14.Bölüm- Tilki Avı

285 82 78
                                    

6K olduk!!!. Herkese çok teşekkür ederim ♥♥ bu sayı belki bazılarınıza az gelebilir ama benim için çok önemli :)
şimdi    yeni bölümle karşınızdayım.Severek yazdığım bir bölüm daha !
3903 kelimelik bir bölüm.Oy ve yorumları unutmayınız lütfen. Seviliyorsunuz :))

Bölüm şarkısı: Manuş baba- ben sana vurgunum. (Söylenen yerde açınız)

"Kutsal tene sahip olarak günahlarımdan arınmak istiyorum ütopya"


Aradan geçen iki günün sonunda Ateş bu sefer bir buluşma ayarladığını belirten aramayı yaptı. Tılki'nin kim olduğunu babasının eski sekreterinden öğrenmişti adam.Akşama Tilki denen Taner Çakır ile bir buluşma olacaktı. Adam bir şekilde konuyu o davaya getirerek doğruları öğrenecekti.

Adam iki gün boyunca Taner Bey ile buluşmak için çabalamıştı. Ilk önce Taner Bey'in holdingini bulmuş daha sonra numarasına ulaşmıştı. Ardından Taner Bey'e ulaşıp onun babasıyla iş yaptığını,kendisini merak ettiği ve belki yine bir ortaklık kurabileceğini söylemiş buluşma teklifi etmişti. Taner Bey'in ise yeni bir iş teklifi duyduğunda gözleri parlamış buluşmayı kabul etmişti.

Kısa siyah elbisesi sade ama şık duruyordu. Sırtında olan boşluk teninin göz önüne seriyor,alt kuyruğu yaptığı saçları kürek kemiğinin ortasında sonlanıyordu. Uzun bakımlı saçları sırtında ki detaydan gözüken esmer teninin üstünde hoş bir lekeye sahip olmasını sağlamıştı.
Siyah topuklu ayakkabısının üstüne siyah yandan çantasını almıştı. Gözlerini ortaya çıkaran göz makyajı ile vahşi bir kadın gibi duruyordu. Dudaklarını kırmızılaştıran bir parlatıcı sürmüş,bakışları gözlerine çekmişti.

Üstüne aldığı paltosu ile soğuktan korunacaktı. Odasından çıktı ve aşağıda onu bekleyen arabaya gitmek için hareketlendi.

Soğuk rüzgar çıplak kalan tenine değerken aldırmadan arabaya doğru ilerledi kız.. Siyah takım elbisesi giyinmiş olan adam,karşısında siyahlara bürünmüş bir şekilde gelen kadına bakıyordu. Uzun ince parmakları becerikli bir şekilde ceketine gitti ve orta düğmesini ilikledi. Arabanın kapısını açarken ona yaklaşan kızın arabaya binmesini bekledi.

Kız,karşısında ki adamı süzdü. Esmer tenine zıt bir şekilde gözüken beyaz gömleģinin yakasının üstüne yine jilet gibi iliklenmiş ceketlerinden birini giyinmişti. Ilk iki düğmesi açık olan gömleği ile sert göğsü ortadaydı. Kesik bi nefes çekti ciģerlerine Duru. Yağmur tek tük atıyor,birazdan yağacak olan şiddetli yağmur için haber veriyordu sanki.

Gittikçe adama yaklaşıyor olmak onu heyecanlandırmıştı fakat belli etmemeye çalışıyordu.

"Merhaba"

Adamın kirli sakallarına inat kırmızı dudaklarının arasından çıkan tek kelimelik bu sözcük gergin havayı dağıtmıştı. Kız kafasını aşağıya indirip küçük bir baş selamı verdi ve ardından konuştu.

"Merhaba"

Adam elini uzattı ve kızı arabaya yönlendirdi. Elbisesine dikkat edecek bi şekilde arabaya oturan kızın kapısını kapatıp yerine geçti Ateş.
Genç kız arabaya oturduğu an kemerini taktı. Adam uzanarak ısıtıcıları açtı ve genç kızın ısınmasını diledi.

Hava soğumaya çoktan başlamıştı. Kızın o kısa elbisesi ile üşüyor olabilmesi çok doģruydu. Kaşlarını çattı adam. 'Ne diye bu kız bu kadar kısa giyiyor ki ? ' diye kendine sorarken istemsizce bir dürtü onu sinirlendirmişti.

Kuruyan dudaklarını diliyle ıslattı Ateş ve konuştu.

"Mekan yakın,orada dikkatli olmanı istiyorum. Gerekmedikçe konuşmasan daha iyi olur.".

Kuşkularla Dans #wattys2018 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin