24

846 37 3
                                    

Hans fingrar rör sig hårt inuti mig och jag stönar högljutt och svankar emot honom vilket får honom att stöna doft och dra mig hårdare emot sig och röra sina fingrar snabbare men lättare vilket får mig att sära på benen för att han skall komma åt ännu mer av min kropp och hans lediga hand finner min klitoris lätt och jag stönar till och ger honom ett varnande stön som betyder något i stil med att jag är nära och han tar bort sin hand och ger mig ett flin.

"Jo Oscar snälla, vi hinner inte innan Charlie vaknar annars?" Yttrar jag hest och låter min hand lugnt runka av honom och jag skrattar lite åt att hela min hand är kladdig av hans pre-cum och han suckar lågmält när jag runkar honom precis så som han älskar och han låter sina fuktiga fingrar möta min klitoris igen och han rör sina fingrar hårt och snabbt över mig medan jag runkar av honom snabbare.

Jag är öm, så vi har inte haft sex på två veckor. All ledig tid har gått till oralt sex eller som nu, han får bli avrunkad och jag blir pullad, vilket också går bra. Han kysser mig mjukt och låter sina fingrar mjukt tillfredsställa mig. Jag är våt, vilket jag vet att han tänder på och hans fingrar som befinner sig i mig känner av det ordentligt.

"jag är nära Oscar.." Viskar jag hest när jag känner hur hans fingrar som befinner sig ovanpå min klitoris snart kommer få mig att komma och han fingrar mig hårdare vilket får mig att kröka ryggen uppåt och komma med min lediga hand om hans rygg och jag rör höfterna hårt emot honom medan jag får en såpass kraftig orgasm att jag inte ens kan fortsätta runka av honom.

Hela jag krampar och jag känner hur han kommer på min mage vilket gör mig ännu mer upphetsad och jag kröker ryggen hårt och stönar utdraget medan jag med ett lätt finger vidrör mitt kön, precis vid min ömma punkt där hans fingrar precis fått mig att komma. Jag stönar högt och möter hans fasschinerade blick.

"Din kropp är så jävla fantastisk Felix," Yttrar han förtjust och jag skrattar till och lutar huvudet bakåt emot kudden och lyfter lätt på täcket som är kladdigt av hans sperma och även lite ifrån min orgasm och han skrattar till och kysser mig mjukt.

"Du blir dock röd så vi får vänta lite med sex nu" Skrattar han sedan och ser ned på mitt rakade underliv och jag skrattar till och gömmer ansiktet i händerna.

"Du får sluta vara så hårdhänt bara annars," Yttrar jag och han skrattar lågt och kysser mig. "Never."


LIFE //Där berättelser lever. Upptäck nu