onlarin konusup aralarındaki meseleyi cozsunler diye tek bırakmıştı.
Levent günün birinde bu hızlı hayatın başına is acağını zaman zaman düşünür ve bir yerde durması gerektiğini düşünüp Türkiye gelmişti.Isvicredeki okul hayatı boyunca birçok kız arkadaşı olmus ve hepsiyle kısa bir flortun arkasından kendi isteğiyle ayrılmıştı.Ama Meriha kendisinin hiç bir zaman kız arkadaşı olmamisti aksine sadece erkeklik ihtiyaçlarını karşıladığı gönlünü ettiği bir kadındı üstelik bu iş için ona parada veriyordu.Murat içeri geldikten sonra Leventte dönüp
......Konuşmanız bitiyse bir karara varın artık.Bu bebeğin senin olmadığına emin misin?
......Degilim dedi Levent urkekce Degilim dedi.
......Peki ne yapmayı düşünüyorsun Defneye ne soyleceksin.
......O hiç birşey bilmeyecek dedi Levent tok sert bir sesle
......Buna nasıl engel olacaksın dedi Meriha .

Levent elindeki bebeği Burak'a teslim ettikten sonra Merihanin üzerine yürüyüp onun bogazina yapıştı.Meriha sırtını duvara dayamış boğazında Leventin elleri suan korkudan titriyordu ama konusmaktanda kendini alamıyordu.
.....O oruspu benden daha mi ateşli ha dedi.Leventtin sirtinda ellerini gezdirerek.
......Seni oldurmemi istemiyorsan Defnenin adını ağzına almazsin.

Murat Levent'in ellerinden kadını aldı ve onu koltuğa ittirip Levent'i alıp odanın dışına çıkardı.Levent sinirden yumruklarını sıkıyor duvarlara yumruk atiyordu.
.....Allah beni kahretsin dedi.
......Sakin olda bir çözüm bulalım ben bugün sana bu testi yaptırım ama Burak'in dediği gibi sonuçlanması en az iki,üç gün alır.Bu süre zarfında senin Defneye birşey belli etmemen gerek.
....Peki Merihayi nasıl engelecegiz bu kadın uslu durmaz eminim Defneye ulaşmanın bir yolu bulur.
......Onu düşünme sen Hadi şimdi fazla gecikmede Defnenin yanına bir ben burayı hallederim.

Levent Murat'a guvenmesede suan yapabileceği başka birşey yoktu tek umudu bu çocuğun kendisinin olmamasıydı.

DEFNE
Defne baroya gelmiş gerekli olan bütün dosyaları incelemiş ve konusuna hakimdi hem 'Levent olmaz bu kişi iyice sacmaladim' diyerek de kendini suçluyordu saat epey ilerlemisti ama ne gelen vardı ne giden Defne elindeki bir kagittini alıp Merihayi aradi ama telefona cevap veren olmadi.
......Nerde kaldı bu kadın?

Saat epey gec olmustu barodakı herkes çıkıyordu. Defne kadının gelmeyeceğini tamamen anladıktan sonra Levent'i aramak istedi.Akşam arkadaşlarıyla bulusup kafasını dagıtmak istiyordu ve Burak ve Pelini artık barıştırmak cunku ikisinin kus olması guruptaki herkesi etkilemişti beraber plan yapmıyorlar ve hiç bir yere gitmiyorlardı.Defne Pelini aradığında Ebruda oldugunu soyleyince Defne diger arkadaşlarıda arayıp aksam Ebruda toplanıyoruz diye haber verdi.

Levent arabaya bindiğinde kafası okadar cok karışıkdı ki bir an herşeyi Defneye anlatmayı bile düşünmüstü.Murat bir an önce dahlillerin yapılması için tahlimat vermişti .Murat hemen kendi sağlık görevlileri arayıp gerekli talimatı verip bu işlerin bir an önce hallolmasını söylemişti.Bu arda Merihaya göz kulak olup Defneyle iletişim kurmasını engelemek içinde onu şirketin altındaki görevliler için ayrılan odaya haps etmişti tabı bebek için gerekli butun araç ve gereçler hazırlandıktan sonra Defne gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra Levent'i aradı.

.....Hayatım ben işten çıkıyorum müvekkilim gelmedi sen nerdesin?dedi
Levent Defnenin sesini duyunca bir an kalp atışları hızlandı dili damağı kurudu sanki bütün sözcükler ağzında takılı kaldı konusamadi.
......Levent ordamisin?
....Evet hayatim dedi sesi titreyerek.
......Sen nerdesin arkadaşlarla Ebrularda toplanma kararı aldık ben ora geçiyorum sende gelirmisin?
......Tabi bende yoldaydim .

Levent Ebrularda gecme fikrine çok sevinmişti enazindan bu onu biraz olsun rahatlatmisti.Çünkü Defnenin yüzüne bakıp da sakince durabilecegini düşünmüyordu.Agzindan birsey kacirip toplayamaktan endiseleniyordu.
Levent gelmeden herkes toplanmış ve masa başında birşey atistirip sohbet ediyorlardı ve konu Defnenin yeni işi ve düğününün ne zaman olacağıydı.
.....Avukat hanım nasıl gidiyor hayat düğün yine ertelendi herhalde?Toprak.
.....Iyi gidiyor canım hatta bir müvekkilim bile oldu dedi.
.....Hadi ya bu ne hiz dedi.Kutlay
.....Levent bu konuyu kapatalım mi dedi binada
Herkes bianda sesizlesti dönüp Levent'e baktılar onun verdiği tepkiye anlam veremiyorlardı.Defne ise bu tepkiyi düğünden koruduğuna ve herkesin üzerinde baskı kurunca böyle davrandığına yorumladı., nihayetinde sesizligi Pelin bozdu.
.....Levent sen merak etmiyor olabilirsin ama ben ediyorum kim bu müvekkilim dedi Defneye dönerek
......Bilmiyorum yabancı biri Isvicreden gelmiş adı Meriha ama bugün nedende gelmedi.
.....Meriha mi dedi Pelin Levent'e bakarak
......Ne oldu dedi Defne taniyormusun?
.....Yoo hayır sadece ismi farklı geldide dedi kendini toparlayarak.
Levent buara ne için geldik artık su kusluge bir son verin diyerek Burak ve Pelin yanyana getirip barismalarini sağladı bu sebeple ortam biraz olsun yumuşadı.
Levent sürekli tefonuyla uğraşıyor ve Muratan rapor alıyordu bu durum Defnenin gözünden kacmasada ona direk bunun sebebini soramiyordu.Bu sebepten kafasındaki soruyu Levent'e değil Burak'a yönlendirdi.
......Defile isiniz henüz sonuçlanmadı galiba dedi.
......Hayır herşey hazır sadece mankenler ayarlayacak dedi
.....Mahkeme ne gerek var biz bariz ya dedi Toprak
Bu sözler üstüne herkes kahkaha bulmuştu çünkü en son Defile yüzünden Levent ve Defne birbirine girmişti bu seferde Kutlay'in Toprağa bakışları öyleydi.






ASK OYUNUKde žijí příběhy. Začni objevovat