14

925 45 5
                                    

note: åh vad roligt det är att ni lever i kommentarsfältet igen!! Det uppskattas så otroligt mycket. 

Felix: 

"Oscar stick" Fräser jag när han kommer in med Charlie i famnen i vårat gemensamma sovrummet och jag smäller ned datorns lock vilket får honom att flina brett men lämna mig ifred i sängen och jag suckar högljutt för mig själv då min lust sjunk undan en aning men med fingrarna vid mitt skrev igen så hittar jag snart lusten igen och jag lutar huvudet bakåt och stänger ögonen medan jag mjukt rör mig själv och njuter. 

"Fells.." Hör jag tyst vid mitt öra efter att tag och jag rycker skrämt till för att se upp och möta hans exalterade blick och jag skrattar lågt och skakar på huvudet åt honom. Efter vårat lilla gräl igårkväll så har han försökt anpassa sig efter mig och Charlie. Han har tagit hand om Charlie hela dagen idag och låtit mig shoppa och bara ta hand om mig själv vilket varit otroligt behövligt efter dessa intensiva två månaderna. 

"Inte nu. Jag är inte rakad," Mumlar jag tyst när han tar tag i mina ben och kysser sig ned för min hals, vidare ned över mina bröst och jag förstår var detta kommer att sluta. Han skrattar endast lågt över mina ord och kysser mig mjukt på läpparna innan han fortsätter sina kyssar ned emot mitt kön och jag rodnar svagt.

"Chilla Fells. Du är vacker iallafall, jag bryr mig inte. Jag bryr mig bara om dina ögon iallafall," Viskar och mjukt och jag hummar tyst och kröker ryggen när hans tunga kommer i kontakt med mig och jag stönar lågt och rör höfterna lätt emot honom medan mina händer desperat finner hans hår och han fingrar mig hårt medan han slickar mig vilket får lusten att bli helt sjuk och jag gnyr till och skall precis komma till hans fingrar när dörren öppnas och Omar sticker in huvudet.

"Uhm.. Ojdå.." Yttrar han men verkar inte förstå att han bör gå ut ifrån rummet och jag stönar tyst och kommer framför dom båda och jag andas ansträngt och möter Omars blick där han står lutad emot dörrkarmen med armarna korsade över bröstet och jag gnyr och försöker få Oscar ifrån mig men han forsätter endast slicka mig vilket får mig att fortsätta stöna och flämta.

"Du är inte rakad Felix," Är det sista Omar säger innan han försvinner iväg ut till Charlie och Ogge och jag skrattar till och möter Oscars busiga blick och vi båda brister ut i ett skratt. 



LIFE //Där berättelser lever. Upptäck nu