38. bölüm " Ne İkra. İkra Ne? "

824 47 9
                                    

Merhaba Güzeller çok uzun süre oldu biliyorum ama tatile girdik ve benim bir kardeşim olduğu için evde ki yüküm daha da arttı. Yağmur da taşınama işleriyle uğraşıyor bu yüzden pek yazamıyoruz.

Ayrıca Finale çok yaklaştık en fazla birkaç bölüm daha belki de birlikte oluruz bilmiyoruz bu yüzden de biraz bölümleri aralıklı yazıyoruz.

Anlayışlı olacağınıza inanıyorum ve bölümü beğenmeniz dileğiyle ayrıca Bayramınız Mübarek olsun diyorum sizleri kocaman öpüyoruz.

Aynanın karşısında öylece kendime bakarken elim istemsizce karnıma gitti.

Hiç varlığını hissedememiştim ama orada bir boşluk hissediyordum. Anne olacaktım evet daha erkendi ancak sevdiğim adamdan ve benden bir parça olacaktı.

Elimle gözlerimi silip üzerimi düzelttim ve bavulumu çekiştirerek aşağı indirdim. Herkes sessizce oturmuş beni bekliyorlardı.

" Ben hazırım " dedim hırkamı üzerime geçirerek. Kıvanç gelip benim bavulumu ve kendi bavulunu alıp çıktı. Bizde sırayla peşinden cıktıksan sonra havaalanına gittik.

Bugün İstanbul'a dönüyorduk. Annemi, babamı ve Uraz'ı o kadar çok özlemiştim ki. Tabi ki Mukaddes annemi de. Evet hala banada anne demek tuhaf geliyordu ama alışmıştım.

Uçağa binip yerlerimize yerleştikten sonra seyehat boyu Kıvanç'ın omzuna yatıp uyudum.

İki üç saatin ardından ise sonunda İstanbul'a inebilmiştik.

" İkraaa " deyip bana doğru koştu Uraz. Elimdeki bavulu bırakarak kucağıma aldım.

Uzun zaman olmuş görmeyeli ve gerçekten çok büyümüştü.

Uraz'ı kucağımdan indirip anne ve babama da sarıldım. Havaalanından çıktıktan sonra bizimkiler ayrıldık. Herkesin eve gidip dinlemesi gerekiyordu akşam dışarı çıkacaktık.

Eve geldiğimiz de Kıvanç anne ve babasının yanına gitmişti. Onlar da havaalanına geleceklerdi ama şirkette işleri vardı.

Ben de duşa girmiştim. Aslında Türkiye'ye bir ay sonra falan dönecektik ama malum bir sürpiz olmuştu. Bulut ve Yağmur'un nişanı. Evet iki gün sonra nişanımız vardı ve biz aceleyle buraya gelmiştik.

Sahte SevgiliHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin