10.Bölüm-Yanlış Zamanda Bulunan Doğru Kız

376 148 205
                                    


YouTube videosuyla Ateş'imizi izleyebilirsiniz. Biraz +18 sahneler vardır medyada ama sadece Ateş'imizin nasıl bir vücuda sahip olduğunu görmenizi istedim :) Bol oy ve yorumları bekliyorum :)

Bölüm şarkısı; Gripin-Nasılım biliyor musun ?



"En çokta soyadımıza belki o yakışır ama olmaz annem. Olamaz"

Elinin boşluğa düşmesiyle olduğu yerden sıçradı kız. Bir süre gözlerini ovuşturdu,etrafı daha iyi görebilmek için bekledi.

Neredeydi ? Gözleri yabancı odayı taradı. Ferah odayı tarayan gözleri komidinin üstünde durdu. Bir çerçevenin içinde olan resme baktı. Ateş Kılıç sen kahkahasını atmış bir şekilde kameraya bakarken boynuna sarılmış olan kız saçlarını yandan sarkıtarak Ateş'e bakıyordu. Kızın siyah saçları adamın saçlarıyla bir uygunluk içindeydi.

Kızın burdan bile belli olan gamzesi son derece düzgün duruyordu. Arkada bi ev varken bulundukları yer çimlerle kaplıydı. Cidden güzel bi resimdi.

Buranın onun odası olduğunu anladı. Üstüne örtülü olan battaniyeyi ayaklarıyla itekledi ve kenara fırlattı. Çıplak ayakları grimsi renkte olan parkeye değdiğinde bakışları ayağının kenarında olan ayakkabısındaydı. Uzandı ve ayakkabısını giydi.

Oturduğu yerden kalktıktan sonra dolabın kapağında olan aynaya doğru ilerledi. Saçları kabarmış, gömleği pantolonun içinden biraz çıkmıştı. Dudakları her sabah olduğu gibi şişmiş bi şekilde duruyordu.
Ellerini saçlarına geçirdi ve düzeltmeye çalıştı.

Tedirgindi kız.

Odadan yavaş adımlarla çıkıp koridorda ilerlemeye başlarken bir yandan da ellerini saçlarına geçirmiş düzeltmeye devam ediyordu. Koridordan sağ tarafa dönmesi ile birlikte bir bedenle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle geriye savrulmuş dudaklarından bi inilti kaçmıştı.

Bedenine çarpıp geriye iki adım atan kişiye baktı adam.
"Günaydın" sesi dün akşama göre daha iyi geliyordu.

"Günaydın"
Duru kendisini topladı ve karşısında olan Ateş'e baktı.

Yine takım elbiseye gömülmüş gibi gözüken Ateş'in tek eksiği çeketiydi. Siyah,son derece düzgün ütülenmiş olan kumaş pantolonun üstüne buz mavisi bir gömlek giymişti. Kol düğmeleri olarak siyah rengi seçmiş ve kollarını iliklemişti. Gömleğinin bittiği yerde büyük siyah bir saat takmıştı.
Kendini toplamış gibi duruyordu Ateş.

"Annen nasıl oldu? " soru üzerine genç adam kafasını öne eğdi. "Açıkçası onun için geliyordum"

Utana sıkıla kurduğu kelimelerden sonra kafasını kaldırmadan kipriklerinin ardından baktı.

"Neden? "
Derin bir nefes aldı Ateş. Eli çoktan ensesini bulmuş ve kaşımaya başlamıştı.
"Seni görmek istiyor."

Sıkıntı dolu sesi etrafta duyulduğu an genç kızın kapalı olan dudakları aralanmış daha sonra tekrardan kapanmıştı. Hızlı bi şekilde dudaklarını yalayan adam konuşmaya devam etti.

"Biliyorum çok aptalca bu dediğim ama kesinlikle zorunda değilsin. Zorunda hissetme kendini. Ben.. zaten..."
Durdu Ateş. "Sen ona iyi geliyorsun" diyerek konuşmasına son verdi. Bir kaç saniye sessizlik oldu ve ardından adamın sesi tekrar duyuldu. "Lütfen.."

Duru şaşkındı. Ne yapacaktı? Belki de anne ve babasını öldüren adamın karısına yardımcı daha ne kadar olacaktı? Peki ya değilse? O zaman pişman olurmuydu?

Kuşkularla Dans #wattys2018 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin