21.časť - Už nechcem!

369 37 5
                                    

"Tayuya? Poznáš ho?" Opýtal sa Ethen.Bola som ticho. Ako by ste zaraegovali asi vy?! Po toľkom čase..stojí znova predo mnou. Stojí predo mnou človek,na ktorého som už takmer zabudla. Aspoň navonok."T-Tayuya." Pozrel sa mi rovno do očí.Skúšala som zavrieť oči,či to je len sen. Ale nebol.Kain predo mnou skutočne stál.Bol ticho. Pozeral sa mi rovno do očí.*Krok vpred*"N-Nepribližuj sa!" Vykríkla som,pričom som urobila krok dozadu.Pozrel sa zúfalo na mňa a potom sklopil zrak. A potom znova. Srdce mi búši ako nikdy inokedy..a moje srdce sa znovu otvára. Najradšej by som mu skočila do náruče. Ale m-moja česť to nechce. Ona ho "Nenávidí." Povedala som."Koho nenávidíš?" Divil sa Ethen. Kain si dal ruku na tvár. "Prepáč. Nemal som v pláne ťa vidieť. N-Nejak sa to zvrtlo. J-Ja chodím sem na vysokú."A potom pokračoval:"Prepáč. Už ma nikdy neuvidíš!" A zmizol.
Po toľkých dňoch..sa objavil. Mala som už slzy na krajíčku,keď som vykríkla:"Znova odo mňa odchádzaš!"
***
Kráčali sme vedľa seba. Spolu s Ethanom. Boli sme ticho. Tak ako som bola vystrašená ja bol určite aj on.
"Kto to bol?" Opýtal sa po chvíľke ticha.
Bývalý? Človek,ktorého milujem? Alebo už nenávidím?
"Minulosť."
Nechápal.
"Osud nás dal do kopy..uhm.A potom sme boli oddelení. Stále sa to striedalo. Pár dní sme boli spolu a potom zasa nič. A to bolo to,čo nás rozdelovalo. V srdci sme boli spolu,ale nie navonok. A to je to,čo on vtedy potreboval. Potreboval ma. A ja som tam nebola. Ale to asi nebol ten dôvod. Napísal mi..Aby som na ňho zabudla. Povedal,že mám na lepšieho. Ale nechápal,že po celý čas..bol on ten,ktorý by potreboval lepšiu. On bol pre mňa ♥dokonalý♥. Ale nuž,čo mi iné zostávalo robiť..ako zabudnúť na naho.Po čase to išlo,ale len navonok. Moje srdce samo vie,že ho ešte stále ľúbim. Je pre mňa veľmi dôležitý. Dosť dôležitý na to aby som na ňho zabudla. A teraz. Stál predo mnou. Najradšej by som sa mu hodila do náruče. Ale ako chcel..Zabudnem na ňho aj vo vnútri! Stal sa pre mňa minulosťou..takže..aj keby sa chcel vrátiť späť už to nechcem. Už nechcem sa viac sklamať. Už nikdy nebudem mil-"
Strčil ma Ethan do rieky. "Ty dement! Sprostý,idiot,mandarínka,lúzer,špatúch,vysoký! Ty vysoká larva!" Vykríkla som.
Iba sa na mňa pozrel. A dostal asi záchvat smiechu. "To,že som nechápal,neznamená,že som chcel počuť tvôj ľúbostný život!" Zakričal.
"Ach! Som celá mokrá."
"A na akých miestach?" Opýtal sa,pričom vypľazil jazyk.
"Tučný trúd.." Povedala som potichu.
"Ja a tučný? No ták!" Podal mi ruku.
Podala som mu ju a strčila ho tiež. "Tiež si mokrý? Vaše veličenstvo?" Zahrala som sa na princeznú.
Usmial sa na mňa. Vyšiel z vody, a potom ma z nej vytiahol.
Vyšli sme na kopec. Nebol príliš vysoký. Taký mierny. Keď sme boli na kopci,bola tam lúka. Hladká. Hneď som si na ňu ľahla. On zmizol. "He? Ethan! Kde si?!" Zakričala som.
"Ethááá..."
"TU." Prerušil ma. Vykríkla som. To je ale debil. "Volal som mame aby sem prišla.Som mokrý a takto sa mi ťažko bude pozerať na hviezdy."
"To si jej len preto volal?!" Opýtala som sa.
O pár minút prišlo auto. Jeho mama mu doniesla kabát. A mne deku. O_O Poďakovala som. Celou som sa zababúšila a on si na seba dal kabát. Potom odišla. A ták.
"Čum." Povedal.
Pozrela som sa hore. Krásne. Nádhera. T-Toto je asi môj najkrajší deň..Milujem hviezdy..prírodu.
Niekedy by som sem mohla priniesť aj Kaina... K-Kaina. *Slza na krajíčku oka*
"Si v pohode? Heh to ti ten debil musel riadne ublížiť."
"Bol si už zamilovaný?" Opýtala som sa.
"Nie."
"Tak až potom zistíš." Usmiala som sa. "Ďakujem,,ti za všetko."
***
Nemal som v pláne ťa vidieť. Toto mi povedal. Kain mi povedal,že ma nemal v pláne vidieť. ..myslel to tak,že ma nechcel alebo,že náhodne? Zase rozmýšľam len o ňom! Ale bodaj by nie! *Slzy na krajíčku oka* Keď ..sa znova objavil v mojom živote. Mám mu povedať,že ho nenávidím? Asi áno. Aspoň by som mu vrátila to,že ma nechál niekoľko týždňov SAMÚ. Ale to ja jeho tiež. Možno by bolo dobré si s ním opäť začať. Na tvári sa mi zjavil úsmev. Uhm..ako vtedy.
"Ešte dlho mám čakať?!" Vykríkol Taji,keď ma čakal ráno do školy. "Idem!"
Keď som išla do školy obzerala som Kaina. A povedala som Tajimu a Mele,že som ho stretla. Neviem prečo,ale vôbec neboli radi. Why?
Tretí deň na strednej. Um. Sadla som si. A Ethan v škole nebol!! Mám ísť snáď za ním?! Išla som von z triedy a práve vtedy do mňa narazil. Rýchlo som sa vzpamätala a išla ďalej aby to nevypadalo inak..teda divne.. On ma chytil za kapucňu."Prišiel som do školy. Tak buď so mnou. A neutekaj."

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Patríš Mne❤Where stories live. Discover now