Together

1.2K 70 5
                                    

Pietro's POV

     „Koukni," šeptla Wanda a ukázal na spící Alex. Dívali jsme se na film a ona usnula. Vypadala tak krásně a klidně, že jsem se musel pousmát.

     „Odnes ji do pokoje," poradila mi. Opatrně jsem jí podsunul jednu ruku pod kolena, druhou pod záda a zvedl ji do náruče.

     „Promiň, nechtěl jsem tě vzbudit," šeptl jsem, když se jí otevřely oči. Usmála se a ruce obmotala kolem mého krku.

     „Nechoď," zamumlala, když jsem ji položil do postele a chystal se odejít. Vypadala unaveně, tak jsem ji chtěl nechat prospat. Ale na její žádost jsem se vrátil a lehl si vedle ní. Okamžitě se přitulila.

     „Už se mi nechce spát," šeptla a ruku položila na mou hruď.

...

     Probudila jsem se v Pietrově náruči, když mě nesl do pokoje. Musela jsem usnout u filmu.

     „Promiň, nechtěl jsem tě vzbudit," šeptl, když si všimnul mých otevřených očí. Usmála jsem se na něj a ruce obmotala kolem jeho krku. Došli jsme do mého pokoje a Pietro mě opatrně položil na postel.

     „Nechoď," šeptla jsem rozespale, když se chystal pryč. Vyhověl mi a lehnul si za mnou. Přitulila jsem se k němu a hlavu položila na jeho paži. Najednou už se mi vůbec nechtělo spát.

     „Už se mi nechce spát," šeptla jsem a ruku položila na jeho hruď, kde jsem jemně kroužila prsty. Po chvíli jsem se přehoupla nad něj a obkročmo se zapírala koleny o postel. Měla jsem krásný výhled na jeho modré oči, které zářily. Jeden neposlušný pramínek jeho vlasů jsem odhrnula z jeho obličeje a letmě jej políbila na ostře řezanou čelist. Cítila jsem, jak se mu zrychlil dech. Chtěla jsem ho trošku potrápit a proto jsem se nevěnovala jeho rtům, ale přesunula se ke krku. Z jeho úst vyšlo tiché zasténání a hlavu ještě více zaklonil. Po chvilce jsem se odtáhla a chtěla ho políbit na rty, jenže on byl rychlejší. Převalil mě pod sebe a vášnivě políbil. Jednu nohu jsem obmotala kolem jeho těla a přitáhla si ho co nejvíc k sobě.

     Proč má na sobě ještě to triko? pomyslela jsem si s úšklebkem a rukou nahmatala lem. Zajela jsem pod tričko, nehty jemně zarývala do jeho zad a látku jsem po chvíli začala vyhrnovat nahoru. Pietro pochopil můj záměr, odtáhl se a tričko si přetáhl přes hlavu. Modrý kus látky skončil někde na podlaze. Skousla jsem si ret při pohledu na jeho vypracované tělo. Všiml si toho, usmál se a opět se věnoval mým rtům. Dlouho ale nademnou kontrolu neměl, protože jsem ho přetočila pod sebe a sedla si na jeho klín. Ruce jsem položila na jeho hruď a pomalu přejela až k lemu jeho kalhot, kde jsem se zastavila. Trochu se zachvěl.

...

Pietro's POV

     Přejel mi mráz po zádech, jak její ruce putovaly níž a níž. Štval mě fakt, že já byl polonahý a ona stále oblečená. Posadil jsem se s Alex stále na klíně. Naše obličeje se dotýkaly, cítil jsem její teplý dech. Chytnul jsem lem jejího tílka a tázavě se na ni podíval. Přikývla a já tílko jediným pohybem stáhnul. Stále jsem se jí díval do očí a jemně ji políbil.

In love with a speedster [CZ]Where stories live. Discover now