19.časť - Začiatok niečoho nového

376 37 3
                                    

O pár týdňov:„Hybaj! Poďme si užiť posledný augustový deň!" Povedal Taji.„Uhm.Poďme!" Zakričala som.„Ahoj Tayuya!" Povedal Kazuma. Spoločne sme išli pre Melu. Konečne. Pretože zatiaľ som chodila len vonku s Tajim. A to asi 2 týždne.Ostatné som písala poviedku a už píšem 20.časť! Je to úžasné. Myslela som si, že nebude taká dlhá. Je to môj prvý príbeh. Ale je dobrý až teraz,keď má 20.častí. Ame no Namida má 12.častí a patrí medzi Top. Ktovie, či prekonám samú seba. Nie som debil?! :DDD Keď mi otvorila Mela objala ma. „Tak dlho som ťa nevidela!"„Ja teba tiež. Chýbala si mi. Poď von. Užijeme si posledný augustový deň!" Zakričala som.„A kde ideme?" Opýtala sa.A v tom som začala premýšľať. "Pôjdeme do pizzérie, do zábavného parku." A v tom ma prerušil Taji. Máš 17 a ty chceš ísť do parku pre deti?"„No a. Bude sranda. Ale nie je len pre deti. -_-"„Fajn! Hneď sa oblečiem a pôjdeme."
„Fuuj,Tayuya ty si také prasa. Koľko si zjedla pízze?"Začala som sa smiať s otvorenými ústami, v ktorých som mala pizzu.

„Fuj." Povedal Taji. „Sa neozývaj! Som ťa predbehla." Povedala som.

V rádiu išla moja pesnička. Začala som tam spievať a robila blbosti. A kukurica mi spadla na zem a potom do nej stúpil Taji. S Melou sme išli na WC. „Fuj,ja som sa tak prežrala." Povedala som.„To by si nebola ty." Zasmiala sa. V tom sme sa smiali. „Ináč vieš o tom,že zajtra je semptember a Tan príde hocikedy?" Radovala sa Mela.„Hah."„Príde Tan sem na vysokú školu. Možno príde aj Kai-Upps."„Povedala som ti aby si ho nespomínala! Tak prestaň." Povedala som a zhoršila sa mi nálada.V tom prišiel Tan a Kazuma do dievčenských záchodov. „Sem nemôžte!" Povedala Mela.„No a. Aj my sa chceme odfotiť." Povedal Kazuma. „My sa nefotíme." -_- povedala som.V tom dal Taji prednú kameru,prišiel ku mne a odfotil nás. „Ty dement! Ukáž mi ju!"„Nie." Zasmial sa. Skákala som ale nedotiahla som na jeho ruku. --_-- „Dvojmetrový." Zasmiala som sa.„Dám si ju ako profilovú na fb."„Nie! Ukáž mi ju."Ukázal mi ju. Je to pekná fotka. Myslela som si,že tam budem mať nejaký trápny ksicht. XDPo tom sme išli vyplatiť. A čo sa nám stalo. XD Nám chýbalo 5 euro. Toľko sme toho kúpili. Tak som si musela dať posledné peniaze,čo som si chcela ešte večer kúpiť pizzu. -_-Boli sme v parku. Išla som na koníky. hihihi. Fotili sme sa a robili rôzne blbosti. Zdravili sme sa aj tým,ktorým nepoznáme. Ale zdraviť sa je predsa slušnosť.„Hej. Páči sa mi tvôj brat." Povedala som nejakému chlapcovi. Ktovie,kto to bol. o.oA potom sme išli do bazéna wuhahaaha. Dali nám plavky a hrali sme žraloka. Zúčastnilo sa 5 dvojíc. A tí,ktorí vyhrajú,pôjdu zadarmo v noci do pizzérie. Okamžite som zobrala Tajiho a išli sme do boja! Taji ma mal chrániť,a ja,čo ma zatiaľ kryl som mala zobrať stužku všetkým dievčatám.Vyhrali sme. „Sme nerozlučná dvojica!" Zasmiala som sa.V tom začalo veľmi pršať. To vidno,že už sa blíži september. A ak bude pršať,tak si zoberiem aj šál k imidžu.Ostatný išli domov a my s Tajim sme išli teda do pozzérie. Mela ukázala palec Tajimu.Čo majú ty dvaja spoločné?!Sadli sme si a objednali nám pizzu. Objednali sme si štipľavú. 3:DKeď nám ju doniesli,zjedli sme ju hneď. Bez rečí. "Ešte by som chcela." Povedala som.„Ja tiež."„Ale príliš štipľavé!" Povedala som a rýchlo sa napila vody. Taji sa len smial. „Ináč,čo máš spoločné s Melou?" Opýtala som sa ho.„Prečo?" Vyhŕkol.„No lebo ste boli spolu,a teraz ti zaželala veľa šťastia." Povedala som potichu. Napadá ma len jediná vec,a to je tá,že by ma Taji chcel ._.„Ehm,,Ehm,,, Ehm,.. no vieš.. Aby som sa neprežral."Zasmiala som sa.Však si sa prežral."Zasmial sa tiež. I tak tomu neverím.„Zajtra prídeš pre mňa? Príde pre mňa aj Mela a spoločne pôjdeme spolu do školy.""Super,prečo nie." Povedal Taji.


Ráno pršalo. Hrôza. A tak som dala na seba prvýkrát nohavice po toľkých teplých dňoch. Aký je to dobrý pocit mať zase nohavice! Je to strašné suuper. Dala som si blúzku,a vyrazila vonku,kde ma čakali oni dvaja. Tak veľmi sme sa tešili.Príchádzali sme a naokolo nás bolo toľko veľa ľudí,rozprávali sa medzi sebou a nikoho si nevšímali. Počkali sme a potom prišiel riaditeľ,ktorý nás rozdelil. J-Ja som bola sama. Taji s Melou išli do 2.B a ja do 2.A. Sama! Čo budem robiť?! Budem v poriadku? Tešila som sa ale teraz sa veľmi bojím. Potom sme išli do telocvične. Tam niečo rozprávali,tak ja som si stihla zatiaľ všetkých obhliadnúť. Chlapci sú tu taký pekný a vysoký. Aw. Potom sme išli do tried.  Bola tam jedna, ktorú som na pohľad nenávidela. o.o A potom..sa predstavil jeden chalan,ktorý prestúpil. Postavil sa. Mal hnedé vlasy a hnedé oči. Ako ja. Bol vysoký. Mal hrubý hlas. A povedal:„Som Ethan. Zdraví ma." Povedal a sadol si. Učiteľka ho znova postavila,nech povie niečo o sebe. „Hrávam basketball,športujem." a sadol si. A-Aký pekný! Potom hovorila niečo učiteľka. Nepočúvala som ju.  Otočila som sa na Ethana, ktorý sedel vedľa mňa. „Čo chceš."

„Zdraví ma." Povedala som potichu.„Ok."A..hnusný. ._.

Medzitým Kain.

„Tak..môj prvý deň." Povedal Kain.

Patríš Mne❤Место, где живут истории. Откройте их для себя