S e k s t e n

169 10 4
                                    

Orgelet spilte sine lykkelige toner. Sommerfuglene lekte i magen min. Håret mitt var oppsatt, sløret var festet i en gyllen hårspenne som jeg hadde arvet etter bestemoren min. Kjolen min var stram rundt livet, resten hang som roseblader i et løst slep. Brystet var dekket med blonde-detaljer som strakte seg videre over til ryggen. Kirkedørene åpnet seg, menneskene reiste seg. Jeg kan ikke tro jeg gjør dette, gifter meg med min beste venn. Han jeg elsker høyere enn noe alt i verden. Den tre år gamle sønnen min startet å trille den hvite vognen med mine to nyfødte babyer. Rebecca hadde på seg en hvit lett kjole, Jacob var kledd i en body som lignet på en dress. Oliver var stivpyntet i dress, han var stolt over håret, det hadde han fått hårgelé i. Jeg holdt ett hard grep rundt pappas albue, beina våre gikk i takt. Folkene smilte til meg, bekjente og familie. Blikket mitt gled over mot alteret. Jeg møtte blikket til kjæresten min, kledd i dress, hvit skjorte, svart slips. Håret hans var som det alltid hadde vært, hang løst på siden ned mot de nydelige øynene hans. Armene var plassert på ryggen hans, den rake ryggen. Han smilte bredt, som fikk meg til å smilte enda mer. Ved siden av han sto Niall, kledd i svart dress, hvit sløyfe. Faren min ga armen min over til Louis sin da vi hadde kommet helt opp til alteret. Jeg så ned på den folkfylte salen. Ned på Liam, i dress ved siden av Cheryl med en liten gutt på fanget, kjent som Brandon. Videre på Harry og Rose, en liten gutt der også, Brian. De ble begge født et år før tvillingene mine. Amy, Nialls kjæreste, satt og smilte bredt til meg. Hun var gravid i 5 måned.

Etter en lang stund med prating fra presten, kom øyeblikket jeg hadde ventet på.

Alt dette kom tilbake når jeg så ned på diamantringen min. Det var risset inn Louis innsiden av den.
Rebecca hadde enda ikke våknet, men huden hennes så friskere ut. Brian og Brandon var innom hver dag sammen med de andre. Amanda, Brians 10 år gamle lillesøster, Bella, Brandons 12 år gamle lillesøster, og Katy, Nialls 14 år gamle datter. Niall, Liam og Harry var her ofte, alle sammen var som en stor familie. Rose, Cheryl og Amy var mine beste venninner.

Louis og jeg leide hender på vei opp trappen. Det var en kjølig høstdag, men solen skinte. Bladene på trærne var i alle slags farger. Røde, oransje, gule, brune, halvgrønne, mørke lilla. Et tykt vinrødt skjef dekket halsen min, en svart kåpe hadde jeg på meg, svarte boots varmet føttene mine. Romnummeret dukket opp foran oss, og vi åpnet døren forsiktig. Men det vi så, var ikke forventet.

-------------------

//RETTET//

Bestfriends, remember? (L.T)Where stories live. Discover now