E n

533 22 6
                                    

«What is your name?» spurte den spinkle gutten i rød shorts og hvit t-skjorte foran meg.
«Olivia,» pep jeg, og prøvde å ikke se på han.
«Why are you sitting here all alone?» gutten, mens han satte seg ned foran meg og så på tegningen jeg tegnet. Jeg hadde tegnet en tegning av meg selv, sammen med fantasivennen min, Marley.
«Because i dont have any friends,» svarte jeg og sukket.
«I can be your friend,» fastslo han, og smilte.
«No, we can't be friends.» jeg fortsatte å fargelegge tegningen min.
«Why not?» gutten ga seg ikke, det skulle han ha.
«Because you're a stranger, and I don't even know your name!» sa jeg oppgitt, og himlet smått med øynene.
«Oh, I'm sorry, my name is Louis.»
«Okey, now you're my friend,» smilte jeg til han, og han satte seg ned ved siden av meg.
«Cab we please be bestfriends, I've alway wanted a bestfriend!» Spurte han søtt.
«Bestfriends» sa jeg bestemt.
«Forever?»
«Forever.»
Louis rakte meg at blankt ark, og sammen laget vi en tegning av oss. Til slutt fikk vi en av barnehagetantene til å skrive løftet vårt.
"Bestfriends, forever."

Tårene samlet seg i øyenkroken da jeg så tegningen jeg tegnet av meg og Louis da vi var fem, første gang vi møttes. Det brakte tilbake så mange minner. Louis? Han hadde jeg ikke sett på 2 år. Det siste vi gjorde var å krangle.
«I hate you so much Louis! You never see anyone else than yourself! How could you do something like that? Huh? What were you thinking? Oh wait, nothing, like always!» Jeg smalt døren i ansiktet hans, for jeg orket ikke se trynet hans mer.

Jeg skulle ønske jeg aldri sa det jeg sa, for da hadde vi sikkert vært venner enda. Jeg var bare så utrolig og ukontrollert forelsket i han, og han gjorde noe som knuste meg den dagen. Han kysset venninna mi, som var i et forhold med en annen gutt. Da han kom hjem til meg noen timer senere med et blått øye og et par roser, og tryglet om tilgivelse. Men det klikket mentalt for meg. Rosene ble liggende igjen på trappen og visne, akkurat som følelsene mine. Vi snakket ikke sammen på flere måneder, og før jeg visste ordet av det reiste han. Han reiste til London, X faktor, og jeg har ikke hørt noe fra han siden.

----------------------------

//RETTET//

Bestfriends, remember? (L.T)Where stories live. Discover now