*Kapitel 3*

2.3K 78 19
                                    

Jeg sad spændt i hospital sengen, kun fordi jeg glædede mig til at Amerika kom for at besøge mig. Hun sagde at hun havde noget at fortælle mig, men om hvad, aner jeg sgu ikke.

"Amerika!" Hun løb ind af døren og hen til mig. Hun smed sig helt bogstavlig talt oven på mig, mens hun var ved at dø af grin.

"For helvede America, vil du have at jeg skal dø?" Hun satte sig op, og smed en pose på gulvet. Hun lænede sig op af enden af sengen og samlede benene.

"Så, hvad skulle du fortælle mig?" Hun gjorde tegn, til at hun skulle vise mig noget først. Hun tog hånden ned i lommen og trak en halskæde op.

"Jeg skulle hilse fra din bror, og give dig den her. Han beklager virkelig at han ikke kan komme, på grund af hans søn er syg." Jeg lænede mig frem og tog halskæden. Selve kæden var guld, og foran hang et lille vedhæng formet som et hjerte, med et A for Allison skåret ind i hjertet. Jeg lod min finger kører over hjertet, mens et lille smil fandt sig frem på mine læber. Det sidste jeg huskede var at vi hadede en kæmpe diskussion, eller jeg hadede en diskussion med mig selv, om jeg skulle lade ham gå. Jeg mener, han er jo teknisk set voksen og må tage sine egne beslutninger, om han så vælger at flytte sammen med en luder, ja se, dét er ikke mit problem.

"Og?" Jeg gjorde tegn til at hun skulle fortælle, hvad det var hun ville fortælle mig, da hun var ved at klemme mig til døde.

"Det er om Cody.." Hun tog en dyb indånding, man kunne virkelig se at det hun ville sige er svært for hende at fortælle, men hvad er det der er så svært at sige..

"Der er brev til dig Mrs. Wood." En læge kom hen med en konvolut, pink, glimmer og et rødt læbestift mærke efter nogle læber, gad vide hvem der ville sende mig sådan et.

"Mærkeligt.." Mumlede jeg lavt for mig selv, mens jeg stille åbnede den. Jeg læste brevet igennem nok 70 gange, hvis det ikke er en smule overdrevet, og forstod stadig ikke hvad der stod.

"Hvad er der Allison?" Amerika rettede på sig selv og lænede hovedet lidt på skrå.

"Vi er blevet inviteret til at være brudepiger til Linda's bryllup." Jeg lagde brevet ned i sengen og rynkede brynene, så jeg nok fik tilføjet 40 rynker, til min rynkesamling.

"Den lille..." Mumlede Amerika lavt og kløede sig i panden, hun rettede på sig selv og sukkede.

"Hvorfor er vi blevet inviteret Amerika." Hun rejste sig op og gik hen til vinduet, for at kigge ud over byen.

"Jo ser du.. Ehm..." Hun rømmede sig kort og vendte sig om mod mig endnu en gang, tog en dyb indånding og så ramte det mig.

"1,5 år efter du blev skudt, var Cody så fortabt at han drak sig fuld og havde sex sammen med Linda, senere hen fortalte hun at hun var gravid. Og nu er det sådan at hendes familie er meget sådan gammeldages, så hvem end faren er, skal han i følge dem, gifte sig med Linda, ligemeget hvor stor en bitch hun er. Så Cody skal gifte sig med Linda, og for at få dig til at føle dig endnu mere dårligt, vil Linda have at du er med til brylluppet.." Hun tog en dyb indånding og bed sig usikkert i læben.

Av.. Det var det eneste jeg kunne tænke, Av.. Hvordan min mave snørede sig sammen, hvordan mit hjerte blev knust i 1000 stykker, og hvordan jeg kunne mærke at der snart ville strømme en flod ud af mine øjne, og oversvømme hele hospitalet, det var det eneste der fyldte noget lige der.

"Hvis Linda vil have mig til sit Bryllup, fint! Men hun ønske at hun aldrig hadede lagt sig ud med Mig.. For jeg vil sørge for at hendes bryllup bliver et helvede, og sørge for at Cody bliver min igen, ligemeget hvad der skal til.." Amerika grinte og satte sig ned i sengen, mens hun gned sine hænder sammen.

"Så? Hvad er planen." Vi smilte ondskabsfuldt til hinanden, mens vores blikke udvekslede planer..

~~~~~~~~~~~~~~~

MUHAWAWAWA! >:D

Hehehehehehe >:3

WHA SÅ! xD

Freeeeedag! (:<

Aka karameldag :3 Vi fik ingen karameller, fordi små børn stjal dem fra os.. >:(

Når MEJN! Tillykke til dem der er gået ud, dejlige skattebasser. :3

Og såm en lille gave! Nyt kapitel, det var såå lidt. x3 

Okay BAII! :D

-Malle- :3 <3

Love and RevengeWhere stories live. Discover now