30.časť - Červenovlasý krkavec v akcií!

304 30 7
                                    


"Vieš_že_keď_sa rozhodneš so mnou ísť_nakoniec_sa stebou i tak_pohrám?"Nerozumela som Charliemu slovám. Ale trochu aj áno.Potom mi prešiel rukou po perách. A keď som sa mu pozrela do jeho očí akoby ma zhypnotizovali. Ale našťastie som urobila dva kroky dozadu. Stretla som aj Tajiho. Mohla som ísť s ním ale on bol..s Lianou. Čo ma perfektne prekvapilo.Takže Liana sa možno stretne s Melou. Oops. A možno aj ja s Kainom a uvidí ma s Charliem. Ale nič s ním nerobím,predsa.Zatiaľ..

***

Spolu s Charliem sme spievali Krisové pesničky. Skákali sme ako zmyslov zbavený,bola strašná sranda. Nemyslela som si,že vie byť aj milý. Ale opitá som bola stále. Mám 17 a pijem. Asi je to v tejto generácií normálne. Zachvíľku sa mi začala točiť hlava. A zaspala som."Je niečo Tayuye?" Opýtal sa Taji.Charlie zavrtel hlavou. "Je len unavená,nemusíš sa báť."Charlie sa usmieval na Lianu. Ale bolo vidno,že ona ho asi nenávidí. Nie asi. Určtie."Never mu. Určite jej dal drogy." Povedala Liana.Charlie sa začal smiať. "Na to nemám peniaze.""Jasné mne si to urobil tiež." Povedala Liana."Neurobil! Ty sama vieš,že si ich brala! Veď si mi ich ešte ponúkala. Preto som ťa vystrelil na mesiac.""Never mu,Taji. Poďme preč!""Ale Tayuya.." Nedohovoril Taji a Liana ho zobrala preč.Sníval sa mi sen. Že Taji bol korytnačka a niesol mňa na jeho chrbte. A potom to uvidel Kain,ktorý bol prezlečený za uhorku. A vytrhol Tajimu oči a dal ich mne ako na pamiatku. Potom som mu sadla na rameno a tak sme išli. Stretli sme Charlieho,ktorý bol oblečený za morské prasa. Vytiahol kúsky piliny a hodil ich po Kainovi,ktorý potom omdlel. Zobral si ma na koňa a spoločne sme kráčali. "Poďme píliť drevo." Povedal Charlie. A ja som bola celá bez seba. Píli sme drevené črepníky. "Tayuya! Zle to robíš!" Zakričal na mňa Charlie."Tayuya!"Otvorila som oči. Kričal na mňa mojím menom,Charlie. A potom som sa prebudila. "Kde som?" Divila som sa. Bola to miestnosť kde sme sa s Kainom bozkávali na mojich narodeninách. Je to Charlieho izba. Ležala som na jeho posteli. A usmieval sa na mňa. "Tak strašne som sa bál,že čo sa ti stalo. Z ničoho nič si odpadla." Povedal. Nič som si nepamätala. A to myslím doslova. "Neboj. Nič to neurobím." Sedel pri mne v uteráku. dezhhbfiewnfewrfiefr to vypracované telo. A v tom mi prešiel rukou po perách. Sadla som si. "Prečo to robíš?" Opýtala som sa ho.Zasmial sa. "Lebo sa mi páčiš. Si jediná,ktorá mi neupadla do náruče. Vieš o tom,že Mela sa so mnou tiež bozkávala? Veď ty o nej nevieš fúru vecí. Každé dievča z tohto mesta...je len odpad. Nikdy nevedia,čo chcú. Nikdy.""Takže ja som posledná do zbierky?!" Zakričala som."Aká zbierka? Ak chceš kľudne odíď. Ale len teraz si vstala. Je noc a nieviem ako dojdeš domov."Mám to brať ako...nepustím ťa domov,kým sa so mnou nevyspíš?!!!!!!"Som hladná." Povedala som. Je to pravda,keď som už u neho nech mi dá najesť. Išli sme do kuchyne. Toľko spomienok. A stretla som tam Jacka. Alebo Rubena. Má prezývku Jack. Alebo Ruben? Ktovie. Aký pekný. Už som vám ho opisovala. Má blond vlasy a čierne oči. Nezvyčajné."Čus." Pozdravil sa Jack."A-Ahoj. Z-Zabudla som ti poďakovať za záchranu Kaina." Zabudla som. Predsa to on mi pomohol."To nestálo za to. Ináč to je tvôj dnešný úlovok?" Opýtal sa Jack.Úlovok."Hej,Hej." Odpovedal Charlie."Dáš mi tiež? Je rozkošná.""Dám." Zasmial sa Charlie.A vstúpil do mňa strach.Červenovlasý krkavec.. a na Jacka ? Žihlavový krém? To bude fajn.Jedli sme.

***

Po jedení som sa opýtala,či by ma jeden z nich odprevadil domov. Jack súhlasil. Charlie mal mokrú hlavu a prechladol by. "Ale zabudla si si u mňa hore mikinu. Idem ti ju doniesť." Navrhol Jack. Poďakovala som sa. Potom Sme prešli s Charliem do obývačky a čakali Jacka.Trvalo mu to."Ja idem za ním. Je tam dlho asi ju nevie nájsť." Navrhla som."Ani nápad." Povedal Charlie a zvalil ma na zem. Zľakla som sa a môj tep sa zvýšil. Svetlá sa zhasli. A v tme bolo vidieť len Charlieho zelené oči. Potom prišiel Jack,ktorý ma ide zachrániť,že?!"Ty si už začal? Nespravodlivý."Prišiel ku mne a strhol zo mňa tričko. T-Trojka?

Zdravím vás ! Wau, Júl je už pomaly za nami a ostáva nám už iba mesiac prádznin c: A tak isto už iba 6 častí nášho príbehu ☺

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zdravím vás ! Wau, Júl je už pomaly za nami a ostáva nám už iba mesiac prádznin c: A tak isto už iba 6 častí nášho príbehu ☺

Patríš Mne❤Where stories live. Discover now