Defne ve Odesme

384 25 37
                                    


......Murat nerde Levent?
Levent bu kadar guzel olan ortamı illa bozacak birşey olacağını biliyordu ama bunu Defnenin dudaklarından cikcagini düşünmemişti.
.....Murat mi oda nerden çıktı şimdi bak ne güzel kahvaltimizi yapıyoruz.
......Levent sana bir soru sordum O nerde?
.....Tatlım onu ne yapacaksın ben durumu halletim sen merak etme.
.......Ben onun nerde olduğunu öğrenirim biliyorsun o yüzden zorluk cikarmada sen şöyle.
......Iyi tamam hastahanede ama onunla tek gorusme ne bu sefer izin veremem bende gelcegim.
.....Peki tamam
●●●●●●●●□□□●●●●●●●●□□●●●●●●□□
Levent Defneyle gecen o olaydan sonra depoda Murati dovdukten sonra adamlarına onu kendi evinin.mahsenine goturmelerini söyledi ve adamlari kendilerine yapılmasını söyleneni yapıp onu mahsene hapsssetiler.Defneyle bağ evinde olan tartışmanın ardından Defneyi evine bırakan Levent dönüşte adamlarına onu bir güzel dövüp daha sonra yola atmalarını söyledi.Sonrasında ise hastanede olduğu haberini Buraktan almıştı.
Levent suanda Defnenin beyninden geçenleri okumayı ne çok istedirdi.Biraz öncesine kadar kadını olan kendisiyle bir bütün olan kadın üstünden o masum utangaçlıgi atmış yerine öfkeden gözleri parlayan bir kaplana dönüşmüştü.
.....Kahvaltin bitiyse hadi çıkalım beni ona gotur .
..... Bekle bir dakika bir delilik yapmayacaksin değil mi?
......Hayır sadece onu görmek istiyorum ona söyleceklerim var.

Defne bu konuşmanın üzerine odaya gidip çantasını alıp aşağıya indi Levent onu kolundan tutup kendine çekti optu kokladi ve kulağına onu nekadar sevdigini ve onu kaybetmekten ne kadar korktuğunu belirtti.Defne ona gülümseyip' bunu biliyorum bende seni seviyorum' demekle yetindi.

Defne odaya gectinde Leventin evinde daha önce kaldığında komidinin cekmesinde gördüğü silahi ellerine alıp çantasına koydu neden böyle birşey yaptığına kendi bile akıl erditemiyordu.
Arabaya bindiklerinde her zaman susmadan konuşan şakalar yapan Defneden eser yoktu oyleki Leventin sorduğu sorulara bile zorla cevap veriyordu.Hastahane bahçesine geldiklerinde Levent Defneye donup;
........Bunu yapmak istediğine emin misin? uzulmeni istemiyorum.
......Evet eminim artık beni düşünme

Levent Defnenin elinden tutup hastane koridorunda doğru ilerledi kapıdaki danışmadan gerekli bilgileri alıp Içeriye doğru adım atiyordu ki; Defne onu eli ile durdurdu.
......Sen burda kal onla tek konuşmak istiyorum.
......Hayır Defne bu kez buna izin veremem.
....Lütfen son birkez buna izin ver.

Levent ne kadar bu durumdan ne kadar rahatsız olsada odanın kapısının yanındaki banka oturup onu beklemek istedi.Defne ise odaya geçmeden sonkez çantasını yokladı ve icindekinin kendisine güç vermesini sağladı.

Arkadaşlar vote ve yorumlarinizi bekliyorum❤❤❤❤❤❤❤

....Sizce Defne o silahla ne yapacak.
.....Murat artık uslu duracak mi
.....Defnenin evlenmeden önceki beraberliği sorun yaratır mi?
......Düğün sizce yakın mi?

ASK OYUNUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin