32.časť - Vyhodili ma

340 39 5
                                    


"Mami,Idem za Kainom."Práve umývala riad. Keď som to dopovedala,spadli jej taniere na zem a rozbili sa. "Čo si to povedala?""To čo si počula. Idem za Kainom.""Nezakázala som ti s ním náhodou chodiť?" Opýtala sa ma,pričom si utierala ruky a bola nahnevaná."Áno ja viem. Ale je mi to jedno. Viem,mám 17. Ale to neznamená,že mi moji rodičia budú kaziť vzťahy. Je v nemocnici. Chodím s ním. A idem za ním."Buchla po stole:"Neopováž sa!"V tom som rýchlo utekala a zamkla dvere z vonka. Potom som jej ich hodila cez okno dovnútra a išla za Kainom.Napraviť to,čo som dosrala.

***

"Ste jeho blízka?" Opýtala sa ma sestrička."Áno. Som jeho priateľka."Prv ma nechcela pustiť,no potom som ju nejak presvedčila.Dala som si na topánky návleky a vstúpila do jeho izby.Ležal na posteli a spal. Mal rozťatú peru a čelo. Tiekla mu infúzia. Zatiaľ,čo spal som mu zbehla kúpiť nejaké ovocie a pitie. Dúfam,že mu to nezaškodí. Lenže ja ani neviem,čo sa mu stalo.Dala som mu ich na stôl a chytila ho za ruku. Asi hodinu som sa na neho pozerala. Ako môže človek tak veľmi milovať...Zobudil sa.Otvoril svoje modrosivé oči a pozrel sa na mňa. "Tayuya..""Prepáč mi to,Kain. Prepáč.""Prečo ? Chcela si ísť predsa na koncert s Melou no ona nešla. Tak si išla sama. Nevadí mi to. Potrebuješ pre seba nejaký priestor. A Charlie. Liana mi hovorila,že ju zbalil a potom sa s ňou vyspal. Nedám ti facku ani nič podobné. Poučíš sa zo svojích chýb."Napadlo vás aké môže mať Kain dobrosrdečné srdce?"Odkiaľ toto vieš?""No prv od Tana a potom od Tajiho."Ten Taji. To vidno,že je môj dlhoročný kamarát. Ale zabúdame na jednu vec. "Akoto,že si tu?""Pobil som sa s Charliem a Jackom. Potom som odišiel. Chcel som ti to vrátiť,že si bola sama tak som sa na mól opil. No lenže mi to Charlie s Jackom vrátili. A tak som tu. Ale dnes už pôjdem domov.""Zľakla som sa,že niečo vážne. Ale ...ďakujem ti. Ďakujem ti za všetko. Koľko krát si mal krvavú tvár len kvôli mne." Povedala som."Nie,nemal by som kebyže ťa viem ochrániť.""Ty trdlo. Ochránil si ma už veľa krát." Zasmiala som sa."Ako si vedela,že som tu?" Opýtal sa ma.Čo mu mám povedať? A vlastne prečo mi neodpovedal na moje sms? Je to preto,že bol opitý?"Ináč stratil som mobil. Musím si kúpiť nový." Zasmial sa.Aha. .. Omg! Takže som sa nadarmo strachovala."Zavolal mi Tan. Tak som to oznámila mame a prišla som." Odpovedala som."Čože? Ty si to povedala mame?!" Vystrašil sa."No..asi budem maž zdrby,keď prídem domov."Je to pravda..urobila som teraz niečo bezohľadné."Bývam o niekoľko ulíc ďalej ako vaša škola. Keby niečo príď za mnou. Ak budeš môcť." Povedal a napísal mi adresu domu.Tan a Kain bývajú v dome. Odkiaľ na to majú? Brigáda?!Potom prišla sestrička. Mala som isť preč z izby,tak som išla. O pár minút vyšla von.Išla som za ním. Dala mu dole infúziu."Tak poď odnesiem ťa domov." Povedala som."Odvďačím sa ti." Povedal.A tak sme išli domov.

A tak sme išli domov

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

***

Prišla som domov. Proste poviem,že som žartovala. Ale mama ma už čakala na gauči. Posadila ma vedľa nej a vylepila mi poriadnu facku."Žiadny mobil,ani chodenie vonka. Nikto ti s ním nedovolil chodiť! Dáš mu koniec!" Zakričala. Tá bola ale nasraná. Až príliš. A tá facka? Au!"Nedám! Je to môj život! Vás má zaujímať len to,či sa učím! Nič viac!" Zakričala som.Vylepila mi ďalšiu. Ale zastavila som ju."Vyber si. Ja alebo on!"Dáva mi rozhodnúť sa medzi priateľom a mamou?!"To je ako ja alebo otec." Odpapuľovala som."Mňa to nezaujíma! Len čo príde otec mu to všetko poviem a potom sa teš." Bola celá ale celá červená. Ešte aj jej vlasy.Išla som do svojej izby. Čakala som,čo sa stane. Ale asi odídem z domu. Zobrala som si školskú tašku,dala som do nej svoje školské pomôcky. Nemám kufor. Tak som si dala veci do tašiek. XD A dala ich na záhradu kde ich nikto nevidí. Dnes ešte vypadnem! Nikdy ma nevedia pochopiť. Čo ma Kain zožerie? V mojom veku sú už tehotné. A ja som bola len pri bozkávaní. Skoro. No to je jedno. Ja nebudem tehotná v 17!Do mojej izby prišiel otec. Bol unavený z práce. Bolo to na ňom vidno. A jediné čo vyšlo z jeho úst bolo:"Keď si uvedomíš,že si naša dcéra môžeš sa vrátiť domov. Spi u Mely." Potom ma stiahol za ruku a vyhodil vonku aj s topánkami. No čo som mala robiť. Bola som šťastná...a zároveń aj zhnusená samou sebou. Ale rodičia nás nikdy nevedia pochopiť,vždy musíme robiť len to,čo chcú oni. Nikdy nás nepochopia,nikdy. Zavolala som si taxi. Vkradla som sa do našej záhrady zobrala si tašky a vyrazili sme. Ísť k Mele?..Vyšla som z Taxíka. A zaklopala na dvere."Vyhodili ma z domu."Kain ma zasmial.

Patríš Mne❤Where stories live. Discover now