lilac (M)

3.9K 295 78
                                    


Yoongi, zevkten dört köşe olmuş kahveliyi duvarlarla uyum sağlayan siyah koltuğa yatırmış ve elleriyle kavradığı bilekleri tapılası saçlarının bitişinde birleştirmişti.

Bir süre, altında daha başlamadan nefes nefes kalmış kurbanına baktı Yoongi.

Yüzüne pis bir sırıtış kondurup öpüşme sonrası kızarmış dudaklarını Hoseok'un kulağına konumladı ve yumuşak kısmında bulunan küpeyi görmezden gelerek usulca emmeye başladı.

Kahveli tahrik olduğunu belli etmek istercesine kımıldanmış ve ağzından küçük bir inleme çıkarmıştı.

"Devam et sevgilim."

Yoongi duyduğu kelimeyle kıkırdamasını engelleyememiş ve altında yavaş yavaş sertleşen kahveliyi belinden kavrayıp ani bir hareketle kucağına oturtmuştu.

Hoseok bir süre şehvetli bakışlarla sevdiği çocuğa baktı ve daha fazla gecikmeden Yoongi'nin sertliği üzerinde gidip gelmeye başladı.

Bir yandan belindeki parmakları kavramış ve dudaklarında gezdirmeye başlamıştı. Gözlerini yumup grilinin sol elini kalbinin üstüne koydu ve nabzını dinlemesini istercesine orada kenetleyip işine devam etti.

Yoongi'de çok geçmeden hayran kaldığı bedenin ellini kavramış ve onu kendine biraz daha bastırmıştı.

Aralarında bir milimlik mesafe kalana kadar yaklaştı Hoseok, alnını karşısındakinin alnına dayadı ve nefeslerinin birbirine karışmasına izin verdi.

"Sanırım ilk defa birini bu kadar fazla istiyorum Min Yoongi."

"Senin olma şerefini lütfeder misin?"

Grili daha fazla beklemeden altlarındaki tek engel olan kot ve boxerı çıkarıp bir kenara attı ve sertliğin ortaya çıkmasına izin verdi.

Hoseok hafif kızarmış yanaklarını gizlemeden sırıttı ve erkekliği birkaç kere çekip usulca üstüne konumlandı.

Darlık Yoongi'nin içeriye doğru yol alan aletiyle sızlarken Hoseok, parmaklarını grilinin saçlarına geçirmiş ve inlemeye başlamıştı.

"A...ah Yoongi!"

"Devam et."

Yoongi yüzündeki zafer ifadesiyle hızlanmış ve hassas noktaya dokunmaya başlamıştı.

Karşısında gözlerinin tam içine bakan beden gittikçe hızlanırken Hoseok ne yapacağını bilemiyor, ağzından çıkan zevk tınılarını engelleyemiyordu.

Grilinin saçlarına daldırdığı biçimli parmakları önce bütün yüz hatlarını turlamış bir süre elmacık kemiklerinde ve dudaklarında durmuş en son ensesindeki küçük tutamlarda konumlanmıştı.

Hoseok, tutamları mazur bırakıldığı hazla çekerken daha fazla dayanamayacağını anlamıştı.

İkiside aynı anda vücutlarına memnuniyet sıvılarını bırakmış ve koltuğa yığılmışlardı.

"Sanırım pizzalar soğudu."

THE NEIGHBOURHOOD DİNLERKEN YAZILMIŞ BİR SMUT EHEHE ŞSŞSŞAZŞŞSZP

Heart & Hand • SopeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin